Hirdetés
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
Tisztelt közösség!
Az alacsony 9600GT-s hírben kértétek a Wifi kártya normál -> lowprofile átalakítást.
Adott egy ilyen kártya:és egy ilyen gép (HP Compaq 7800p):
(belül)A kettőt össze kellene hozni, mert a gép a kantinban a dolgozók netezős gépe.
A művelet
Ezzel csináltam belőle LP-set[link]
Szépen a NYÁK fölött kicsivel lecsippentettem a hátlapot, majd lecsavaroztam, és kalapáltam neki egy kis gallért, és köszörülés, hogy szépen nézzen ki...ez volt az első része. Ezután se ment bele a gépbe, mert mint kiderült, a hátlap alján az a nyelv (?) túl hosszú, leért a gépház aljába (no nem hiába slim ház), szóval az alját is megcsipkedtem a lemezvágóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro