hamarosan ki lesz porszivozva 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
hamarosan ki lesz porszivozva 

Én ezt megunván hütést cseréltem mejd késöbb eladtam az egész karit
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva
a hűtés csere erősen ajánlott minden sapphire x1950 karinál, szörnyűségesen zajosak, de most az accelero megoldotta a dolgok nagy részét. terhelés alatt 41 foknál még nem mértem többet (gpu) szóval meg vagyok elégedve a hűttyővel. 5k+3k a ventik, így egy VF900 árán van, viszont nem hiszem, hogy kevesebbet tudna nála, sőt...
[ Szerkesztve ]

Ezzel 100%-an egyett értek veled
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Nikon D3100+AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6G DX VR
aha, elég jók. elötte nem bírtam megfogni szinte a memókat, most meg langyik.
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
hát de mit csináljak vele? Vágjam le őket? mert nekem sem teccenek, de nem tudok velük mit csinálni 
ezt most nem értem.
gts-re gondolsz nem? Egyébként az is víz hűti, szóval nem 
Chieftec GPS-re értette szerintem, tápodra. 
jah.. nem is tudtam, hogy gps-es a táom
Nemtudom. jelen pillanatban eléggé zúg a pumpa, úgyhogy minden halkabb nála! 

Szép, szép. Az airbrush-t Dokibá készítette igaz?
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Azért lett, de a parafa az inkább hő, mint hangszigetelő
[link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Na, még egy kép: KÉP
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

Hy
Baker nagyon állat lett. gratulálok te tudsz valamit.

Üdv Fecó
Nem ide tartozik, de régen itt láttam ilyet szval:
Hali, van egy 250GBos vinyóm, ami szétrázza a házat... szval az lenne a kérdésem, h ha letenném a hááz aljába, akkor mire, és hogy tegyem, normál fekvésbe, vagy fejjel lefele?

lógasd fel!
gumipántot költsz a legalsó vinyótartóra és utána rátezsed a vinyót, igy a levegőbe, szal jól szellőzik és a gumiszallag elnyeli a rezgéseket!!
ez a best megoldás!
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!
csak az a gond hogy a hát ilyen csavarnélküli megoldással műxik... és nem tudom hova betenni a pántot.
Aurorad van mi?
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
nem...
[link]
nekem ezekközül a jobb oldali van. nincs is vele semmi gond, csak a vinyó szétrázza...

na iylen házat se vennék hogy a vinyó tok nincs kiforditva 
hát lógasd akkor máshova 
klikk én meg már nem tudtam mi a rákér nem hűtt eléggé 
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Porcica? ez már portigris...
néha nem árt a gépet kicsit kitisztítani, a jobb hatásfok érdekében 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
némá, thermaltakemhez képest tök tiszta.
lassan nekem se ártana kipucolni a kicsikét, csak ahhoz meg kiszedni a lapot meg miegymást majd vissza meg áhh.... macera... 

a régi gépemben a vf700 cu a 7600gs en ugyan igy nézett ki vagy még rosszabbul, de szartam rá
és ugyan ugy hűtött!
P4

Ha ezt kitisztítanád, az már önmagában komoly modding lenne...

Ajánlom, hogy fogd a hűtőt és rakd be a zuhany alá!
Ez a leggyorsabb módja a Zalmi tisztításának!
[ Szerkesztve ]
Eat Sleep JDM

Az enyém is valahogy így nézhet ki.Fél éve volt takarítva. 

Így jártam el egykori Freezerem takarításában. A gyors száradást elősegítve egyik kezembe fogtam a bordát, másikba a hajszárítót... 
ez semmi 
Tavaly télen LAN Partyn amit láttam ahozz képest ez patyolat tiszta 
Nem is tudom mért lekerült egyik haverom házának az oldala bazz abba olyan színten vastag por volt hogy megnem montad h milyen színű a ház alja h elkezdi jé itt nem is tudtam hogy van matrica
(valami régi abit lapnak a bekötési rajza volt)! abba is szegény 7000es zalman csupa por volt de szo szerint! Az aljéba kb fél centis por volt
ha nem több! Kérdezem tőle mondom ember ez mi erre elkezdi építkezünk jah mondom 
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!
én is csak visszatettem az oldalt, szartam bele
ugyis meghalt az alaplap, minek pucojjam akko ki ha nem használom???
haverom gépe le van csupaszítva, mert ha rajta vannak az oldalak akkor meghalaggya a 10 kilót a ház üresen, de annyi pókhálót talán nem is láttam még ami abba volt
szintén LAN-on
lol ez a HSZ 
Gépem: Cooler Master Cavaliar
eleje
eleje 2
eleje 3
bele, ez még nincs rendezve 
hátulja
Mottóm: Néma, láthatatlanság!
No csilli villi!!
[ Szerkesztve ]

Ez egy default-ház.... 

Ház-video.... Még nem véglelges állapot.

itt is grat! 
én itt tartok a hűtésfejlesztéssel: [link]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Brutál lesz!
De iitmég a G80 van,nem? 

Néma, láthatatlan,no csilli-villi 
"Minden dolognak a vége a fontos."

Sziasztok!
Korábban érdeklődtem, h milyen megoldássokkal lehetne hatékonyan és halkan hűteni a gépem. A ház elhelyezkedéséből és kialakításából fakadóan jópár megoldás kiesett. A komfigban azóta törént egy kis változás így méginkább szükség volt a jó szellőztetése.
íme a képek: [link] [link] [link]
A TX2-őn lévő ventit kicseréltem egy PWM-es AC-ra, így annak a ventije 5V-ról hűti a ramokat, valamint segít a procinak és az NB-nek is. A korábban már meglévő 9-es GT Silent Blade az oldalapra szerelve hangosnak bizonyult, így kitaláltam ezt az egyszerű befőttesgumival történő rögzítést, így a venti kicsit beljebb is került és még az asztal lába ellenére is hatékonyan és halkan biztosít hűvös levegőt a VGA-nak és a NB-nek.
Az oldallapok hiánya nagy hátrány a por szempontjából, de a havi takítás talán válalható a minimális zajszintért cserébe.
[ Szerkesztve ]
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►
az egy 7900gtx volt - akkor az volt csak nálam, ma este remélem produkálhatom a vízhűtött G92-t 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Csecse, a változásról is tégy majd fel képeket.. 
No kérem szépen, megvan az új ház: Cooler Master Elite 331. Egyelőre semmi modding, jó ez így, ahogy van.
1
2
3
4
5
6
7
Hűtés:
Elől egy 120mm-es Glacialtech SBII 12v-on, oldalt egy 80mm-es kék LED-es Spire venti a lap által szabályozva, hátul a gyári 120mm-es CM venti 12v-on, procin egy Thermaltake BlueOrbII lap által szabályozva, vga-n egy accelero S1, rajta pedig szintén egy 120mm-es Glacialtech SBII 12v-on, meg ugyebár a táp 120mm-es ventije. A gép egyáltalán nem hangos, viszont baromi jól szellőzik, szép, masszív, tetszik. 

Nekem meg nem jött meg a kölcsi Q6600-om.....

Komoly ruszki masina (szerintem buvár kiadás súlya 120 KG viszont nem romlik el könnyen lehet ütögetni, rugdosni) szép (a vízhűtés csapját egyszerűen megoldották). De lehet, hogy pálinkát is főz.
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Ez igen! Van neki hangulata! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

-Nemo kapitány nyomában... 
-Van neki némi "artdekor enteriőrje" 
[ Szerkesztve ]