Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3715 üzenetére
Dobj be egy Sn*ckerst, ha éhes vagy teljesen kifordulsz magadból...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3713 üzenetére
"Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is."
Aha, elgondolkodtató, hogy akkor a jövőben mennyire fáradjunk mi a neked adott válaszokkal. Hidd el, nekünk is időbe kerül másoknak válaszokat írogatni, nekünk is van munkánk, tanulnivalónk, magánéletünk, azt a pár percet sem kell, hogy rád szánjuk, amit esetleg tudnánk. Könyörgöm, kissé fordítva ülsz a lovon. Te akarsz segítséget, de úgy csinálsz, mintha te tennél szívességet. Sosem értettem az ilyen hozzáállást a fórumokon. Mintha itt valami fizetett segítőgépek ülnének a gép előtt, és egész nap várnák a segítési lehetőséget. Hát nagyon nem."Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál."
Látom sikerült felfogni a kérdés lényegét.JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
"És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való..."
Ne szívassál már... Szerinted mi hol mondtuk, hogy a jsFiddle munkára való?Segítek, sehol. Arra való, hogy prezentálj demókat másoknak, megosszatok kódokat, meg együtt lehessen segíteni a másiknak abban, hogy egy célfeladatot hogyan lehet megoldani. Van változatkezelője, jól működik, valóban van kódszépítési lehetőség, ezzel a másik munkáját könnyíted meg, adott esetben sajátodat is, ha nincs valami normális programozási környezeted épp, de bakker, nem arra való, hogy a napi munkádat ott végezd.
A JSBin egyébként elég gyakran ment, ha már...
Egyébként nem azt mondtad, hogy más nyelvekben már programoztál? Akkor eddig hogyan? -
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3712 üzenetére
Én is erre jutottam.
Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is.
Levontam belőle a tanulságot azért, köszi!
Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál.És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való...
Amúgy tetszik, elégedett vagyok vele. Mindig Karma lapjait szerkesztem, ahol elő van készítve a pálya.Tud indentálni, meg validálni is. Kell nekem ennél több?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3711 üzenetére
Valószínűleg szopóálarc. Nem szokás ilyen helyen dolgozni.
Amúgy ha válaszolnak neked, illik reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest