• De hova temetik a túlélőket? •

Jó!
Sokat dobna rajta ha fekete lenne a ház belül! Még az enyém sem az, de az sokat javít a dolgon! 
[ Szerkesztve ]
Tudom. Már egy ideje gondolkodom ezen a fekete belsőn, nagyon tetszene, csak a normális minőségű ( meg egyáltalán bármilyen
) fényezéshez nem értek.
Igazából - kis túlzással - azt se tudom hogy álljak neki. Mivel, meddig, hogyan.....
Illetve a további probléma, hogy pár dolog szegecselve van a házon ( gyárilag ) így azok elfogadható minőségű pótlása elég kérdésesnek tűnik számomra. 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Hát szerintem volt már pár srác aki vállal ilyenek, és abszolút megbízhatóak! Próbálkozz velük! Lényeg hogy spray-el meg saját magad ne kezdj neki! 
Lényeg hogy spray-el meg saját magad ne kezdj neki!
Hát abba biztos lehetsz! 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
szép rendezett, a kandalf röhögve benyeli a cuccokat,
szép darab a hűtő is 
http://pc-style.hu

Ezt + Ezt ő csinálta nekem.
Nem egy lelkes amatőr, hanem profi fényező és imádja a gépházakat alakítgatni.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Újra gratulálok hozzá!!
(Innen Napkorról
)

Köcce!

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Nagyon szép munka.
De ha jól emlékszem Ő Nyíregyházi. Bár igazából mondjuk nincs nagyon messze...
Kérdés még, hogy vajon mennyiért vállal ilyet és milyen időre? 
aero
Hát igen. Szempont volt vásárláskor, hogy a mérettel a jövőben sem legyenek problémáim. Ez talán többé kevésbé meg is valósult.
[ Szerkesztve ]
Kb mennyiért vállalna el ház festést? Úgy lenne, hogy belül matt fekete, kívül csak a két oldallap lenne festve feketére, lakkal, (vagy mivel, ami úgy csillogóssá teszi
) plusz a két oldallapot polírozni?
PC-STYLE.hu

Házat megkapja, szétszedi, átcsiszolja, alapozza ha kell.
Megmondjátok milyen színre kell, lehetőleg színszám jó lenne hozzá.
Belül matt fekete, több rétegben.
Kívül általában aéap + szín + lakk majd polírozás téma van.
Majd összerakás.
Ált 2 nap alatt megvan egy házikó, ugye a száradásra várni kell.
Egy ilyen kb 15.000 Ft (ebből 6-7 k a munkadíj)mindenestől, persze a házat el kell juttatni hozzá.
Autófényezési cuccok kerülnek a házakra kívül belül pedig ipari festék.
privátban kérdezzetek tőle nyugodtan.
Van fantáziája a srácnak akár még tervezni is segít.

Végülis aranyos benne a mugen2 meg a 4870, nincs ezzel semmi problém, sőt...

igényesek nagyon, a sárga mod az tetszik

Üdv: Csabee.

Köszi!

A HAF eleje változik, mert nem jött be nekem ez a fehér rácsozás.
Feketére lesznek fújva vissza, és a két függőleges szélső sáv gyöngyház fehér lesz mint a ház maga.
Majd lesznek képek.

Köszi.
Tökéletes szót találtál rá: "aranyos".
Ebbe a böszme házba még a Mugen 2 is max csak "aranyosként" lehet jelen. 
Kössz az infót. 
Én Veszprémi vagyok, ő asszem Nyíregyházai?
PC-STYLE.hu

Nyíregyházi 
[ Szerkesztve ]

Király

PC-STYLE.hu
Nagyon jól néz ki.

De nem túl fényes-zavaró a monitor mellett?
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
nem megy mindig
de egyébként tény..elég erős fénye van. Régebben UV cső volt alatta. Lehet visszateszem azt

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

tök baro
, csak azt nem értem ,h a cpu venti honnan szivja a frisslevegöt , amikor a táp felette szivja el? 
amugy ventirácsok levételével lejjebb csökkenne sokkal a zajszint 
[ Szerkesztve ]

Egyedi! 
Csináltam egy videot a gépem jelenlegi állapotáról! Kérek mindenkit h úgy nézze h még nagyon nincs kész! Csak jelenleg itt tartok.
A kommenteket ide várnám hideget és meleget! Köszönöm.
Video:[link]
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
köszi
egyenlőre sehonnan sem kap friss levegőt
de így sem forr a proci. A problémán (már ha nevezhetjük így) gondolkodom, de megoldás még nem született. Sztem ez az ilyen típusú házak sajátja. Ha megfordítom a tápot, akkor fentről kap friss levegőt, meg kb. fél kiló port óránként
Ekkor viszont lenne friss levegője a hűtőnek....
A ventik 5v-ról mennek szóval nagy zaj nincs. Rács kell a kevés hely + sok kábel miatt...inkább a ventik mögött vágom majd ki a lemezt.
a többieknek is köszönöm a szép szavakat
...

és ha a procin lévö venti nem fujná a bordát hanem szivná a bordák közül a levegöt a táp fele fujná , igy sztem nem lenne hülyeség, nem veszekedne a két venti a levegön 
egyenlőre marad így, mert beletelt egy pár órába mire összedobtam...és nincs kedvem szétszedni
ha egyszer majd szerelés lesz, akkor kipróbálom
...

Elég jó lett, grat hozzá! Tetszik.
Az ott tényleg vízhűtés? Nem semmi egy ilyen kis kuckóban
bár még kevesebb helyet foglal mint egy rendes borda.
Az a hangerő szabályzás külön király. Hi-Fi PC 
Az egy I-mon knub érzékelűje a volume gomb mögött.
A távirányító meg a video végén látszik hozzá.
ÉS az ott tényleg vízhűtés! Zalman Reserator Plus csak a cpu blokk le lesz cseélve mert olyan nagy h nemtudom rátenni a tetejét.
De a táp fölött lesz még egy dupla radi mert pont elfér.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
Üdv
Lasacskán meglesz a gépem , és majd a házon szeretnék némi alakítást végezni, pl plexi az oldalára[link] valahogy így nézzen majd ki ,csak egy 4850-sel. Valamint belül szeretném lefesteni/festetni csak azt nem tudom hogy fehér legyen vagy matt fekete és ebben kérnék tanácsot.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
szerintem fehér, olyat még úgyse nagyon láttam 
Én is afelé hajlok, úgy is mindenkinek fekete van
de táp az tényleg nem tudom, milyen színű legyen.
Kicsit mindenkinek, Érdekelne olyan személy aki ilyen házak festését válalja és Budepesti ( vagy környéke)
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

bejövős 

Szép lett 
Hello! Lanozás után nem tudtam hazajönni az eső miatt, szval átpakoltuk havergépét a régi házába:
[link]
[link]
[link]
[link]
akit kicseréltünk
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

Köszönöm!
aero. neked is. 

Szép munka! 

A csöveket hol vetted? Ha meg szabad kérdezni!

A praktikerben vettem anno sima hagyományos ocsoot.
Csak mivel egy idő után megfehéredik, ami nekem nem tetszett, így gondoltam egyet, és erre a megoldásra jutottam.
Csak bevontam a csöveket kábelharisnyával, meg törésgátló spirállal.
Mindezt azért csináltam így, mert kicsit olcsóbban jöttem ki, mintha fekete Tygon "belet" vettem volna. Meg hát valami rusztikusabb végeredményt szerettem volna elérni.

Ötletes!! Király! 

Bár az ötlet nem tőlem származik , én is úgy láttam a neten, de minden esetre szép.
Egyetlen egy gond van vele, hogy kissé macera megcsinálni, na meg több időt is igényel a művelet. Egyhamar tuti nem szedem szét!

A végeredmény a lényeg! 

Szereztem CM Stacker 810 házat, beköltöztem, rend van, van hely bőven 
A nem látható részen egy HDD és egy DVD író meg egy 12cm-es venti van
Az összes ház ventilátor 5 voltra kötve megy nagyon halkan