Hirdetés

Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Gál István #13403 üzenetére

    Ujonan vagy használtan?
    Ujonnan a csomagolásnak és a doboznak is esztétikailag karcmentesnek kell lennie semmiféle laza csavar vagy illesztés nem megengedett hátul nem szabad a festett csavarnak sérültnek lennie-garancia!-,minden tartozék meglegyen,és hogy minden hangszóró szóljon.
    Használtan már többmindent,pl.szórókban.a membrán és a szövet épségét körben és keresztben,csavarok mindegyikének meglétét,mindezt darabonként,dobozon a lábak,csatlakozók épségét,lazaságát.Hangminőségét kritikusan,nem szabad csörögnie,kopognia sziszegnie(kivéve twiter,az sziszeghet:) ) hangszórónként vizsgálva.
    Természetesen jó kábellel,a te erősitődhöz legjobban hasonlító erősitővel vagy kicsit jobbal kell megejteni(ha használt akkor nem muszáj,kivéve ha el mered vinni a tiedet) a vizsgálatot. A lehető legjobb forrást alkalmazd,-blu ray,vagy Cd játszó- esetleg a te rendszereddel legjobban megegyezőt(pl ha DVD a legjobb forrásod akkor azt.),mindezt digitálisan bekötve,HDMI ha egy mód van rá,és műsoros,ne másolt vagy MP3 anyagot vigyél vagy kérj,lehetőleg olyat amit ismersz,vagy legközelebb áll az általad kedvelt stilushoz,és tartalmazzon megfelelően részletes,magas és mélyhangot..Zenével filmmel(erösebben hangos jelenetet keress) és végül valami folyamatos,pl rádió forrást válassz legalább egy teljes szám erejéig és itt is végezd el a hangminőségvizsgálatot,és hogy mindegyik hangsz. szóljon.
    A hangminőség késöbb változik uj dobozoknál,míg bejáródik,ezt vedd figyelembe!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák