Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz sonny007 #19001 üzenetére

    Gyűjtés (kicsit) és másik hangfalpár vásárlása? Nem érdemes nagyon költeni arra. A a jó hangfal nem itt kezdődik, ezt már magad is tapasztalhattad...ha elszálltak belőle a 16 centisek, akkor gondolom hangerő is volt...de mindegy. Venni bele hangszórót így hasra ütésre...ezt nem lehet. Sokan sokat kínlódnak hangszóró vásárlással, hangdoboz készítéssel. Van aki a Pázmándy féle hangszórókra esküszik, gondolom jelentkezik majd, akinek van...van aki több tízezres hangszórókat vásárol.
    De ettől még a hírhedt Jamo Studió 180 is sokkal többet érne. Azt kompletten megkapod párban 20 ezerért. Bulizni kiváló, de nem az a HIFI gyöngyszem...de van Technics, és még csillió dolog csak itt a prohardveren is. Álló hangfalat is kapsz. 20 ezerért.
    Ha ezen a vonalon indulsz el (mármint gyűjteni kicsit és vásárolni, vagy csak vásárolni), akkor két fórum is van: HIFIS és Házimozis. Ha építkezni akarsz (nem hangszórót vásárolni, ahhoz adtam segítséget), akkor keresek linkeket de te is neki láthatsz. (így látatlanban ennyit tudok mondani a rendszered ismerete és a felhasználási szándék-szokás ismerete nélkül).
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák