Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz lezso6 #114928 üzenetére

    :K Nagyon más karakterek, mint amit eddig megszokott az ember, kb. klinikai részletezés, anélkül, hogy a treble tartományt betolná +10dB-vel arcba. De ez a dolga, ami a felvételen van, azt megmutatni minél közelebb ahhoz. Szóval nekem az ilyen viselkedés spec. nem fáj, sőt.

    Most ismerősömnek fejezek épp be két kétutas dobozt, itt Hi-Vi RT2C-A planár van Aurum Cantus-okkal, fülre ez a planár marha neutrális, kiegyensúlyozottnak tűnik eddig, vertikális diszperzió elég limitált, ami segít nála a márvány padlót "elkerülni" + kicsit távolabb is lesz tőle, még épül a házikó, ahova érkeznek, úgyhogy lesz biztosan kísérletezés az elhelyezéssel.

    Mi is a sebessége miatt választottuk (+ vert. disp. kicsi, érzékenysége nagy, L-Pad lesz) és örökéletű kb. pláne ha 94dB-ről lejövünk 91 körülre (1/2 teljesítmény). Állítólag ennek a Hi-Vi-nek a hangja nem olyan levegős, mint a RAAL-ok mondjuk (aki összehasonlította..), de én spec. meg pont a levegőt éreztem benne. Lehet minden csak viszonyítás kérdése :D Egyelőre szép hang, az egérfingot is mutatja 1 kilométerről, úgyhogy meglátjuk, mit mutat majd végső helyén. Még váltót sem lőttem hozzá (terv már van), előbb mérek majd a helyszínen, ha már költözik be.

    denesdr kolléga waveguide-ozgat, szereti.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák