Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyndon
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémámmal kapcsolatban. A gépemben egy Maxtor SATA-s HDD van, és amíg csak ez az egy van csatlakoztatva, addig problémamentesen bootol a rendszer. Viszont be akarom kötni a gépre régebbi Hitachi IDE-s HDD-met is, amin csak adatok vannak (tehát bootolható oprendszer nincs). Amint mindkét HDD a gépben van, már nem bootol a rendszer, sőt a BIOS-ban is csak az utóbb bekötött IDE-s Hitachi-t látom. Jumperolni próbáltam a Hitachit, már több verziót megcsináltam, de eddig nem sikerült. A SATA-s Maxtoron nincsen jumper lehetőség, ha jól néztem.
Fontos lenne, hogy működjön mindkét HDD-vel a rendszer. van valami ötletetek?
A Hitachiról bővebb infók itt vannak, pontosan ez a modell az:
http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/products/Deskstar_7K80
(HDS728080PLAT20)
Az alaplapom Asus M2N, oprendszer Win7.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest