Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Láttam, már páran panaszkodtak a Seagate Momentus ST500LT012-re, én csak kérdezni szeretnék.
Az én cuccom egy tök új, karácsonyra vett lemez.
Ami gyanús lett, hogy ha a laptopnak kikapcsol a képernyője, a vinyó elvileg valami power save módba kapcsol, de nem tud, mert a windows meg használja. Így gyakorlatilag ki-be kapcsolgat, amit nem hiszem, hogy hosszú ideig tűr a mechanika...
Ha a képernyő él, akkor nincs baj.Ebből adódik, hogy a lemezben van 139 óra (kb. 6 nap), és a start/stop count már 1319-nél jár, a load/unload pedig 2338-nál. Na meg persze minden felpörgéssel megeszik egy rakat áramot, én pedig sokszor használom akksiról a gépet.
Lehet ez ellen valamit tenni?
Seagate ST500LT012, Windows 10 Home 64bit, Vinyó leállás "Soha"-ra kapcsolva, APM off CrystalDiskInfoval, firmware frissítés nincs.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest