Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Mákosmetélt #20841 üzenetére

    Üdv!

    Vannak általánosan jónak és megbízhatónak mondott típusok, de ugyanakkor a gyengébben sikerült / hibás termékek előfordulása nem zárható ki teljesen egyik gyártónál sem. Valamint a megbízhatósággal kapcsolatban egy korábbi hozzászólás végén említett dolgok az igazán fontosak!

    Az, hogy nálad mért adta be kulcsot a külső HDD, annak pontos oka nem ismert. De, ha nem megfelelően volt használva, akkor akár az is közrejátszhatott benne. Valamint ezekben rendszerint olcsó konzumer merevlemezek szoktak lenni, amelyek nem feltétlenül a legtartósabbak. De az már az előbb linkelt hozzászólásban is említve volt, hogy pl. egy külső házas megoldás keretében lehet az átlagnál strapabíróbb (belső) HDD-t is használni. Viszont fontos adatok tárolásánál a biztonsági másolatok készítését nyilván ez esetben sem ajánlott mellőzni!

    Egyébként megvannak a maga előnyei a külső házas megoldásnak is. Legalábbis műszaki szemmel nézve a szétszerelhetőség és az összetevők esetleges cseréjének lehetősége mindenképpen az. Továbbá nemrég az egyik kolléga által említett integrált USB-s megoldás is eleve az egyes 2,5"-os gyári kiszerelésű modelleknél jellemző. Amelyről egyébként az alábbi logout bejegyzésben is van infó. Aztán, hogy ettől függetlenül kinek melyik megoldás felelne meg leginkább, az már nyilván az egyéni igényektől is függ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák