Hirdetés

Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz #09634560 #14405 üzenetére

    "AV-ra kellene azokat cserélni"

    Gondolom CAV-ra gondoltál... Néztem ezeket a CAV DS25 + DC25 meg a CAV DS28 + DC28 szetteket, de nem látom ezek a hátsók mitől tudnának többet a Jamo-imnál, még méretre meg tudásra is nagyjából ott vannak, csak annyi, hogy ezek 6 helyett 4 Ohm-os hangfalak.

    Egyébként csak azért gondoltam rájuk, mert ezek adottak, de ha más nincs lecserélem őket.

    És decibel állítással nem lehet ezt a hangerő különbséget korrigálni? Mert előtte egy Kenwood erősítőm volt ugyanezekkel a hátsó hangfalakkal és Jamo PJ FC6000-es nagy álló hangfalpárral és azok nem nyomták el a kis hangszórókat. Egyszerűen adtam nekik +5 decibelt, az elsőktől meg elvontam asszem 2-t.

    Vagy ez a CAV már annyival erősebb amit nem lehet csak úgy állítgatással kiegyenlíteni?

    Igazából gondolkodtam azon is, hogy egy sima sztereó erősítőt veszek ugyanezekkel a CAV DP288 hangfalakkal és csak akkor térek át 5.1-re ha a játékok vagy a filmek miatt hiányozna a térhangzás. Bár sok olyan véleményt is olvastam akik sztereón filmeznek, meg játszanak, hogy nekik nem hiányzik. Maximum még a fentebbi két tevékenység miatt kiegészítem a rendszert egy mélynyomóval, bár szerintem az a 4x 20 centis hangszóró nyomja majd így is a mélyet.

    Ja amúgy jelenleg is 2.1-ben szól az 5.1-es rendszerem lustaság miatt... :B És nem hiányzik annyira a térhatás, bár azért az ötödik elemben frankó a térhangzás.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák