Az én problémámra van valami javaslatotok? Volt már valakinek hasonló problémája?
[link]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Az én problémámra van valami javaslatotok? Volt már valakinek hasonló problémája?
[link]

Annyira nem lehet bonyolult kicuppantani az előrevezetést és berakni oda egy fejhallgatót. 
Amúgy Mikrofont nincs bekötve, esetleg a Line_In-be valami bedugványozva? Ha nem használod őket, ezek a felvétel módnál le vannak némítva?

Mikrofon nincs bekötve line in ben sincs semmi. És a hanghullám és a hangerőn kívül minden el van némítva.
Gyanítom, hogy a leárnyékolással van a probléma, mert a winyó működésére is serceg, jobban mondva a sercegés intenzitása változik, ha a vinyó dolgozik vagy nem.
Tehát igazándiból az lenne a kérdé akkor, hogy le lehet-e árnyékolni a belső kábelt, vagy próbálkozzak jackdugó hosszabítóval?

Az miért lehet högy rádugtam a hangkártyát a tv-re (kártya hangkimenetét tv audio-in-be) és nem szól a tv. Ma meg haver áthozta rendszervinyóját, betettem a gépbe, felpakoltam a hangkártya driver-ét, és ugyanugy kivezettem a hangot és szólt a tv.
Mi lehet a baj nálam?
Win xp, sb live 5.1
Már leszedtem és ujra felraktam a drivert, de semmi, mi blokkolhatja a hangot hogy kivezessem a tv-re?
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Sziasztok! A barátnőm gépével van egy olyan probléma, hogy nincs semmilyen rendszerhang! A media playerrel lehet zenét és filmet nézni és akkor van hang. De akkor is csak úgy, hogy a hangszóró beállítása 5.1-esre van állítva, illetve a csatlakoztató dugó se a sztereó helyre van bedugva, holott a hangszórója sima asztali sztereó. Ha a rendes helyre csatlakoztatom akkor még a media playernek sincs hangja! Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni? Sajnos nagyon amatőr vagyok a témában! A gép adatai amúgy:
CPU típusa: AMD Sempron, 1833 MHz (11 x 167) 2600+
Alaplap neve: Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce2 Ultra 400
Rendszermemória: 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa: Award (08/19/04)
Kommunikációs port: Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port: Kommunikációs port (COM2)
Kommunikációs port: ECP nyomtatóport (LPT1)
Hangkártya: Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
Ha jól tudom integrált hangkártyája van.
Előre is köszi a segítséget!

A tálcán kell lennie NVIDIA NVmixer ikonnak, kattints rá, nincs lehallkítva semmi, második fül, be van-e állítva a két hangszoró? Esetleg hangszóró varázslót próbáld meg, a zöld jack kimenetben legyen a hangszóró bedugva.
Mióta csinálja? Ha Windows reinstall után se jön helyre, lehet megdöglött.
Jah! Féregtelenítés, vírusírtás.
[Szerkesztve]

Bundás kollega 104-esre nincs ötleted?
Ezen nem segít a CMOS clear ![;]](/dl/s/v1.gif)

Min keresztül próbálod kivezetni a hangot? Jack vagy a többlábú sz@ron?

Hát ilyennel vezetem ki: [link]
És dugtam én ezt már mindenhova, hangszorók füles kivezetőjébe, hangkártya audio out-jába ahova hangszórókat szoktam, de semmi. Kábel letesztelve mivel hangszórók simán szólnak vele, de haver rendszer vinyójával még a tv is rendesen szólt, nem kellett vele szenvedni. De egyszerűen nem értem én rendszeremmel mi lehet a baj, mivel akad össze hogy a tv az istennek se akar megszólalni.
Hali.
Abit KN8 Ultra (Fatal1ty) alaplapom van, tegnap raktam fel wint és nincs semmilyen hang. A windows nem észlel semmilyen hibát se Rendszereszközök között, meg sehol, nincs elnémítva semelyik csatorna stb, végignéztem már mindent, elméletileg működnie kellene. Legújabb bios meg hangkártya driver van fent. Mi lehet a gond? Egy ugyanolyan madzaggal vezetem ki a gépből a hifibe a cuccot, mint amilyen az előző hozzászólásban található. Ez eddig éveken át tökéletesen működött az előző gépemnél. Most meg a realtek-es soundman program szerint line in-t dugok bele abba nyamvadt line out-ba, pedig nem... hang amúgy egyik lyukból sem jön, végigpróbáltam mindet.
https://www.facebook.com/VirusBusterHU

Hát, de ha jön a hang mondjuk fejhallgatón keresztül a kimenetből és a kábellel minden rendben, akkor a TV-nek is meg kéne szólalnia... Mert úgye amúgy jön belőle hang, igaz?

Na hallod sikerült megoldanom...képzeld ráraktam vidkarit is a tv-re és lett hang meg kép is 
De a hangot külön nem lehet, kihuzom a vidkábelt és elmegy a hang, lol?
Egyébként ilyen cuccal van megoldva: [link] és ugye ebbe megy a stereo audio meg a video.
Én meg ugye ugy voltam vele hogy addig amig nincs hang a tv-n minek szenvedjek a kép beállítással, de meguntam a szarakodást a hanggal, bekötöttem a videot és megjött a hang, hát hihetetlen 

LÁL!
No Comment! 
Az én problémámra [link] nem tud senki semmit? 

Van legalább két jumper az alaplapon, ami a hangkártya megszólalását befolyásolja. Nézd meg a kézikönyven, hogy jó helyen vannak-e.

Sziasztok. Az én kérdésem az lenne hogy milyen hangkáryát begyek? Totál nem érek hozzá, a segítségeteket kérem. Kizárólag fejhallgatót hazsnálok, egyáltalán van e értelme venni, vagy elég az integrált. Különösebb bajom nincs vele, de gondolom egy jó kis spéci hangkari jobban szól.
Nem vagyok eleresztv szóval vmi nem túl drágát ajánljatok légyszi. Köszönöm.

Milyen alaplapod van most?
Öregb lapoknál lehetnek gagyi integrált kütyük, amik sercegnek, CPU terhelésre ingerednek, szóval kakik.

SB live! 2-3k-ból kijön 
Kézikönyv sajnos nincs (pedig akkor lehet, hogy hamarabb megoldódott volna a gondom, csak hát idióta tesóm lent tárolja vidéken, tőle kaptam az alaplapot), de valóban jumperhiány miatt nem szólalt meg a hangkártya, rája kellett illeszteni kettő darab vacakot. Köszi!

Ha megvagy elégedve vele, akkor maradhat. Bár a topikjában sokan panaszkodnak rá, hogy recseg, s sokan le is cserélik. Ha probléma lenne vele, akkor ahogy LeC is írta SB Live-ot pici pénzért kapsz használtan.

Már ezeket mind megcsináltuk. A varázsló lefuttatásával sikerült hangot előcsalogatnunk, de aztán újra elment. A varázsló sem mindig ismerte fel asztali sztereó hangszóróként, pedig az van. Vírus nincs, már egyszer újra raktam a Windowst is de úgy sem oldódott meg a probléma. Valami más tanács?

1, Mióta csinálja? Működött normálisan egyátalán?
2, Másik hangköpő eszközzel próbáltad? Lehet meg van törve a kábel.
3, Melyik nForce2 driver-t használjátok? Próbáld ki a legújabbal.
4, Ha nem segít semmi 2-3 ezer Forintért kaptok használtan fasza SB Live 5.1-es hangkártyát, ha egyátalán nincs szükség 5.1-re, akkor 1-1.5 ezer Forint környékén SB 128-at.

Sziasztok!
A következő hangkártya problémám van:
Új ASUS A8N-SLI SE alaplapba szeretném berakni a Genius Sound Maker Value 5.1-es hankártyámat (Az alaplapi kártya nem tudja az 5.1-et).
Amint feltelepül a driver, a Windws kékre fagy, majd restartol. Csak akkor indítható újra, ha safe módban kikapcsolom a hangkártyát. Másik PCI slotba beduva ugyanaz az eredmény, a hangkártya az előző gépben hibálanul működött, kipróbáltam egy másik hangkártyát, az sem működött rendesen, más kártyák, pl TV tuner működik, ha ugyanoda dugom be, a BIOSban már letiltottam az alaplapi hankártyát, a netről a legfrissebb divert is letöltöttem és az sem segített 
Segítsetek légysziii 
''Új ASUS A8N-SLI SE.......(Az alaplapi kártya nem tudja az 5.1-et).''
Ez mondjuk nem segit a problemadon, de az alaplapi tudja az 5.1-et, ez van rajta:
Realtek ALC850, 6-ch AC'97 CODEC
Jack Sensing and Enumeration
S/PDIF out interface
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Sziasztok,ojan problémám van hogy a notebookom ra nemtudok Creative SB AudioPCI 64V Sound Card drivert letölteni sehonnan sem és igy nincs hangja,ha valaki tud egy direct linket hozzá,vagy msn en,skypén eltudná küldeni azt nagyon megköszönném!

Egy átlagos kérdés
Ha egy játékban pl carbon nem tudom bekapcsolni a surround-ot vagy a codban a EAX 2-őt az a hangkártya miatt van?
sb live 5.1 

Nos, ebben az alaplapban nem ilyen van 
Viszont sikerült rájönni, hogy mi a baj, okulásért beírom: Az alaplapi gameprortot is le kellett tiltani! 
Csak ugy kivancsisagbol. Milyen van benne? Mert olyan A64 alaplaprol nem tudok ami nem lenne minimum 5.1-es egy Realtek ALC650-el. A tied raadasul 7.1-es.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Hát izé...
Lehet hogy ennyire béna vagyok? 
Merthogy az alaplapi kártyán csak 3 db jackdugós kimenet van, zöld, fekete és kék.
A Geniuson meg van kimenet a mélynyomónak, surroundnak stb.
Vagy nem ez határozza meg a dolgot?
Nem, szoftveresen kell atallitani a line-in es mic bemeneteket hatso, illetve center+sub kimenetekre.
(hogy a 7.1 hogy jon ki 3 csatibol, azt nem tudom
)
[Szerkesztve]
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

Hát akkor ez sok hűhó volt semmiért, mindenesetre született valamiféle megoldás, és még tanultunk is közben 
Köszi mindenkinek a segítséget 

Hopp. Amúgy a mikrofont is akarnék használni, akkor az 5.1 nem menne vele egyszerre? 
Nem. Bar a fene tudja, reg volt dolgom integralt csipogoval. Akar ki is talalhattak erre valamit. De az alaplap leirasaban - valoszinuleg a vegen - targyalva van a mellekelt szoftver, ott le vannak irva ezek.
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

3 kimenet van, front, rear, center+sub
1 bemenet mikrofon
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

driver fentvan?
a creative progiban be van állítva, hogy 5.1-es hangcuccot használsz?

HELP!! creative sb audio pci 64v sound card hoz kellene driver,a neten sehonnan nemtudom leszedni,.ha valakinek van ijene,vagy tud segiteni egy linkel nagyon megköszönném!

Sziasztok!
Szeretnék venni egy XP alatt működő pci-os hangkártyát 1000-500 környékén.
Merre érdemes kutakodnom?sima 2.1 hangkártya is megfelelne.
Valakinek van ötlete az kérem írjon privit azt biztos elolvasom.

alaplapon nincs?
bemész az első boltba ha új kell, vagy itt a PH-n az apróhirdetések között nézelődsz

SB 128, pici pénzért kapsz a PH!-n.

Az van, hogy van nekem intergrálva csak az a napokban úgy mond elhülyült vagy minek mondanám azt amikor felismeri meg minden, csak,ha rádugom a hangcuccot akkor furcsa pöttyögő hang kezd el játszani és ez egészen a bekapcsolástól kezdve, szóval nem gondolom,h szoftver hiba.

driver reinstall, esetleg winreinstall is
Sziasztok!
Nekem az a baj a hangkártyámmal hogy a gémport ja ütközik valamilyen eröforrásal,
Van egy joy-om kiszeretném probálni de nem tudom 
Hogy lehet átállitani a gameport erő forrását hogy ne ütközzön semmivel?