- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
egyre jobban ajnalom mindenkinek hogy soha a budos eletbe ne vegyen thinkpad bluetooth laser egeret. én még soha az eletben nem vettem semmit ami ennyire ***************************************************************** trágya lenne..... kb fel percenkent dobja el a bluetooth kapcsolatot. a bal gombja random behal. szetszedtem, egyaltalan nem koszolodik el, az segit rajta ha rakursz egyet okollel. viszont total hasznalhatatlan. valamelyik nap mar kidobtam az erkelyrol, de nem lett semmi baja. egyedul annyi igaz azokbol amit leirnak rola hogy "Built like a tank". tenyleg tulel mindent, de egy ki******* tetves szar. a 2000 forintos a4tech egerem nem volt ilyen eskuszom, az kibirt 3-4 evet anelkul hogy barmi baja lett volna, ezt meg 10 ezer forintert vesztegetik a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo legion y520 1050ti
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- Szinte új,garanciás Acer Predator Helios Neo 16 gamer laptop/Core i5 14450HX/RTX 4050/32GB DDR5
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest