Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Én is gondoltam már rá.Az alsó lyukkal nem is lenne gond.De felül,ha megnézed akkor ahova a lyukat kéne bökni az már a ház pereme.Ott dupla lemez van és oda fekszik rá az oldallap,ott nem tudom behúzni a kábelt. 

Nincs jobb annál, mikor 5.1-ben hallja az ember a PH!-t. 
Fus Ro DAH! XD
Amíg az X-Fi gyengélkedik, addig csak olvasom.
Addig 2.1 powa
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Jéé, nekem is ilyen egérpadom van. LOL 
Fus Ro DAH! XD
Lol, bezavartak a fájlnevek... az első kép nem ez volt. namind1.

KARAJ 
syC-na de most vicc nélkül 
[ Szerkesztve ]

ronda
#10008 Stirbi: egyenlőre csak az egyik pci-e csati lett beharisnyázva, amint láthatod, sehol máshol nincs ménküdugó és nem megy a gép 
[ Szerkesztve ]
• De hova temetik a túlélőket? •
Köszi
Egyébként tudom.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Skizz: Alvin és a mókusoook!
[ Szerkesztve ]

water powa forewö ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jáj zőőőőd... és homályos
Egyébként tényleg nagyon csúnya. Annyira ronda hogy inkább add nekem. 
Alvin biza
Bocsi, nem vagyok fotoművész. 
Makróóó, tástvér 

Meg fókusz... 

nice gainward ^^
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Ezen pont maga a gép nem látszik, de ilyen a gépsarok, félhomályban, és épp nagyjából rend is van rakva
[link]
[ Szerkesztve ]
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

Látom szeretsz repülő szimulátorozni 

Pont ilyen pendrive-om van! 
Fus Ro DAH! XD

nagyon teccik ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én is csodáltam, hogy még sosem láttuk Henk gépét. Namostaztán 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Rend tisztaság fegyelem!
Nagyon tetszik.!

Nem is kell annak lenni, csak amikor sikerült szegény gépnek fókuszálni, akkor kell a gombra rábökni 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Mi az ott fönn ?
140es ? Annak talán kicsi... 
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

Süti. Szép a kaszni.Egy pár hangszigetelő szivacs jól állna neki 
De, mi az a CM venti ott hátul ?
Fekete a ház, minden minőség, és egy CM venti figyel hátul...gondolom az lesz a következő váltás.
Bár lehet, hogy ez csak az én heppem. Teljesímány növekedést nem hoz, de bennem jó érzés van, hogy nem a CM, hanem a Scythe ventik csinálják a huzatot.
[ Szerkesztve ]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Szép rendezett és szép fekete
.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

CM Stacker 810 vagy 830 lesz az utód 1 héten belül.
Erre a kis időre nem cserélem le..
Amúgy elöl is az van..Engem is bosszantanak egy ideje, elég hangosak..
Majd jó kis scythe s-flex, vagy ultra kaze megy a helyükre új házikóban.
Köszi. 
http://href.hu/x/8k1k---->Eladó cuccaim!

Nagyon szép, milyen ház és ramok(márka) ?
Ház CM 690, a RAM-ok Geil-ek, ha jól látom.

Ahogy MmDorian is mondja, CM690-es ház, Geil Ultra ramokkal. 
Az gyári 200mm.
Nyugdíjas: 

Köszi a választ 
Lehet majd nemsokára le kell cserélnem a Thermaltake házamat, mert ezek a házak sokkal jobban ki vannak alakítva. Szebben el lehet rendezni meg ami a legjobb hogy a táp az lentre kerül és nem lóg bele a cpu hűtőjébe.

Corsair táp 8 tűs alaplapi kábele elég hosszú hogy hátul végigérjen a cm690-ben ? vagy hosszabbítót használták ?

Legközelebb, ha kíváncsi vagy vkinek a cuccára, akkor kattints a nevére és meglesheted. (mármint, ha ki van töltve) Jó buli ,én is gyakran szoktam sunyiban leselkedni, úgyhogy vigyázzatok.

[ Szerkesztve ]

Elér-e?
Még van vagy 5-10centi, bőven lóg... 

Köszönöm a választ ..Chieftecemnek sajnos túl rövid .

üdv
nagyon szép 

klasszul néz ki ,
a kábelvezetési megoldást is jó elfér az alaplapi tálca alatt.
ezt a megoldást probáltam tanácsolni Henk kollégának is.
"Amúgy elöl is az van..Engem is bosszantanak egy ideje, elég hangosak.."
ezzel megoldható :: [link] , [link] 500ft darabja, és 2db ventit tudsz rákötni 5v vagy 12v -n ...
5v-n teljes halkság van és a teljesitménye is kielégitö...
Igen szerintem is nagyon jók a CM690-es házak. Viszonylag olcsó a tudásához képest. Legalábbis az volt amikor még nyár elején vettem amikor megjelent.
Táp lent, sok venti, nagy hely, szép külalak. És akármekkora hűtőtorony elfér, mert a táp nem zavar be, és nem fűti fel a proci a tápot, ezáltal csendesebb lesz. Csak kár, hogy a tápnál nincsen porszűrő.
Krumpliszsak:Jól néz ki! Én is tervezgetem, hogy az enyémet is feketére fújjam.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Köszi mindenkinek. 
Nem is rossz, hol lehet kapni?
Olyan nincs, hogy csak 5V-os?
Kevesebb szig.szalag... 
Új képek, mostmár gyönyörű minőségben. Kár, hogy a gép perillanat elég szarul működik, gebasz van a táppal vagy az alaplappal, remélem a szervízben meg tudják majd javítani. Ha nem, és a táppal van gond, akkor szerintem Zalman 600W lesz helyette, ha lesz... Ha meg alaplap, akkor garancia.
Jöjjenek a képek:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Bocsi a dupláért, már nem tudtam szerkeszteni. Feltöltöttem Picasára is, mert elöbbi szerintem már olyan nagy lett, hogy már nem jó... 
Birozoli: 
[ Szerkesztve ]

Grat! Nekem nagyon tetszik. 

jól adja nagyon! és igy van, a képek minőségére is adni kell!
bár én még mindig azt mondom, hogy: hát..ha még fekete is lenne belülről..

• www.pc-style.hu •

Ha a táp a baj akkor én vmi single rail-osat ajánlanék.
silverstone, enermax , corsair ezek megbízhatóak..
cars1dA
Corsair még oké, mert normális ára van. CM Real Power 700W is tökre bejön, azt hiszem Zalmanról le is mondtam... Vagy vmi Corsair lesz, vagy CM Real Power 700W. Nagyon bejön az utóbbi táp, jól is néz ki, csak infom nincs róla... Ha valakinek van, elárulhatná, hogy érdemes-e rajt gondolkodnom.

for3l: 
[ Szerkesztve ]