Pont az előbb gondoltam, hogy lassan jönni-e kéne a te képeidnek is. 
Nagyon szép. 
(talán annyiba tudok belekötni, hogy néhány kép nincs elforgatva, de ez a gép értékéből semmit nem von le)
Milyennapvan?
Pont az előbb gondoltam, hogy lassan jönni-e kéne a te képeidnek is. 
Nagyon szép. 
(talán annyiba tudok belekötni, hogy néhány kép nincs elforgatva, de ez a gép értékéből semmit nem von le)
Milyennapvan?

Hát igen...
Én csak néhány gramm lemezanyagtól szabadítottam meg.
Te viszont újraképzelted a Thermaltake mérnökei helyett. 

Köszönöm az elismerést.

D1Rect : Köszönöm neked is.
A picasa-ban utólag lehet rajtuk fordítani? Vagy azokat inkább újra töltsem fel?
[ Szerkesztve ]

Nagyon szép lett! Talán a kábelek rendezgetésével még szöszmötölhetnél kicsit hogy rendezettebben meg szépen párhuzamosan fussanak.
Én is gondolkodok ilyen narancs-fekete desingon, milyenek ezek a Xigma ventik? Nem zajosak? Látom szabályozva vannak. A narancs harisnyát honnan szerezted, nagyon jó minőségűnek tűnik.

Köszönöm. 
Igen azzal még fogok szöszölni....bár az ATX-et nehezen lehet megoldani. Mivel nincs hosszabbítóm (vagyis van, csak már harisnya nem jutott rá)...így sokkal nagyobb kihívás megoldani a párhuzamosságát a kábeleknek. Ugye a hosszabbítón alapból párhuzamosan futnak.
Sata-ból meg jó lennének hosszabbak...mert így csak nagyon nehezen összevissza törve lehet hátulról elvezetni (ezért van így elől..nem akartam rajta tönkre vágnia harisnyát.)
A harisnyák az MDPC-ről vannak.
Ezért is nagy gond nekem arra a pár szálra újra rendelni, hogy az ATX hosszabbítóra is jusson.. 

A XIGMA ventik sajnos nem a leghalkabbak. Viszont így leszabályozva nagyon elenyésző a hangjuk. Én az áruk miatt és a színük miatt döntöttem mellettük. Lényegében a ventilátorok miatt találtam ki ezt a fajta narancs-fekete megvalósítást.
Stirbi Köszönöm. 
[ Szerkesztve ]

brutális lett, nekem nagyon bejön 
minden összhangban van 
[ Szerkesztve ]
A Picasa-t nem ismerem ennyire.
Passzolom.
A kábelrendezgetéshez egy tipp: én gyorskötözővel húztam össze hatosával, pont ott, ahol befordul a lemez mögé, így nem látszik, lehet neked is valami ilyesmit kéne alkalmazni, csak hármasával. 
Mennyi volt az MDPC-ről a harisnya?
Milyennapvan?

Megpróbálom ezt a gyorskötözős módszert. Bár már néhány van hátul csak nem ott ahol te írtad. 
Az MDPC-ről én összesen 45 méter harisnyát rendeltem. Ez így durván 13 ezer volt ha jól emlékszem postával mindennel. ( Ha csak hosszabbítókat harisnyáztam volna, megúszom a feléből vagy még kevesebből.)
Azt azért még hozzá kell tennem, hogy négyen összeálltunké s úgy rendeltünk. Így jött ki a fejenként 1300 Ft-os postaköltség.
Ha neked nem sürgős (nekem pillanatnyilag nincs rá keret.
) Én megint rendelni fogok. Kb 10-10 méter feketét és narancsot.
[ Szerkesztve ]
Közben én is megkerestem a shopot, nekem csak pár méter kéne, úgyhogy a posta megduplázná. 
Majd megpróbálok valakivel összeállni.
Milyennapvan?

Megjött a lap, a harisnyázott kábelek és a ramhűtő is.
[ Szerkesztve ]
tessék az Arc mini, olcsón az Arc mini, vigyék az Arc minit

De csodásak az a Xigma ventik, a harisnyázásról ne is beszéljünk, nagyon jól mutat
. Egyik haveromnak rakunk össze gépet, srác ahogy meglátta ezt a ventit , ott helyben lepetézett
.
Minden pörfikt viszont azt a deszkát nem akarod lecserélni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Más: sima sata hosszabbítót nem ilyen nztx-et honnan szereztél?
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Látom tetszik a házad mindenkinek!
Tényleg jó lett!
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

Szép lett gratula. 
Egyedül az alaplapod nem tetszik túl "fapados" a géphez mérten.
Más: ha minden jól megy pár órán belül lesz készre szerelt állapotról kép, egyelőre harisnyázott kábelek nélkül. (De nem baj úgyis csak worklog-ba mennek a képek.
)
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Én is támogatnám ezt az ötletet! Radikalmodhoz mész majd? Józsi biztos örülne 
urdongo: Ügyes, szépek a színek. 
http://pc-style.hu

Szép lett, most már a kábelek kiabálnak takaróért. 
Türelmetlen vagy, pár nap alatt megcsinálni ezeket.
Jómagam a héten lesz 2 hónapja, hogy elkezdtem a módot.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Igen eléggé. 
Amúgy ez csak pre-work ha mondhatjuk úgy, ismerős profi autófényező neki lesz leadva csak gondoltam megnézem hogy fest, már furdalt a kíváncsiság.
Aztán míg nála lesz a festésre a ház addig meg csinálom azt a pár kábel leharisnyázását amit kénytelen vagyok.
cars1dA
Én nem tudok kibékülni azzal a fényes feketével
.
Ugye a vinyónak lesz helye? 
Amúgy alakul, szép lesz ez 
A trance nem csupán egy zene, nem is csak egy stílus a sok közül... ÉLETÉRZÉS. || Origin: Zolinho

Pedig ilyen lesz a végső állapot is.
(#21019) Zolinho1026: Igen a keret is szárad. 
cars1dA
Még nem beszéltem vele, bár amennyire ismerem, biztos szívesen fogadna.
Ilyesfajta harisnyát próbált már valaki? A 13-as nagyon nagy lenne satára?
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Sok sikert hozzá. A mi összeállásunk is elég nehezen jött össze. De annyit talán tudok segíteni, hogy a mi rendelésünknél MattX, Gerisz és somasz is gondolkozott. Csak végül későbbre halasztották különböző okok miatt. De lehet hogy mostmár benne lennének. Kérdezd meg őket.
Az hogy a 13 mm-es kábelharisnya mire jó, azt legfőképp az anyaga határozza meg. A nylon harisnyák a legtágulékonyabbak, a jobb minőségűek- sűrű szövésűek az eredeti mérethez 2-5 mm-vel képesek tágulni.
Nekem ilyen van a sata kábeleken. A 13-as túl nagy lenne.
(#21024) jones965: Azt hiszem, nekem elég erős szövésű van, szóval olyan nagyot nem tágul, a 3mm-s kb 5mm-re tud max tágulni. Ebből a fajtából.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Pár normális kép: [link]
cars1dA
Köszi.
Akkor asszem innen rendelek. Ha minden igaz sárga fekete mix lesz.
[ Szerkesztve ]

Nekem meg 13mm-es van a satán és teljesen jó rá. Nem tág 

Ha majd meglátja működés közben még jobban le fog petézni. 
CsiguszMaxim - Sata hosszabbítón mit értesz? Nekem csak ATX hosszabbítóm és PCI-E power csati hosszabbítóm van. SATA kábelekből van két 50 cm-es és egy 80 vagy 100 nem tudom pontosan.
ADAM1337 - Köszönöm. 
Mikor megjelentek az első q6600-as CPU-k akkor ezen a lapon spóroltam a legtöbbet. Immáron ez már több mint 3 éve volt.
Azóta is azt a processzort használom. Először még úgy gondoltam, hogy hamar deszkát cserélek, aztán valahogy mindig más komponensek vásárlására ment el a pénzem. Viszont ha minden jólmegy (még fél év) és átállok I7-re.
[ Szerkesztve ]

A képeidet most utólag néztem. Nagyon jó ez a piros fekete összeállítás is.
Pláne úgy, hogy Ferrari rajongó is vagyok. 

aero. - köszönöm 
[ Szerkesztve ]

Köszi. 
Amúgy úgy mindjárt más ha i7 van tervben.
cars1dA

tényleg állat lett ez a piros-fekete kombó! viszont ezzel a feketével én sem vagyok teljesen kibékülve.. ilyen '70-es évekbeli lakótelepről standard lépcsőház-bejárati-ajtó zománc festékre emlékeztet. 
ha tényleg át lesz fújva még egyszer a cucc, akkor gondold át.
[ Szerkesztve ]
• www.pc-style.hu •
Pofás lett a cucc, csak a memók hűtőbordájának a színe nem illik a képbe. 
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

Szerintem is megpróbálhatod.
Bár ahogy nézegettem az mdpc receptje a következő: végy egy drága házat, lehetőleg tj07, pakold bele a lehető legdrágább cuccokat, vizezd le. Így máris megvan a million dollaros géped 
Nekem nagyon tetszik a munkád, sőt mutattam fateromnak neki is nagyon tetszett, pedig őt aztán hidegen hagyják a gépek.
Origin -> Erdei88
Köszönöm! 
Ezennel hivatalosan bejelenthetem, hogy a közel 2 hónapos mód végéhez értem.
Estére viszem műterembe a gépet.
Ízelitő az előlapról, és a kész gépről.

Ragadozó ez a gép.... szinte felzabálja az ember tekintetét a sok kicsi ámbár fontos apróság.
Nagyon korrekt lett!!!

Én várom a műtermi fotókat!!

azér ez nem akármi 

Nagyon komoly lett, talán idáig ez a legjobb mű amit láttam.

Még a műtermi fotókra vagyok kíváncsi de az is tuti jó lesz. 
szerk.: Talán a francokat ez a LEGJOBB idáig!

[ Szerkesztve ]
Nice 
Apropó milyen szabályosan van már lerakva az a térburkoló. Csak nem saját munka az is? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Le a kalappal .. ez a legkevesebb, amit mondhatunk! Igazi szörnyeteg lett.
http://pc-style.hu
Köszönöm az elismerő szavakat, hazudnék ha azt mondanám, nem esik jól. 
Rengeteg munkám és eltöltött idő van a hátam mögött.
Mikor elkezdtem, a lelki szemeim előtt volt meg az összkép, de engem is meglepett a kész munka.
Most már a családomra fogok összpontosítani, hisz tőlük vettem el azt a sok értékes órát.
Később ha időm engedi, egy összefoglaló írást ejtek logouton a folyamatról.
Este ha időben hazaérek, dobok fel egy pár fotót.

Gyönyörű lett a gép. Gratulálok. 
Lenne pár kérdésem. Végül milyen csiszolóvászonnal húztad szálra az alut? Illetve lesz az oldallapon kivágás? Bár gondolom igen, ha már ilyen szépen megcsináltad.
Talán nekem még úgy jobban tetszene, ha az előlapig kiengeded a ferde tetőlemezt. Mi az oka, hogy így csináltad? De csodaszép így is.

Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy R2D2 ehhez képest egy bádogdoboz! 

A szálra húzást 60-as papírral csináltam. A tető pedig ilyenre sikerült.
Egyébként a ház eleje egy műanyag keret, ami közre fogja az 5,25"-os helyeket, és erre van ráépítve gyárilag az ajtókeret. Így egyszerűbb volt megcsinálni.

Borzaszto jol nez ki a geped! Szep munka 
www.oaziscomputer.hu

Nagyon szép munka, grat hozzá.

Érdekes lett 
Nekem a tető már sokk. Sok rajta az alumínium csík. Meg a rács és a piros ami még nem.
Az eleje nagyon jól néz ki! 
Az élvilágításnál meg lehet úgy csinálni a ledeket, hogy kitakarok a külső szélét valamivel, hogy ne lehessen látni hol vannak, vagy akkor nem világít "eleget"?
Na, most látom hogy voltál vendég a radikaltv-ben
Meg is nézem
Ne vedd rossz néven, de aszittem valahol 20 környékén vagy 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!
holy f....ng sh....t

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?