Végül a Cooler Masternél maradtam...gyönyörű még mindig.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Pepe78
(senior tag)
Festeni nem tudtok otthon mert nincs technológia, de szinterezni mindenki tud.

Jó jó jó értem én.
De felesleges.
Persze nekem mind1, csak egyre jobban bonyolítjátok.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Kíváncsian várom a végeredményt! Az mdpc-s kiindulás jó ötlet! Szép az a ház! De ha neked is sikerül szépen megcsinálni (miért ne sikerülne), akkor a tiéd nagyobb értéket fog képviselni, mert még egyedibb!
Mekkora LCD és milyen gyártmány lesz benne? Én itt vettem ph.-n egy egyszerübb 4x20-as kis kijelzőt, nagyon baró 
Cthulhu Dawn:
Tényleg szép az a ház!
[ Szerkesztve ]

UdVi86
(fanatikus tag)
Reméljük a legjobbakat 
2x16-os fekete-fehér lcd-re gondoltam. Az előlapon annak van kivágva a jobb oldali téglalap, de majd megnézem hogy festene a 4x20-as. Félek tőle, h az már túl nagy lenne oda jobb fentre. Máshova meg vagy nem tudom vagy nem akarom tenni (dvd alá nem tudom betenni a hdd tartó miatt, lentebb rakhatnám, de ott olyan "levegőben lógó" lenne). Így tetszik most az elrendezés. Mivel leginkább hőmérséklet adatokat akarok kiíratni, szerintem a 2x16-os is bőven elég. Amúgy én is Routertől akarom venni. Annyi a gondom most, h ő 4000Ft-ért tud fekete-fehéret, én viszont tudnák szerezni ~2000Ft-ért innen. Ráadásul erről a helyről tudnék venni bekapcsoló és reset gombot, valamint mikronyomógombot. Csak 5000Ft nettó a minimum rendelés, így ezek mellett innen lenne jó vennem lcd-t is. Így is azt tervezem, h vennék egy 2x16-t és egy 4x20-t (így lenne meg a minimum) és ez utóbbit eladnám. A vezérlőt természetesen tőle venném, csak azt nem tudom, h a kijelzővel csinál-e még valamit. Mert ha igen, akkor hiába veszem meg magamnak. De majd ennek utánajárok.

hjamal
(újonc)
akárki akármit mond Blue Death gépe a LEGJOBB!!!
[B][/B]
"Blue is the colour, football is the game..."
Azki?

http://pc-style.hu

Te aztán nem vagy semmi, remélem csak ezért regiztél a ph-ra hogy ezt a fontos információt közöld 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Csak úgy megjegyzem, hogy az első hozzászólásban lévő emberkére gondolt, még mielőtt azt hinné valaki, hogy a haverja gépét dicsőíti.

syC
(PH! addikt)
Srácok, valaki mostmár legyen ON is 
• De hova temetik a túlélőket? •
régiek már 
csak neked újak.
Akár itt is lehetek...mizu? Mostanában nem nagyon készülgetnek új gépek...megy az adok-veszek ezt-azt hogy is, de ennyi. Ez nem baj, csak nagyon nincs mit hozzászólnom...

syC
(PH! addikt)
Szvsz ezen hsz.-ek inkább ide tartoznának.
Én kb 2 hét múlva fogok elkészülni.
Végre valami jó hír...nézegetem mostanában az oldalt, de így már kezd egy kicsit uncsi lenni. 
egyetértek 

for3l
(senior tag)
hülye kérdés volt, persze hogy az! már photoshopolom. 
én nem tudom mikor leszek kész, a lemez az 2 héten belül tuti kész lesz a mo-rahoz, a 9 venti forrasztása is, egyedül a harisnyázás necces nekem... nem tudom mivel csináljam.
[ Szerkesztve ]
A ventiket forrasztó pákával,a zsugorcsövet meg hőpisztolyal 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

UdVi86
(fanatikus tag)
Elnézést az off elindításáért. A festésről folyt a vita, ezért gondoltam hogy belefér egy házépítési projekt is. De majd visszatérek ha már kész lesz. Azért olvasom továbbra is a topikot és nézegetem a mások által feltett szebbnél szebb képeket, amiből remélem sok fog születni 
és a csatit hogy szedjem le a vezetékekről, ha már itt tartunk?
Erről mutattam már pár házi praktikát.
az lehet, csak nem biztos hogy van türelmem, és cuccom hozzá (na meg kézügyességem)
Hát nem kell túl sok türelem egy gémkapocs meghajlításához és egy molex csati kirángatásához. ;-D (vagy 2-2 pár gémkapocs fagylaltospálcikához erősítéséhez)
[ Szerkesztve ]
vagy fogsz egy csipőfogót és levágod a csatit.Ugyis cserélve lesz,akkor meg mind1.Énis így csináltam 
[ Szerkesztve ]

Stirbi
(PH! addikt)
tömérdek friss levegő 

syC
(PH! addikt)
Nehogy már, semmi gond 
For3l: ez tényleg on
(vazz, elfelejtettem feladni a venti lefogatókat 

)
BR4D: 'vaze' eljössz, hozol sört, megcsinálom. Nincs para.
Ma rengeteget haladtam a kábelharisnyázás projekten ugyanis megrendeltem a 8 és 24 pines hosszabbítókat. 
én is sokat haladtam, beharisnyáztam 4 rövid drótot a molexhez...

Látom mindenki nagyon halad...mostanában nálunk is áll a víz. Inkább meló meg a játék. Várjuk az új gépeket! 
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!
hát igen, most valahogy én se tudok foglalkozni a harisnyázással... megy a gép, azt kész. majd pár napon belül foglalkoztatni fog, de ebben a szent pillanatban most nem nagyon érdekel a dolog. jó és szép lenne, de nem tudom hogy hogy.
Mostanában Wii-zünk, mellette nyomom a Resi 4-et (tudom le vagyok maradva), hétvégén meg koopba végignyomjuk a GoW-ot. Ezek mellett nincs kedvem ezzel "bajlódni". A házcsere is áll mostanában.
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

DeadMen
(fanatikus tag)
Pontosabban san diego csinálta 
*022: ejtsd:hőlégfúvó
[ Szerkesztve ]
www.pcvizhutes.hu - Csend és teljesítmény felső fokon...
Több száz hsz-n keresztül 1-2 gép, amiket meg lehet nézni.
Mi lesz így velünk?
Kénytelen leszek egy újabb projektet kezdeni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Hát, akkor itt egy pár kép a gépemről: erre tessék.
Igaz, hogy nem ér fel a "pc-style" gépeihez, de hátha tetszik valakinek
A minőségért pedig elnézést, de nincs digit.gép a közelben.
...
Jóez
. Méretéhez képest semmi komolyabb látható kábeldzsungel, letisztult kis gép.
jones965: ezaz, órákig k kell lassan visszaolvasni, míg találni egy saját gépről készült képet, vagy linkelt egy csodamoddingmegabrutál gépről.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!
Na ezt is elértem, hogy ide is linkelhetek. Ma lett kész a belső festés.
[link]
Kritikákat várok
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

babicsbalu
(őstag)
miaz mindenkinek ilyen CPU coolere van ?
ingyen osztják valamerre vagy mi ? 
Szerintem ...
Nem,csak nagyon olcsó és jól le is hűti a procit
3k-ért nem rossz, de a színe...
A hangját is el tudom képzelni (inkább mégsem, mert felsírok álmomban).
FRENK1988: A festés jó (legalább is ahol látszik), de ha elrendezed a kábeleket, akkor szebb is lesz és a hűtés hatékonysága is javulhat.
[ Szerkesztve ]
sálálé

sagesz93
(PH! addikt)
Jó kis hűtő, nekem is ilyen van.500rpm-et forog e2180 2,6ghz-el 55 fok fölött még nem láttam.3,1ghz-en is ennyit forog 
Témára visszatérve. Gondoltam én is linkelek képet a gépemről, kiváncsi vagyok a véleményekre. Addig csak ilyen "ratyi" képekkel tudok szolgálni, igaz itt még neon is volt a gépben, meg a kábelek se voltak elrendezve.
kép1
kép2
[ Szerkesztve ]
Hi!
Feltöltök pár képet az én kicsikémről is, hátha valaki ihletet merít belőle! A gép maga nem nagy cucc, tudom, már be van tervezve egy P55ös csoda. Szóval itt vannak a képek:
Egyes számú képecske
Ketteske
Hármaska
Négyeske
Van egy kis videócska is róla!
Az utolsó képen az átmeneti megoldás volt, már nem így néz ki, mielőtt valaki gonosz megjegyzéseket tenne a gép helyzetét illetően.

babicsbalu
(őstag)
wow
szépmunka
bár egy-két harisnya elférne 
[ Szerkesztve ]
Szerintem ...

pisztoly
(őstag)
igazi partigép! bár az a fehér író benne...hátöö...
(mondjuk én személy szerint sose voltam kibékülve azzal a házzal...)
de hangulatos a cucc az biztos! fajin!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
Lehet nem ide vág de hogy lehet leharisnyázni egy tápot? Nekem egy Giga Superb 460-as van.
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5