Kész a gép. 
Grat hozzá.

ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)
tetszetős

http://pc-style.hu

Szép lett
Végül hány flakon festék ment rá?
[ Szerkesztve ]
kellemes 
jólett, nekem a matt gépház meg a cpu hűtő jön be nagyon 
Üdv: Csabee.

Szép lett! Grat hozzá.
Hol vannak az ikrek? 
Köszi! 
3 flakon. Kellett volna még 1, de többet már nem akartam rá költeni.
Eladogattam őket. Sok volt a 2 kártya. Elég egy. 

nagyon baró lett 

Ezt érdemes megnézni! Nagyon állat! Már nézem is! (6 oldalas)

Megnléztem, valóban érdemes volt. Köszi 
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

Nice 
• De hova temetik a túlélőket? •
Fasza az a perforált rács mod.
Megérkezett a 4 magos 3 magos

Gyönyörűen megcsinált gép.Csak én nem látok benne merevlemezt? 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
abszulute hivatalos

bár én is itt tartanék... Tegnap megjött a ház, de a fényezönél maradt a hátlapok lefogatoja.
ugyhogy van egy kanyar még oda. ha haza ért az is. lassan ellehet kezdeni az összeszerelést!
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Te jó ég, de durva!
A hardvertartalma is..
nagyon dúrva, nagyon szépen meg van csinálva, ilyet még összerakni is öröm 
http://pc-style.hu

Hát egy SATA kábel van benne, viszont én nem látok optikai meghajtót, úgyhogy szerintem van benne winchester. Kép

Basszus,nem gyenge szemed van.
Az optikai meghajtó az nekem is egyértelmű volt.
Ezektől függetlenül nagyon szépen és igényesen kivitelezett gép brutál hardverelemekkel.
http://9gag.com/ A függőség garantált.

Ez majdnem 1 éves cikk... 

Láttam 

Nice
Mit tartasz abban a szemeteszsákban?
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Ha csak ennyi kell, akkor Wasquez lesz az embered. 
(#12001) Tomate: Nagyon szép, talán egy kisebb cikkben összefoglalhatnád a történéseket, polírral, festéssel mindennel együtt.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Ruha van benne, meg az alatta levő másik 8-ban is...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

És milyen házban lesz?
Nem rossz! ... Hát ezért váltál meg a TRUE Coppertöl ... 
Hát ha lenne időm... De semmi nincs. Csak meló meg edzés.... Már a 4870 1gb vs 4770CF teszt eredményei is itt vannak egy hónapja a gépen, csak nincs időm összerakni a tesztet... 
G4ga: Nem azért... Ezért! 
S. Szabi Ebben: (Under Construction)
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Már azt hittem nem fért el a házba... és mindent kiköltöztettél ... 

Bálás ruhaboltod is van? 
Azért azt tényleg meg kéne írni. 
Milyennapvan?
ne mert tuti magamhoz fogok nyulni és a fejem a falba fogom verni, hogy miért nem vettem 2 db 4770 az 1db 4870 helyett! ugyanis nálam a CF lesz a cél! ...
Kéne-kéne... 
Milyen lapod van? 
(#12034) Tomate: Bizony, pedig a mérés az időigényes, a cikk már hipp-hopp.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Asus X38. 2x16PCIe-es. De úgyis 2x4870 lesz belőle... 
Nem az én ruháin. Én csak együtt élek velük...
Nos, ami azt illeti, nem fér el a házba. A radinak ott hiányfik 6mm, ezért a középső lemez 75%-a repül, új alaplapi-tálca, elválasztó, az alsó 5,25-ös meghajtók kuka, előlap átszab, stb...
[ Szerkesztve ]
még viz esetében is hely hiány adothat... Te se bizod a véletlenre...
D1Rect: biza biza. belemegy a CF. csak jönnek a gondok. ugyanis ez a lap nem komálja az q9xxx szériát, viszont ebbe 2x16 pcie, ebböl adodoan lapot kell cserélni. azt mondják se az x38 se x48 nem jó a quad alá, oda p45 kell. abba ugye 2x8 pcie csatolo van. és hogy legyen is kis on is a hszbe. x38 és x48 tökéletesen bele illik a dizányjba, ugyan is azoknak a lapoknak amiket kinéztem ( maximus formula és rampage formula ) réz szinü chipszett hütöje van a p45 ( ep45-ud3 vagy maximus ii formula ) pedig nagyon nem illne bele az általam elképzelt idillbe. ugyhogy még megy a gondolkodás ezerrel! ugyhogy a vége még ?-es
A P45-be 1x16 és 1x8 van, nem 2x8.
tudom én azt de akkor a ph teszt hülyeséget irt a tesztjében? x8 + x8 (2.0) 790X, 790GX P45 4 GB/s
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszúl tudom, de ilyenkor a lassabb sebességen megy mind2 slot. 
a lényag ugyan az 2x8 ként müködik!

És bevált a nő helyett? 
megjött a Raven. félig már szét is vágtam 
kb ez lesz az elrendezés: [beta]

Nemértem. Miért jobb ez a ház mint a TJ07? Mintha ebben kevesebb hely lenne. Vagy a régit csak szimplán meguntad?

x38 -ban 465 fsb volt a plafon nálam quad alatt (Q9300)
Te beteg vagy...
tényleg kevesebb a hely benne, de sokkal több a lehetőség a modolásra!
jer1cho: