Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#4101) ADAM1337 válasza Integra (#4098) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Akkor már 2-en vagyunk akik nem értik, és ugyanezen a véleményen vagyok sokkal kulturáltabban is lehetne csinálni az egészet.
ufc-re kitérve a decemberi reem vs lesnar mecsnél ők tudtak emberien viselkedni a mecs előtt és után is, az más hogy a gála többi tagja meg nem nagyon. :DDD

cars1dA

(#4102) gege71.hu válasza Integra (#4095) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

Ez meg szánalmas!
Mint valami borsodi "kisebbségi" falugyűlés ahol a két putrisor közt elosztandó pénzeken egymásnak ugranak a cigányok. Egy jottányival sem magasabb kultúrfok. Törzsi szintű bunkók.

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

(#4103) Integra válasza gege71.hu (#4102) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

klicsko meg ott mosolygott csöndben, mert pontosan tudta, hogy a nagy pénz az övé :DDD

(#4104) G.Ogre válasza Integra (#4103) üzenetére

G.Ogre
(újonc)

Klicskoékba kicsit több intelligencia szorult mint ezekbe a majmokba. Ez sport, erről is kellene szólnia.

(#4105) Hatchet

Hatchet
(lelkes újonc)

Aki meccsen kívül bunyózik, köpköd vagy hasonló, annak a jelenleginél is durvább büntiket szabnék ki.

na de legyen valami más: korunk propagandaszervezete (igen, az UFC-re gondolok) Japánba megy hosszú évek kihagyása után. A gálára a japcsik(?) összedobtak egy jó kis videót, mennyivel másabb mint a hagyományos UFC-s szénné dicsérős trailerek...: [UFC Returns to Japan ]

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

(#4106) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4107) .impulse.

.impulse.
(lelkes újonc)

Használ itt valaki fejvédőt? Szeretnék visszamenni bokszolni, de a jelenlegi munkahelyemen nem díjaznák a monoklit meg a feldagadt szájat, viszont kesztyűzni mindenképp szeretnék (főleg azért mert minden mást utálok az edzésben :DDD )

Tehát van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata? Mennyit véd a fejvédő? Van-e hátránya, illetve mi a különbség a különböző típusok között? Én sosem használtam, szóval bármiféle tanácsot, infót szívesen fogadok. Előre is köszönöm! :R

(#4108) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Egy kérdés, ki milyen sípcsont védőt használ, ki melyikre esküszik ?
Olyan kéne ami elég masszív és föld harcban se zavarjon ha leviszem az ellenfelemet.

cars1dA

(#4109) gege71.hu válasza ADAM1337 (#4108) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

én EZT használom kb 2 éve. Muay thaihoz főleg.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Volt más fajta is de azok állandóan elforogtak a lábamon. Ezzel kerültem már földre is és elég jól tart.
Ami még jó más fajához képest, hogy nagyon könnyű, viszont elég zord ütközéseket is elbír.
nem olcsó, de ilyesmit nem fél évre vesz az ember :)

(#4110) Integra válasza gege71.hu (#4109) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a lábfejvédő nem lifeg?

(#4111) ADAM1337 válasza gege71.hu (#4109) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Igen én 1x kaptam kölcsön egyet az is fordult el egyből a lábamon a földön.
Igazából úgy vagyok ezekkel a dolgokkal megveszem a drágábbat ha az tényleg jobb is mert akkor megéri az árát.
Már csak a méreteket kéne megtudnom hogy van ezeknél. :DDD

(#4110) Integra: Alul van egy gumis cucc amibe bebújtatod a lábfejedet, csak pont úgy van fényképezve hogy nem látod ezen a képen.

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#4112) gege71.hu válasza ADAM1337 (#4111) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

ha földharc is képbe van szerintem olyan lábszárvédő nincs ami nem forog el egy kis gurulás után...max ha kárpitos szögbelövővel oda-takkerolod :)
@ Integra: nem lifeg. Ahogy ADAM írta van alul 2 ilyen gumi pánt amibe belebújsz és a talpad alá megy kb középre a talppárna és a sarkad közt félúton, meg egy az achilles mögött.

(#4113) Integra válasza gege71.hu (#4112) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ok, gyanítottam, de mivel nem láttam.. :)
nekem valami jó boxkesztyű kell majd meg zsákoláshoz is.. meg egy profi fogvédő, hamarosan leveszik a fogszabályzóm, húzhatok vissza bunyózni vééééégre, aztán nem szeretném, hogy a sok év küzdés eredményét tönkretegye egy benézett maflás :DDD :))

[ Szerkesztve ]

(#4114) ADAM1337 válasza gege71.hu (#4112) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

De tetszik ez hogy alul is 2 gumis amit én vettem fel elég belépőszintű cucc.
Utána lesek a méreteknek aztán beruházok egyre, a hayabusa cuccait régebben is lestem dicsérték, de ismerőseim között senkinek nincs semmije tőlük.

cars1dA

(#4115) Integra válasza ADAM1337 (#4114) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem gatyám van tőlük, tényleg profi cucc. :)
bár a sprawl számomra ugyanolyan jó. más fazon, más vágás (a hayabusa szűkebb fazonú), mindkettő komoly minőségű. de a sprawl nem gyárt felszerelést asszem.

[ Szerkesztve ]

(#4116) ADAM1337 válasza Integra (#4115) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Nekem a nadrágom az everlast mma-s gatyója, ennek jó a szabása bár nem bánnám ha passzosabb lenne, úgyis kell még 1 edzős nadrágot szerválnom mert tarthatatlan annyi edzésem van egy héten, és a sima rövidnadrágok(átlagos sportmárkák) már nem jók edzésre túl nyúlok rajtuk 1-1 rúgásba vagy amelyik jó az már túl bő és laza derékban. :DDD
A szűkebb fazonú kéne nekem, csak lehessen spárgázni majdnem benne.

cars1dA

(#4117) Integra válasza ADAM1337 (#4116) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet bennük, mindkettő nagyon strapabíró, a sprawl-t már 3 éve nyúzom, nem lehet tönkretenni és a hayabusa sem tönkretehető darab. alapvetően a derekuk más. a sprawl kényelmesebb és többet enged a deréknak, a hayabusa sokkal kisebb játékteret ad a hasnak. értsd, ha dagad vagy, szopoda van, nem fogsz beleférni :DDD

hayabusa - csak feketében
sprawl
mindkettő 30-as méret, lemértem, centire is azonosak a méretek, de mégis, a hayabusa sokkal szűkebb szabású, kevesebb mozgást ad, a sprawl jóval kényelmesebb. ugyanakkor edzés közben nem tűnik fel a hayabusa szűkössége sem.

próbáltam csomó más márkát is, venum, manto, tapout, de torony magasan ez a két márka a legjobb szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#4118) Integra válasza Integra (#4117) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na ezen megakadt most a szemem, ez már szabásban hasonlít a sprawl-ra. ez sem lehet rossz, elfogadnám :)

(#4119) ADAM1337 válasza Integra (#4117) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

[link] Nekem ez van csak más színben, csuma feketében.
Ez elég laza sőt már-már túl bő a fazonja, de a célnak tökéletes mozgásban semmit nem zavar, de foszlós a tépőzárja, meg szerintem nem egy atom durva minőség.

cars1dA

(#4120) Integra válasza ADAM1337 (#4119) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tépőzárak idővel tönkremennek, a sprawl-ban már egyszer cseréltem, igaz, én is hibás vagyok, mert nem összetapasztva mostam párszor ki, illetve nyaranta ez a strandos gatyám is, szóval bőven kap vizet.. meg néha ebben bikram jógázom, az sem ideális neki :)) 2e ft-ért kicserélik benne, nem gond. :)

(#4121) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hiába tudsz bunyózni...
nem véletlenül kerülök minden balhét és diszkót

(#4122) .impulse.

.impulse.
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Tud nekem valaki ajánlani jó muay thai - kickbox - box - mma edzéseket valahol Blaha Lujza tér közelében, délután? Igazából az se baj, ha nincs közel a Blahához, csak azért valahogy megközelíthető legyen :)

Rehákhoz szerettem volna menni, de a havi 8 edzés 12 ezer forintért az jelenleg kicsit húzós nekem :( . Tudna valaki esetleg ajánlani még helyeket? Google-t már szétnyúztam, de nem sok helyet találtam. Biztos vagyok benne, hogy nem csak 4-5 helyen van a fővárosban például bokszedzés.

Előre is köszönöm a segítséget. :R

(#4123) Markgx10 válasza Integra (#4121) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Pontosan, mindig szokták kérdezni, hogy miért edzek én is, hogy meg tudjam védeni magam? Aztán csodálkoznak a válaszon, hogy úgysem tudnám magam megvédeni, tehát emiatt fölösleges edzeni, magáért a sport szeretetéért csinálom.
Már meg sem tudom mondani, mióta nem járok diszkóba (több mint 10 év) és ilyen helyekre, így valóban századannyira csökkent a balhék száma, néha ilyen 16 éves részeg formák találnak meg :D , ha este megyek haza edzésről, de olyankor inkább nevetek, nem veszem fel a dolgot, bár való igaz a mostani tizenéveseknél szemtelenebb generáció, szerintem még nem élt :D

[ Szerkesztve ]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#4124) gege71.hu válasza Integra (#4121) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

Hát igen..alap krav maga(vagy bármilyen önvédelmi rendszer) technikája:
A legjobb védekezés ez meg az vagy amaz-zal szemben ha:

OTT SEM VAGY ahol történik/történne!

Beleértve ebbe azt is, hogy NEM, nem keresed a bajt, ,nem mész oda ha beszólnak..nem játszod a büszke sértett ifjoncot, mert inkább kiabálják utánad, hogy egy gyáva senki vagy minthogy a beled fogd a hasadnál, hogy ki ne essen, mert felhasítottak mint egy disznót. És egy remek hasszúrástól kivérezve fájdalmak közt már nem fog vigasztalni, hogy te bizony kiálltál magadért és nem hagytad, hogy csak úgy sértegessenek! :)

(#4125) Integra válasza gege71.hu (#4124) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egy kis authentic km izraelből :DDD

(#4126) MichaelSD válasza Integra (#4125) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Focisták... :U
Soha nem értettem, miért nem lehet a fociban a másikat ütni és rúgni. Úgyis azt csinálják ha a bíró nem néz oda....

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#4127) Hatchet válasza MichaelSD (#4126) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

A bunyósok meg a medicinlabdával focizgatnak, amikor az edző nem néz oda :P

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

(#4128) Kassadin válasza gege71.hu (#4124) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen jogos, amit írsz, csak sajnos van olyan helyzet, amikor nincsen választási lehetőséged.

The pain is my best friend.

(#4129) MichaelSD válasza Hatchet (#4127) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

De mi legalább nem hívjuk azt sportnak! :D

(#4130) Hatchet válasza MichaelSD (#4129) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

;]

(#4131) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Kérdés: vajon kinek tett keresztbe Overeem...?

(#4132) Integra válasza littlelion21 (#4131) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tök mindegy, az összes többi is megbukna simán :DDD
gyulladáscsökkentőben tesztoszteron?! hehe, na mindegy

(#4133) ADAM1337 válasza littlelion21 (#4131) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Senkinek, de sok emberke kieshetne simán a ufc-ből dopping miatt.
Csak időkérdése, amúgy a story is vicces hogy elhajtott kocsival ahogy megtudta hogy lesz dopping teszt és úgy hívták vissza.
Nem értem hogy miért nincs random dopping teszt miért csak 1-1 emberkénél, igaz itt behívták az összes csávót ufc146 konferencia után ?

cars1dA

(#4134) Integra válasza ADAM1337 (#4133) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na mit gondolsz mégis miért?! :DDD

(#4135) ADAM1337 válasza Integra (#4134) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Túl kevés natural harcos van, alig maradna meg a mezőny :DDD
Amúgy durva hogy decemberi tesztje még rendben volt, bár én nem tartom nagy harcosnak illetve nem szimpatikus a csávó.

cars1dA

(#4136) littlelion21 válasza ADAM1337 (#4133) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Ha kicsit is komolyan gondolják, miért nincs havi rendszerességgel vér/vizelet teszt mindenkinél?
Mert így úgy vélem, hogy az egész dopping dolog csak egy eszköz arra, hogy a valamilyen oknál fogva nem kívánatos elemeket félreállítsák. (Lehet rosszul gondolom, de ez jön le.)

[ Szerkesztve ]

(#4137) ADAM1337 válasza littlelion21 (#4136) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Mecsek után van mindig, de addig pont belefér egy "3hónapos kúra" amilyen sűrűséggel vannak a meccsek és ez a vicc.
De igen legalább havonta kéne egy rendes teszt szerintem is, amúgy pár ember fizikumán látszik hogy hihetetlen hogy az izomzatát megbírja tartani ennyi edzés melett is. (Akárcsak reem is ilyen meg ez a lombard srác is)

cars1dA

(#4138) Integra válasza littlelion21 (#4136) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet, hogy kaptak egy fülest, hogy most őt kéne mert valami újat tesztel vagy épp most vitte be... egyébként simán lehet erre is felhasználni, hogyne, az ufc már iszonyatos pénzről szól és politikáról, nem is nagyon nézem már én sem. ha komoly és mindenkire kötelező teszt lenne, nem lenne mezőny.

(#4139) littlelion21 válasza ADAM1337 (#4137) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jah, az én kedvencem Herschel Walker a(z állítólagos) napi egyszeri étkezésével:

Kb. a lehetetlen kategória.

(#4140) Integra válasza littlelion21 (#4139) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hápersze... :DDD
napi egyszer éjszaka ráköti magára a koksztélra...:))

[ Szerkesztve ]

(#4141) nova001

nova001
(senior tag)

szisztok

Van itt valaki aki ismeri a krav maga oktatókat ? ki milyen tipusú pl?

[ Szerkesztve ]

Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5

(#4142) asuspc96 válasza nova001 (#4141) üzenetére

asuspc96
(fanatikus tag)

Pl : www.krav-maga.hu/index.php?page=instruktorok (sorry telefonról nem tudok linkelni! :R)

Más
Tételezzük fel két ember egymásnak esik..az egyik nagyobb tömeggel rendelkezik, mint a másik viszont a kisebb gyorsabb (nem sokkal, mivel emberi reakció sejtszinten kb azonos)
Most én ara fogadnék, hogyha egyikükse tanult semmilyen harcművészetet(!) akkor a nagyobb győzne...valamilyen törvényszerűséget érzek benne...

Mi a véleményetek ?

asuspc96

[ Szerkesztve ]

kukuccs! - http://href.hu/x/h53z | keresek: ASUS K50IJ alaplapot

(#4143) MichaelSD válasza asuspc96 (#4142) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Általában a nagyobb és aki először támad nyer. Valahol voltak erről amerikai rendőrségi statisztikák, de nem tudom már hol. Persze, ennék összetettebb a dolog, de durván igaz.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.