Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz gycs02 #13986 üzenetére

    Én ezek közül lehet ,h a Stor.E Slimet venném, aluháza, jó felszereltsége miatt [link] :K , 3 év garit nézve a My Passport Ultra (ezüstve mutatósabb) és SPD05 lehet még befutó.
    Persze azt sem árt megfontolni, h ezek ára 20k-hoz közelít és 23-25k-ért már kapni 1 TB-osat is, de ha nincs rá keret és elég 500 GB, akkor marad ez a felállás.
    amúgy gratula a listához, erős mezőnyt szedtél össze, nem holmi Store.E Basics és más olcsó, hitvány vackokkal... :C

    (#13987) satz18: egy 3,5" USB3 mobilrack többnyire 5k fölött van, Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja-ban ajánlott Sharkoon Rapidcase is 5k fölött van, de az minőségi, bejáratott db, 4 TB vinyókat is kezeli, ahogy szinte minden újabb rack. Ez egyébként függ oprendszer, partíció fajtájától is, előbbibe ajánlott egy újabb 64 bites, utóbbiba pedig MBR helyett GPT.
    Szerintem még ha pár ezressel drágábbra is jön ki a rackes megoldás, még mindig jobb, mint az a kompakt D3, ami egy átcímkézett / átnevezett Samsung M3 Station, ami műanyagházas, 3,5" létére 2,5"-os külsőkön megszokott micro-B csatlakozó van rajta stb., nem egy nagy szám :N és ha visszaolvasol, vkinél nemrég pont egy ilyen xart be...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák