Hirdetés

2013. június 18., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#4451) kano válasza mefistofeles (#4450) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Manny:
Az utolsó években nehéz azért szétválasztani a kettőt. Még nagyon is eladható (sok millió dollárt tud még keresni boxal is) de már Ő is érzi, hogy nagyon jönnek fel a többiek. Próbál készülni tudatosan a további életére is, ugyanakkor még kiszedi amit kilehet a boxból.
Zsolt:
Zsolt pedig semmivel sem rosszabb szerintem mint kb. 8-10 éve az Uninál volt, sőt. Sokkal szálkásabb, jobb a kondija. Beszélnie kellene Zsoltnak Klicskókkal és hozzájuk betársulni, mert talán a haverjai nem nézik hülyének és megértik, ha 38 évesen van még benne tűz. Márpedig Zsoltban van még tűz és mondjuk Cloud-ot vagy talán még Hoppkinst is meg tudná ütni (igaz nem szétzúzós bunyóval, hanem szépen kivívná azt a győzelmet). Sajnos az egy következő kérdés, hogy ez mennyire lenne eladható a nézőknek...

[ Szerkesztve ]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#4452) mefistofeles válasza kano (#4451) üzenetére

mefistofeles
(senior tag)
LOGOUT blog

Mannyval kapcsolatban igazad is lehet, bár nekem az a személyes véleményem, hogy ha már nem 100%-on csinálja akkor ő pont az a bunyós akinek nincs szüksége arra, hogy "még kiszedi amit kilehet a boxból"

Erdeiről pedig én sem írtam, hogy rosszabb, egyszerüen az ázsiója rosszabb sokkal. Arra, hogy egy Hoppkins kaliberü ellenféllel összejöjjön, szinte semmi esélyt nem látok. Nincs már benne pénz és ha ez így van akkor lehet ő a világ legjobb bunyósa is nem fognak fizetni érte!

...az, hogy szálkásabb egyáltalán nem jelenti azt feltétlenül, hogy jobb a kondija......

[ Szerkesztve ]

Ahol a lét és nemlét vonalai a kiáltások a színek a fekete a vicsorgó idő múlása a szív csavarodott ráncai csókot dobnak a magány homlokára....

(#4453) kano válasza mefistofeles (#4452) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Sajnos igazad van. Ez már régen nem arról szól, hogy ki mennyire jó bokszoló. :(
De jobb a kondija mint az Uninál. Ott voltak olyan meccsek ahol már a fülén vette a levegőt a 10. menetben és tántorgott a fáradtságtól. Most sokkal jobb, akár 12-nél több menetet is bírna.

[ Szerkesztve ]

(#4454) mefistofeles válasza kano (#4453) üzenetére

mefistofeles
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez sem feltétlenül igaz. Ezen a meccsen borzasztóan spórolt (gondolom maga is kiváncsi volt mennyire bírja) és az az igazság, hogy mikor szóltak neki és megnyomta a 10. menetet elég fáradtnak tűnt. Persze ez pont az a meccs amiből a kondiciója nem derülhetett ki! Ami viszont tény az az, hogy jobb volt!

Ahol a lét és nemlét vonalai a kiáltások a színek a fekete a vicsorgó idő múlása a szív csavarodott ráncai csókot dobnak a magány homlokára....

(#4455) kano válasza mefistofeles (#4454) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Egy korrekt pontozásnál akár padlózhatott is volna a 10.-ben, akkor is nyert volna. Alig találta el a ruszki cséphadaró.

(#4456) gege71.hu válasza Integra (#4417) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

áhh hagyjuk b+...orosz pénzekkel futtatott gála..sajnos annyira nem lepődtem meg :(

http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

(#4457) szab.tam

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

:))

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#4458) G@ß! válasza szab.tam (#4457) üzenetére

G@ß!
(őstag)
LOGOUT blog

"Az egyetlen jó hír, hogy a profiboksz.hu információi szerint a nézőtéren helyet foglaló Albert monacói herceg viszont Erdeit látta jobbnak, tetszett neki a tiszta ökölvívása, és jelen állás szerint ő fogja finanszírozni a magyar bunyós következő mérkőzését. Ha lesz ilyen. "

Ez azért nem semmi. Respekt. :R

Üdv.

(#4459) mefistofeles

mefistofeles
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek nagyszerű hírek, de egyrészt nem tudom, hogy a herceg komolyan is gondolja e ezt a dolgot mondjuk két hónap múlva és persze nem kocsmabunyó szinten. Mert az embertelen pénz és ha nincs érdeklődés akkor még az is kevés. Erdei egy komoly szervezetnél sem szerepel az első 16 között, innen nem tudom mik a céljai.......

(#4460) szab.tam válasza mefistofeles (#4459) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tök mid1.
jól hangzik.
egy felkészülés kb minimum annyi, amit bánatpénzként kapott.

de többen, többször leírtuk: nem tudni a kp-s háttérlkukat, fogadási visszaosztásokat....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#4461) mefistofeles válasza szab.tam (#4460) üzenetére

mefistofeles
(senior tag)
LOGOUT blog

Erdei szerintem túl "tiszta" az efféle háttéralkukhoz bár a négyes torna előtt hangsúlyozta, hogy a fia jövőét akarja megalapozni a fődíjjal. Ezek alapján akár még "pénzes" bokszoló is lehet belőle, de VB már biztos nem!

(#4462) Pocee válasza mefistofeles (#4461) üzenetére

Pocee
(fanatikus tag)

Sokáig szentül hitte mindenki,hogy egy focimeccset a sok szereplő miatt nem lehet manipulálni és láss csodát...pár éve kiborult a bili,hogy mégis csak lehet és meg is éri...
Ahol meg egy ember küzd ott meg csak el kell dőlni és hallgatni...tudom,hogy most nem ez történt,de én már nem tudok hinni ezekben a nagykarrieres dolgokban...

Mr.Brightside

(#4463) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Gyerekek itt megtanuljátok az erőket használni, Jedik lesztek vagy Sith lovagok! :DDD
Mostantól ilyenre szeretnék járni, meg sem kell érintened a támadódat. :N :W :DDD
Azt hittem a végére már tárgyakat is mozgat és villámokat is szór! :( ;)
Hihetetlen hogy ezt valakik be i veszik!

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#4464) Pocee

Pocee
(fanatikus tag)

FB-n megy valami,hogy a nemzetközi boxszövetség felülvizsgálta Erdei meccsét és megváltozott a végeredmény,ez igaz vagy csak FB-s baromság?

szerk: rákerestem és kacsa...FB

[ Szerkesztve ]

Mr.Brightside

(#4465) Huma válasza Integra (#4440) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Megkérdeztem, hogy ki a "Nagymester". Tóth Lászlónak hívják. Asszem. A keresztnevére nem biztos, hogy jól emlékszem.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#4466) G@ß!

G@ß!
(őstag)
LOGOUT blog

Van valakinek kedve csatlakozni dit da jow herb pack vásárlásában? Szívesen megosztanám valakivel a postaköltséget. :DDD

Üdv.

(#4467) asuspc96

asuspc96
(senior tag)

Hali!

Van valakinek valami ajánlása ha az ember venni akar egy boxzsákot ?
amit tudnia kell:
- lógjon tehát lengjen ha megütöm
- nehéz legyen
- ne szakadjon könnyen

olyan 20-30e-ret szánnék rá max

..........................ELADÓ: http://href.hu/x/h53z.............................

(#4468) gege71.hu válasza asuspc96 (#4467) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

Everlas MMA. Újpesten van.
Itt:
[link]
Igaz, hogyez drágább de pl nálunk a teremben vana sajátom elég kemény heti sokszori használattal és semmi baja a "normál kopásokon" kívül.

(#4469) asuspc96 válasza gege71.hu (#4468) üzenetére

asuspc96
(senior tag)

Én is ezt néztem...csak kifutott a keretből :DDD
Használtan a termetekből nem tudok venni ?

Bár lehet hogy összespórolom azt a maradékot még...mert ez tényleg olyan amilyenek lennie kell egy zsáknak..
A bélését lehet cserélni ?

[ Szerkesztve ]

..........................ELADÓ: http://href.hu/x/h53z.............................

(#4470) gege71.hu válasza asuspc96 (#4469) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

Azt hiszem felülről tudsz rátölteni még bélést, illetve cserélni is lehet.

(#4471) Lokids

Lokids
(fanatikus tag)

5 év Aikido után abba kell hagynom, mert másik városba körlözöm. Úgy néz ki, hogy ingázás miatt csak a MuayBox edzésre érnék oda (Tbányán minden 6-kor kezdődik, de csak fél7-re tudnék bárhova odaérni). Valaki aki volt már ilyen edzésen, elmondaná, hogy kezdőknek általában mit oktatnak az első pár hónapban? Mert gondolom nem engedik be az embert a ringbe (be is sza.nék egy combos után).

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#4472) Töki bácsi válasza Lokids (#4471) üzenetére

Töki bácsi
(fanatikus tag)

Igazad van. Tatabányán edzek én is, és az is 6kor kezdődik:)

osu-no seishin

(#4473) Lokids válasza Töki bácsi (#4472) üzenetére

Lokids
(fanatikus tag)

Mármint mit edzel, ami 6-kor kezdődik? aikido, vagy a Muay?

[ Szerkesztve ]

(#4474) Töki bácsi válasza Lokids (#4473) üzenetére

Töki bácsi
(fanatikus tag)

Kyokushin karate

osu-no seishin

(#4475) Lokids válasza Töki bácsi (#4474) üzenetére

Lokids
(fanatikus tag)

Arra szerettem volna járni. Tatabányán helyileg amúgy hol van kyokushin oktatás?

(#4476) Töki bácsi válasza Lokids (#4475) üzenetére

Töki bácsi
(fanatikus tag)

Sárberki suli tornaterme. Gyere el, hidd el nem fogod megbánni. Már ha időd is engedi. Kemények az edzések, nagyon jó a társaság. Viszonylag kezdő a csapat, 2 éve megy a klub. Az edző és én vagyunk ketten ilyen "öreg harcosok" :)

osu-no seishin

(#4477) Lokids válasza Töki bácsi (#4476) üzenetére

Lokids
(fanatikus tag)

Szívesen elmennék. De nem hiszem, hogy 6 előtt beérek tatabányára.

(#4478) piqla

piqla
(őstag)

tegnap megvolt az elso crossfit edzesem.
faj a testem :C

Szereted az állatokat?

(#4479) Hatchet válasza piqla (#4478) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

ilyen ez a pop szakma :)
bunyózol is egyébként?

a CF-ről jut eszembe: múlt heti hír, de megérdemli a gratulációt: [Kovács Lacee Európa bajnok]

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

(#4480) Hatchet

Hatchet
(lelkes újonc)

Srácok, valakinek van használható ötlete a boxkesztyű szagtalanításra?
Javasolták valahol a cipőszagtalanító spray-t és az egyéb cipőknél is bevált szagtalanító módszereket, muszáj valamit kitalálnom, de előtte azért körbekérdezek :D

You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

(#4481) ADAM1337 válasza Hatchet (#4480) üzenetére

ADAM1337
(PH! kedvence)

Van aki autó illatosítót rak bele és úgy tárolja otthon és kajak működő módszer.

BF3: cars1dA

(#4482) piqla válasza Hatchet (#4479) üzenetére

piqla
(őstag)

Regebben krav-magaztam jopar evig, de ennek mar 3 eve, azota nem.
negy napig rohadtul fajt a labam a cf utan, most vegre elmult, viszont rosszul mozdulhattam ma, mert baromira megfajdult a jobb lapockam. kedden ujabb cf edzes, kivancsi leszek ;]

Szereted az állatokat?

(#4483) gege71.hu válasza Hatchet (#4480) üzenetére

gege71.hu
(PH! addikt)

van ilyen autós illatosító fagolyó. nekem tök jól mükszik.
Az edzés utáni szellős helyen tartás, szárítás ettől függetlenül muszáj, mert a berohadt izzadtságot nincs az az isten ami eltünteti :D

(#4484) Hatchet

Hatchet
(lelkes újonc)

ADAM és gege: Köszi, akkor az autós illatosító irányt nézem.
(mindig is kitettem az ablakba szellőzni edzés után, de ez már kevés nekik... :) )

(#4485) Hatchet válasza piqla (#4482) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

óvatosan azért az elején :U

(#4486) Hatchet válasza Hatchet (#4485) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

Hétvégi UFC 160-at láttátok - Hunto san vs Junior Cigano; Cain vs Bigfoot?

Mostanában divat lett a fordulós fejrúgás, előző héten Belfort is ezzel nyert.

(#4487) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ahh, végre, espn hd élőben adja szombat éjjel 1-től.. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4488) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#4489) piqla válasza Integra (#4488) üzenetére

piqla
(őstag)

Klasszikus!

Javaslom, hogy hanggal nezzetek meg, az a nyuszites elkepeszto :C

Szereted az állatokat?

(#4490) Integra válasza piqla (#4489) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

érzi, nagy a baj :DDD

(#4491) lorcsi válasza Integra (#4490) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

de a kis buzinak már ki van fúrva a szemöldöke :((

Eladó: chieftec dragon nagytorony, Balatoni nyaraló kiadó: http://violaudulohaz.webnode.hu/

(#4492) Integra válasza lorcsi (#4491) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hogy felkészítették a kiskölköt az interjúra, azzal kezdi, hogy valószíná már van valami harci tapasztalata, mert nagyon gyorsan blokkolt és ezután ütöttem inkább hasra... vicc... aztán meg a többi, hogy a cayes kezdte ki.. richard apja is, meg az anyja.. rájuk kell nézni, csoda, hogy a fiuk ilyen lesz? a felelősség az övék, biztos nem egyszerű az életük .... azért ez tragédia, egy a sokból. ugyanakkor talán egy életre megváltoztatja és képes nőni és több és jobb lenni. jól mondja a kommentator, crash course in growing up.

(#4493) piqla

piqla
(őstag)

nem is emlekeztem mar erre a reszre a videorol. ubazmeg, milyen csalad ez. es tenyleg, mennyi ilyen lehet meg, sot...

Szereted az állatokat?

(#4494) asuspc96

asuspc96
(senior tag)

Hali!

valaki mondja már meg kérem hogy mi a különbség a bandázs kesztyű és a sima bandázs között ?
vagy a kettő egymással járna ? (alatta a bandázs rajta a b.kesztű)

előre is köszi a fáradságot... :K

(#4495) Hatchet válasza asuspc96 (#4494) üzenetére

Hatchet
(lelkes újonc)

Bandázs kesztyűm mondjuk soha nem volt, de max. az izzadságot szívja fel. Néhány mosás után jó eséllyel lazább lesz és egyre kevésbé tart, mint az összes többi gumis bandázs.
A sima bandázs, ha jól kötöd meg, vszínűleg sokkal jobban tartja a kezeidet.

szerk.: egyszerre az egyik elég lesz belőlük :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.