Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Tamoo #51857 üzenetére

    Régi AVX-esként nekem pont fordított a véleményem. A DacMagic-ot lényegében nem szabad túlértékelni (de mint írtam, az is közismert az ottaniak körében, hogy egy jófajta DIY táppal teljesen más kategóriákban is lesz keresnivalója). Amit tud, azt becsületesen tudja. A Lupusnak viszont többféle verziója van, ezért nem látom értelmét csak "Lupus-ozni". De alapjaiban a Lupus szinte kikopott az AVX-ről, lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de én még az idén nem láttam ott felbukkanni. Azt tudom, hogy tavaly, közel egy éven keresztül próbált egy srác megszabadulni egy MKIII vagy MKII-től, a végén már tényleg nevetséges áron... Nem tudom, mi lett a sorsa. A "megosztó" DacMagic-ot viszont napok alatt kapkodják el...

    De ezen szerintem kár rugózni. Én nem ismerem a Lupust (egyik verzióját sem), te pedig a CA DacMagic-ot. Ha még ismernénk is, kinevezni az egyiket jónak, a másikat hulladéknak, szerintem nagy butaság, mondhatni ökörség. Ilyen nincs.
    A Lupusnál a fapad egy koax bemenetes, na azt talán árulták 30-ért. De mondom, én vagy féléve egyik verzióját sem láttam felbukkanni... Persze, lehet, hogy a Lupustulajok ennyire elégedettek... :)

    Azt érdemes szem előtt tartani: mindkettő belépő szint, ám a DacMagic egy kis befektetéssel már nem az...

    Ari18: menj fel az AVX-re, és kérdezősködj DAC-os topikokban, hogy mivé válik egy DacMagic egy ilyen táppal. Esetleg keress rá Koriori nevére, neki tudom, hogy van ilyen DAC-ja, többféle táppal! De majd még utánanézek, kiket érdemes megkérdezni. Az is lehet, hogy a környékeden van ilyen valakinek (budapesti vagy?), s hajlandó egy kis zenéléses vendéglátásra...

    Ja, annak idején én sem hittem el, de azt mondtam, 15 ezer forint nem a világ, ráadásul aki csinálta a tápot, vállalta, ha nem hallok különbséget, nem kér egy fillért sem, visszaveszi a tápot... Nem adtam vissza!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák