Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    Van egy idegesítő problémám.
    Audigy 2 zs kártyám van, netről legfrissebb driverekkel (amúgy ez a hiba akármilyen program/driver verzióval előjött eddig)
    Ráfagy az EAX efekt a TV tunerem hangjára. Magyarul az Auxiliary csatornára. És ilyen borzalmas térhangzás efektje lesz, iszonyú hallgathatatlan, legtöbbször akkor jön elő ha valami EAX ot használó játékkal játszom, és csak akkor javul meg ha újraindítom a rendszert.
    Egyébként ilyenkor még pár jelenség észrevehető pl:
    EAX console-ba eltűnnek az audio effektek, az edit menüben se lehet hozzáadni semmit.
    Az audio console-t ha megnyitom és belehúzok az EAX efekteket szabályzó csúszkába akkor lefagy az egész program, és következő indításra már el se indul.
    Graphic Equaliter -t indítva (The audio device supported by this application is not detected. The application will exit.)
    Iszonyat idegesítő hogy ezmiatt kell újraindítani a gépet ami most pl 7 napja stabilan fut, vagy el kell tűrni hogy így nézzen az ember tv-t.
    Nincs erre valami maszek megoldás? Vagy valami program amivel ki lehet resetelni az egészet? (Creative Restore Defaults-t ot próbáltam, semmi nem történik) (A Creative Diagnostics-t meg EAX ot nem is tesztel)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák