- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Háj,
T61-en szenvedtem eddig a W8.1-gyel, de azt gondoltam a W10 csak jobb lehet. A reinstall nem volt zökkenőmentes, közben pár napig W7 volt a gépen. A telepítések közepette egyszer csak (azt hiszem még W10 előtt) feltűnt, hogy a BIOS képernyő túl sokáig jelenik meg, illetve hogy a bluetooth ikon is világít már ekkor. Átváltottam a BIOS-banfast boot-ról Diagnostic-ra. Csak azt láttam, hogy a memtesztet futtatja hosszasan, illetve után hálózati boot optiót keres, persze nem talál. Kikapcsoltam ez utóbbit teljesen (LAN boot) és újra visszaváltottam fast bootba. De ugyanúgy sokáig tart a Lenovo képernyő (kb. 10 sec.).
van valakinek ötlete hogy mi a pék okozhatja a lassú boot időt ? A telepítések között egyedül a boot sorrendet állítottam, de ott most csak az SSD van illetve az opcionális USB eszközök - ahogyan eddig is. A BIOS-ban viszont bluetooth-szal kapcsolatos beállítást nem találtam.
Ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest