Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz myckie2 #17543 üzenetére

    Ha nem akarsz az elmélettel vesződni, riasztó számodra a szakzsargon, ami ismerete nélkül szinte orosz rulett a saját kezű építés, akkor javaslom, hogy használtan keress kész hangfalakat, szinte minden ár szegmensben találsz jó darabokat, meghallgathatók, tanácsokat is kaphatsz, pl a házimozis topicban. Írd le nekik, hogy mennyiből vásárolnál, használt is lehet (egyébként is javasolt), és mekkora helységben használnád, milyen erősítővel, esetleg nézz körül itt a P.H-n és linkelj nekik pár hirdetést (JBL, MISSION, JAMO, QUADRAL, HECO, stb márkákat, hogy csak párat említsek), ha gyári dobozokat veszel, sokkal nagyobb az esély, hogy a végeredmény kielégítő lesz. Ha építeni akarsz, akkor sok csalódás és olvasgatás-okulás-jelentős anyagi ráfordítás után fogsz jó eredményeket elérni.
    Kétutas sztereó hangfalpár építése mellett dönts először, ha belevágsz, olvass sokat, kérdezősködj, a kínaiakat felejtsd el...(SAL, MNC, s.t.b.).
    Ismert 5.1 mint olyan, nincs, mint ahogy egyforma akusztikájú szoba vagy fül...számít, milyen erősítőre van rákötve a hangfal, mi a forrás, egyáltalán mi a számodra jó hang, számít a kábelezés, stb...érdemes lehet kész rendszereket meghallgatnod, hogy el tudd dönteni, mit vársz el egy rendszertől (akár magánszemélyeknél, akár boltokban).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák