Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Oppenheimer #184135 üzenetére
Nem is értem akkor miért carnivor meg ketót valasztottad diétának?
Meg miből gondoltad, hogy az A. meg a többi majd növeli a tesztódat? Az endokrin rendszerbe nem tudsz belenyúlni ezekkel. Oda komolyabb dolgok kellenek: SARM, prohormonok vagy rendes PED-ek.
-
válasz
benfolds #177494 üzenetére
Nem vagyok endokrinológus de nem hiszem hogy a hormonok kedélyállapottól függenek. A többivel nagyjából egyetértek de F3AR kolléga értéke már orvosi eset. És attól függetlenül hogy xarul érzed magad egyéb problémákat is okoz.
Ha csak ezt az egyszerű táblázatot nézed
Ha mondjuk vmi olyan cuccot nyomott volna ami elnyomja a tesztot (prohormon vagy sarms szint csak) akkor lenne magyarázat és akkor lehetne mondani majd visszaáll de igy...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
b4lukapitany #175500 üzenetére
Azok a prohormonok.
4-DHEA
-
-
aleister
veterán
Kis érdekesség:
Megjött tegnap az utolsó laborom. Elég brutális tst szint emelkedést tudtam elérni. 11.9-ről felment 16.3-ra.
Erőnlétben, vitalitásban érzem is a változást.A lényeg, amire ne dobjatok ki pénzt: DAA, tribulus, L-arginin, L-karnitin, és ezeket tartalmazó TGH.
Ami tényleg használ: DHEA.Ez elvileg prohormon, tehát nem hormonkészítmény, de a hormonok előszobája. Itthon elvileg nem árusítható. A szedése viszont elvileg nem tiltott. Azt nem tudom, hogy versenyzőknek engedélyezett-e, de ez engem egyébként sem érint. Előd biztos tud erről bővebben írni.
-
aelod
veterán
válasz
Hangfalképű #172517 üzenetére
Külföldön. Itthon nem az mivel wada listás minden SARM, SERM, prohormon.
-
myckey
veterán
válasz
aelod #167251 üzenetére
De azt jelenti, hogy magáról a hatóanyagról, készítményről van itt is info, volt szó annyira, hogy abból informálódhasson bárki, és a kiejtése nem vont maga után fővesztést.
Tehát utána lehet keresni, ha pedig valaki megkérdi, lehet neki segíteni, útba lehet igazítani észosztás nélkül, ahogy tettem.#167252tibcsi0407
Nem ismerlek, nem tudom ki mennyire beszari, mindenesetre én biztos nem bátorságból írtam, csak szimplán utánakerestem, és hasznosnak találtam.
Remélem itt egyikőnknek sem lesz a prohormon szó kapcsán, problémája.#167253aelod
Még jó pár hete, a glutamint is félve írtam be, hujuj
Egyébként meg én már akkor koxos voltam, mikor még a versenyzésnek a közelbe sem kerültem, de aki izmos, az már tuti nem naturál ! -
tibcsi0407
félisten
válasz
myckey #167241 üzenetére
Nem teljesen egyértelmű ez, mivel a 1-AD és a 4-AD és a 19-Norandro az egyedüli legális prohormonok, a többi már tiltott. A Warrior labs cuccaiban Halo, Epistane, Trenavar, DMZ, stb. van, ezek nem legálisak, szóval nem olyan egyértelmű ez, ezeket még Obama idején kivégezték.
Ha pedig tanácsot adsz ezen a fórumon nem legális témában, akkor akár jogi bajod is lehet belőle.
Csak okosan, az észosztás nem biztos, hogy megéri a későbbi fejfájást. -
tibcsi0407
félisten
Aha, mondjuk egy természetgyógyász nem biztos, hogy annyira ismeri a prohormonok működését.
Az összeomló saját tesztoszteron termelést nem fogja Neked semmilyen gép jelezni, csak olyan leszel tőle, mint a mosott szar.
Én a helyedben a Warrior-t hagynám a fenébe, a legtöbb cucc, amit árulnak nem is legális prohormonok, már be vannak tiltva, inkább a Blackstone, Hi-Tech Pharma környékén nézelődj, ők kevésbé szürkezónások. A Swiss is kevésbé ismert gyártó, de elég igényesnek tűnnek a netes infók alapján.
Redditen pörgesd át a fórumokat, ott sokkal több okosságot találsz ezekről. Rengeteg tapasztalattal, vérképekkel, stb. -
-
-
válasz
Terminator17 #139602 üzenetére
Hát, ha nem abba a kategóriába tartozik, akkor felesleges kínlódni vele, úgysem fog semmit csinálni, ha meg abba a kategóriába tartozik, akkor meg kokszolj inkább rendesen, mint valami ki tudja milyen szerrel, amiről bemeséled magadnak, hogy csak tápkieg.
Engem egyébként a régen az USA-ban kapható prohormonokra emlékeztet így az egésznek a megjelenése.Miből gondolod, hogy legális? Valamiért nem kapható, meg hát attól, hogy a neten rendelhető, az nem jelenti, hogy legális. Van OÉTI száma?
-
css85
csendes újonc
Sziasztok
Melyik az a prohormon ami normális diéta mellet ér valamit?
Van hatása,és minőségi is.
Tömegeléshez vagy szálkásításhoz. -
whitezo88
nagyúr
Mindenki tudja, hogy szájon át szedhető Sustanon 250-től nagyok, az csak tápkieg, prohormon
KATT
btw jól gondolom hogy ezek a cuccok szart se érnek? Van Anavar nevű is...
-
most is van egy rakat prohormon szerűség meg egyéb dolog amit lehet még boltból... Nem mondom hogy biztosan tudod mi van benne, gondolom mennyire ellenőrzik. De valóban nagyobb az esélye mint egy underground labos cuccban..
már az is gyanús ha valami annyiba kerül mint amennyit ér mi?
-
dybo
tag
válasz
Woodslave #126596 üzenetére
Ezt már én is toltam pár hónapja, valami másik megadollal kombóban. Az elsőnél tényleg megdobta a libidót, rá egy hónappal a következő, ,, kúra'' már nem sokat ért. Azt nem értem mennyi lehet a termék valódi ára, ha 1100ért tudják adni, úgy, hogy már a gyártó és a forgalmazó is rá rakta a hasznát?
Kicsit ijesztő.
Régi gaspari azért volt jó, mert prohormon volt benne. Amcsiban még mindig legális, ha egyszer koxolnék tuti azt tolnék, abban legalább tudod mi van. Anno amikor keresgéltem, még itt is nagyon ajánlotta a methdrol nevű készítményt pár ember, az eléggé jó lehet.
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok abban segiteni, hogy melyik most a legerosebb termogenikus zsiregeto? Baratnomnek kene, dieta melle (6 hete dietazik, meg kene dobni valamivel). Scitec PFX-et szedett de gyengenek tartja.
Muscletech Hydroxy Elite-et ajanlottak a teremben. Ez nem ilyen prohormonos cucc? Mert az nem kene. -
Ijk
nagyúr
válasz
kolosanyi #117476 üzenetére
Nekünk csak a kételkedés marad. A legegyszerűbb amikor látod a fizikumot és tudod hogy az biztos naturál vagy az biztos koxol. A legrosszabb amikor nem lehet eldönteni, amikor rá lehet fogni valami csodagenetikára, meg a munkára, de én csodákban nem hiszek. És mint tudjuk ebben a kategóriában többen hazudnak mint mondanak igazat, több okból is.
Prohormonokról nem sokat tudok, egyszer láttam egy remek fizikumot, és személyesen kérdeztem rá mennyit tett bele. Annyi jött át hogy kox nem ment, de pult alól lehetett szürke segédeszközöket kapni. Nyilván senki nem lett tőlük Hulk, de adtak annyi pluszt amit naturálban semmilyen genetikával és semmilyen módszerrel nem érsz el. -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #117472 üzenetére
Lénárdnak volt 45-ös karja, de az övé a képeken határozottan nagyobbnak látszik.
Mondjuk elég szkeptikus vagyok Lénárd naturálságával kacsolatban, lehet hogy konkrétan nem koxolt, de valami prohormonos okosság szerintem biztosan befigyelt verseny előtt. Akármilyen a genetika, 170 centis embernek nem lesz aszott szárazon 45-ös karja valami ráhatás nélkül. -
válasz
God Vazzeg #114754 üzenetére
egyébként nagyon jó az utolsó példád...
Ahogy az is kb. lehetetlen
De tudomány szerint még akkor is jobb vagy ha koxolsz de nem edzel... Ez az a sokat emlegetett tanulmány miszerint azonos tápanyagbevitel (1.5g /kg fehérje) mellett a nem edző tesztoszteront kapó alanyok több izmot építettek mint a naturál edzők. (table 4).
Persze alapvetően nem mond ellent ami mondtál, lehet ha 3 gramm fehérjét kapott volna a "koxos" csoport akkor még izmosabb lett volna.
Azaz a jó kérdés az lenne, ha mondjuk naturál 3 gramm fehérjét eszel (csak példa) akkor felveheted-e a versenyt a kox-al? (mármint ha koxolsz de nem edzel
)
Na mindegy részemről ez amúgy is hipotetikus okoskodás szinte nulla (egy prohormont kivéve) tapasztalatom.
-
szőröscica
addikt
Hull a pelyhes fehér hó, jön a koxos Télapó!
Minden gyúrós várva vár, lájtvéjt bébi hangja száll.
Van zsákodban minden jó, prohormon és vízhajtó,
Jöjj el hozzánk, várunk rád, badis izmos Télapó. -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #96226 üzenetére
Tipikus koxos vállak. Ne legyenek illúzióid.
Akiről eddig ilyen instás képet dobtatok be jóformán mind koxos volt.
Amúgy leszarnám, de elég szomorú hogy sokan naturálként hirdetik magukat. Azért a legtöbb profiban van annyi gerinc hogy nem mondja naturálnak magát. Mondjuk vicces is lenne.Többieknek: nem ismerem ezeket a prohormonokat, egyszer beszéltem vele erről és régen pult alól lehetett ezeket kapni ha jól emlékszem. Ma már biztos nincsenek, főleg boltban nem.
-
Ijk
nagyúr
Néha nem tudom hogy tényleg viccelődik-e vagy komolyan gondolja.
A darázsderekú fekagyerek sem naturál. Janesszal is szeretnek példálózni, aztán kiderül hogy nála is befigyeltek prohormonok. Egyik edző a termünkben is anno nyomta ezeket a prohormonokat és ilyen fomra volt akkor. Pedig neki nincs kiemelkedő genetikája.
Szóval nem kell itt áltatni magunkat, hormonrendszerbe belepiszkáló szerek nélkül nem lesz semmilyen csodamódszertől még hasonló formánk sem. Nagy átbaszás az egész. -
azt szokták mondani, hogy abból lehet igazából megítélni hogy naturál-e hogy néz ki valaki színpadon.
Előbb linkelte valaki a feka csávót mint jó genetikát. Erre Bá mondta hogy Janesz jobb volt és tényleg olyan képei voltak (élőben se volt rossz) hogy elámultál. Felállt a színpadra és a szokásos naturál fazont hozta. Lapos, lábai elmentek teljesen, nem volt különösebben durva forma. De alacsony testzsírnál nem versenyfazonban brutál jól nézett ki (és ő tényleg naturál volt leszámítva néhány azóta tiltólistára tett prohormont, szóval lehet vitázni, de a versenyre nem használt nem természetes vízhajtót stb. - látszott is)
Vagy elég ha megnézel bármilyen naturál (INBA) versenyt és látott hogy a versenyzők 99%-a xarul néz ki. Erre itt ez a Doug Miller színpadi körülmények között qrva nagy, qrva száraz ugyanakkor teltnek is néz ki nem az a konc. tábor szökevény... Ez a furcsa nem az hogy nagyobb a karja mint Ronnie Colemannek
-
Guntop
újonc
Most az "md"-re keresve rátaláltam Bá írásaira, neki eléggé bejött a dolog.
Majd kiderül.
Igen, a gypsyk szerintem genetic freakek, semmitől sem lesz bajuk, úgy hogy azt se tudja mi, miért van.Én meg 10 szem fostól szarul lettem, furcsa játék ez.
Melyik Halo? Anno valakivel beszélgettem priviben itt, még a prohormon kipróbálása előtt, és ő is azt írta, hogy az XCEL - Halo V2, kakát se ért. Én annál meg durvábbat, Full Xcel Rage-t toltam, de 0 volt.
-
Guntop
újonc
Itt többen dicsérték visszaolvasva, de már én sem hiszek ezekben.
Mint írtam, pár éve már toltam egy "prohormont", de kb. semmit nem éreztem tőle, se nagy tömeg, se nagy erő nem jött fel tőle. Ami igen, az is inkább a jobban megtolt kajától és kiegeketől.Ha jól levezetem (már ha egyáltalán kelleni fog), akkor nem lesznek csecseim.
Az ilyen bolti PCT-ben nem hiszek, ha tényleg hatásos, akkor ehhez is zitát ajánlottak más fórumokban. -
madle
őstag
válasz
Guntop #75871 üzenetére
Amit BÁ linkelt, az a gártó készít olyan termékeket, melyeket kizártak az US és EU piacokról, azaz betiltott hatóanyagok, ne prohormont keress, hanem pl a 6-bromo hatóanyagú terméket melynek u.a. a neve. Vagy a régi Novedex XT (Gaspari Nutrition) ATD hatóanyagát, mely nagyon előnyös a PCT-ben, kúra után ill közben nagyon jól alkalmazható volt régen és kikerülhető volt vele a sok szar mérgező gyógyszer. Teljesen jól működött az utókúrában, az ATD is ettől a gyártótól van azthiszem szintén ezen a néven.
Egyébként ne gondold, hogy ha bármit veszel a feketén, akkor biztosra tudhatod mi van benne, ebben a témában mindig ott van egy golyó a pisztolyban amit a fejedhez tartasz.
Ha érdekel az ATD-ről és az utókúráról egy érdekes cikk, amit egy erősen hozzáértő személy írt, akkor belinkelem, és ha tényleg olvastál a dolgok után, akkor lehet már láttad is.
ITT van pl 6-bromo és ATD is, msot látom több gyártó is foglalkozik már ezzel, bár nem tudom, hogy oldják meg mivel tiltólistás.
-
Guntop
újonc
válasz
BÁ Nutrition #75870 üzenetére
Igen, erről olvastam itt régebben...Jobban jártam volna vele az biztos, de egyszer már pròbáltam prohormont, és nagy 0- át ért. Igaz, azt itthon is lehet(ett) kapni. Xcel volt.
-
Champipi
aktív tag
Prohormonok közül mi az amivel mostanában lehet egy kis izmot is felszedni?
Mivel rendes koksz már nincs, csak underground labos aluldózisolt átverés, ezért lehet a prohormonok felé érdemes fordulni...
-
_NCT
addikt
válasz
Woodslave #64355 üzenetére
Nemhogy a t-bomb még ezek a szaros prohormonok se érnek lófaszt se, pedig én is mennyi pozitív beszámolót olvastam neten, hogy húú, 2-3 cm karban meg 3kg száraz izom. Meg a f@szom.
Lehet én rendeltem sz@r helyről (pedig egy elég nagy amcsi cégtől van), mert nincsenek pattanásaim, agresszió az alapból is megvan nálam, illetve semmi mellékhatást nem tapasztaltam azok közül amiket itt páran leírtak.
Ráadásul érdekes, mert a kapszulákban van hogy a kapszula felében van csak por, van hogy az egészben.
Mondjuk erőben váratlanul nagyot fejlődtem.
-
válasz
Tenken #63418 üzenetére
van. Gondolom az atomjaiban van a lényeg
Azért szemes koxtól is megnőttek páran. Sőt a korai prohormonok, (methyldrol) hozta amit kell. Deniro szerint a mostaniak közül is van jó. Hogy miért ezt szedi az ember miért nem koxol normálisan? Mert itt legalább azt kapja amit megvesz. Bár sok a kamu hatásában gyenge is.
-
_NCT
addikt
Lehet hülye kérdés, de nem igazán találtam rá választ neten sem. Ugye az már volt itt vitatéma, hogy naturál emberkeként mennyi fehérjét érdemes egyszerre bevinni a szervezetbe, ez is eléggé egyénfüggő, de valahol 30-40g körül van az arany középút.
Node! Van-e értelme mondjuk 70g-ot betolni egyszerre egy Halo kúra esetén? Fog-e a nagy része hasznosulni, vagy felesleges ennyire megemelni a bevitelt?
No közben meg is leltem a választ:
Assuming a good clean diet is eaten, normally the only advice we would recommend is to increase protein intake to at least 2g of protein per pound of bodyweight. So for a 200lb individual, 400g of protein a day. Given the fact prohormones are all oral in nature, we recommend increasing water intake also and employing the use of a liver protectant such as silymarin and N-acetyl cysteine, along with fish oil dosed at 6g a day. Those who are particularly anal may want to consider taking their prohormones with grapefruit juice. In theory, this will help increase their gains via inhibition of enzymes that break down drugs leading to enhanced absorption.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Radnix
senior tag
Na milyen rendesek vagytok, segítő kezet nyújtotok az elesett embernek.
Látom azért vannak új arcok, rögtön elhajtanának mint kovács mari a megfogant gyereketKivel mi újság? Bekokszolt valaki mostanság? prohormon? Van aki brutál mód behízott/beszálkásodott/megerősödött/abbahagyta a getzibe az egészet ?
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #55483 üzenetére
a végére lapoztam, itt a lényeg:
This is the first investigation in resistance-trained individuals
which demonstrates that a
hypercaloric high protein diet does not contribute to a fat mass g
ain. Furthermore, there was
no change in body weight or lean body mass. This is in contrast with
other overfeeding
studies which showed gains in body weight, fat mass and lean body ma
ss; however, those
investigations were performed in non exercise-trained individuals that
were consuming a
lower protein diet (in comparison to our study). It should be noted that t
he subjects in the
current study did not alter their training. It would be intriguing
to ascertain if a high protein
diet concurrent with a heavy resistance bodybuilding training regi
men would affect body
composition (i.e. increase lean body mass and lower fat mass)NetTom a hatóanyagot ellenőrzik. Prohormonoknál az nem kérdés, hogy egészségesek-e, mert természetesen közismert szteroidok előanyagai jellemzően nem azok...
-
deniro2
senior tag
Nem hiszem, hogy lesz értelme képet betennem a pálcika testemről, de majd meglátjuk. 42-es karról kezdek, a cél, hogy fél centinél többet ne veszítsek 7-8 kiló mínusszal. 6% tzs még ott sem lesz, de majd user villant helyettem...
Dicker: nem öli
nincs benne metil csoport, ezért is kell belőle 3-400mg, nem pedig 30..
Ez a prohormon, nem pedig a stana változat furaza, bár a név megtévesztő lehet. -
Champipi
aktív tag
Hallottatok mar a xenoandrogenekrol?
Ha rakeresel, eleg durva dolgok derulnek ki, hasonlit kicsit a prohormonokra.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Casanova* #45062 üzenetére
Gyenge növényi alatt mondjuk a DHEA-t érted? Azt yamgyökérből csinálják, de attól függetlenül a szervezeted nem tudja a yamgyökérből felhasználni... De ha jól értem te mondjuk a növényihez sorolod a DHEA-t, és a szteroidoshoz mondjuk a Superdrol-t?
Amúgy meg a prohormonok bizonyos hormonok előanyagai, de jellemző rájuk hogy a nagytöbbség igen kis százalékban tud a testben a célhormonná alakulni... -
mocsanisi
senior tag
válasz
Casanova* #44748 üzenetére
Egy normális belőtt kúra nem hoz 8 kiló izmot... Maximum 8 kiló feljön a használat alatt. Nolvától meg az emberek többségének 1 hét után "le akar szakadni" a mája meg a veséje, rossz közérzet... Stanozolol meg hol hoz 4-6kg tömeget? Ha valaki szedett már rendes stanát az tudja hogy ez egy bullshit. Főleg úgy hogy egy Superdrol androgénebb egy stanánál...
Nem bántásként de eljutottunk megint oda hogy olyanok beszélnek prohormonokról meg szteroidhasználatról, akiknek lövésük sincs az egészről. Lesz itt még sírás rívás, meg beparázott segítségkérés... -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #42639 üzenetére
Én nem találom a Janesz-tesó MMA-t, pedig kíváncsivá tettél... Amit töröltél, se kellett volna, szerintem teljesen rendben volt...
GyurosAki: szívesen segítek, ha valamit nem értesz, én Wood cikkeivel vagyok így, 10 perc szótárazás után inkább hagyom a picsába...
Itt van egy chart, nagyjából sorba rakva a prohormonokkal. -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #41937 üzenetére
mit nem értesz? prohormonokról van szó, tehát a szervezetben valamilyen anyaggá alakulnak át, ez írtam le az imént
persze a konverzió miatt az adagolás eltér, de a hatás ugyanaz
superdrol=methasterone -
megint én
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy milyen prohormont érdemes venni?
-
deniro2
senior tag
válasz
KoVee84 #39424 üzenetére
ja, ezeket most éppen jobbnak mondják, de ugyanúgy underground labosak, semmi garancia nincs rá, hogy tartják a minőségüket, ráadásul maga a minőségük megítélése is csak szubjektív felhasználói összehasonlításokból származik, azt, hogy mennyi bennük a szemét, senki nem tudja...
A divatos szemes cuccok (stana, meta, tbol, etc) hatását simán lehet hozni prohormonokkal (esetenként metil csoport nélkül is), amiket legális cégek gyártanak, ellenőrizhető körülmények között, ráadásul, ha más nem is, de Patrick Arnold (a ph-k kvázi atyja) rendszeresen vizsgálja a minőségüket. Pl. a Shredded Labs Hexadrone-ja és M1-e bukott is nála a közelmúltban, elöbbi 70%-os hatóanyag tartalommal, utóbbi DHEA-val és a gyártó vissza is fizette a pénzt annak, aki visszaküldte a cuccát...
Árakban is jobban állnak a prohormonok, ráadásul a legtöbb shopban tudsz vásárolni paypallel és reklamálhatsz, ha valami gondod van...
Nyilván, aki komolyan akar kokszolni, az nem prohormonokkal szórakozik, hanem magába szúrja amit gondol és vállalja, hogy ukrán pincékben kotyvasztott valamivel a seggében éli az életét, de szerintem itt a többség nem ezen a pályán játszik -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39410 üzenetére
Az imént linkeltem... Tudod, ha ilyen piros színű szövegre kattintasz, akkor elvileg megnyílik egy másik oldal...
Typically halodrol is made from Oral Turinabol using reducing agents such as sodium borohydride. The reaction method determines the ratio of isomers produced – which can be anywhere from 50:50 to 95:5 in favour of the 3b-ol.
This 3-hydroxyl is intended to be metabolised by the body back to a 3-ketone; h-drol is taken as a “prohormone” (precursor) to Oral Turinabol.MMA87: ja, klónról van szó, gáspáros halot akkor sem szednék, ha még lehetne kapni, mert 8 éve nem gyártják, így a szavatossága elég kérdéses lenne...
-
_NCT
addikt
válasz
Dicker #39369 üzenetére
Ezt rendeltem:
MT CreaCore 293 g (293 g, Limonádé)
Kapásból 2 db-ot szóval ha nem jön be, lesz 1 eladó
Kérdés: nagyobb adagnak van-e értleme? Tudom h ezzel nem kell feltölteni meg semmi, csak kíváncsiság. Hamarabb megérzem-e a hatását?
Remélem nem átb@szás és tényleg azt kapom amit veszek, mert nem 2 ft.... Gyorsan hozzá is csaptam egy 100% ON Whey Gold-ot banános-epres ízben, így asszem nem rendelek 2 hónapig semmit most.....
Valószínű jól van a teszto szintem, hamár a 2. teszto fokozó sem nyújt akkora "élményt" mint vártam. Reggel és napközben ugyanúgy van merevedésem mint eddig, szexel se vót baj eddig se.
Nagyobb agressziót vártam, bár az így is megvan ha az ember BP-en él és tömegközlekedéssel jár nap mint nap.... Valószínű amit én keresek, az már nem a legális dolgok között lenne. De annyit meg nem ér, DHEA sincs agyonra dícsérve, meg sok helyen azt olvasom hogy 30 alatt annak se sok értelme van..... 26 leszek lassan, de úgy néz ki még ráérek ezekkel.
Ha nagyon nem bírok magammal, lehet hogy jövőre kintről valami prohormon-t kipróbálok....
Az a baj hogy kezdem magamon azt észrevenni, hogy ha nem szedek valami sz*rt, már nem is érzem jól magam, hiányzik a rituáléhoz
Pedig tudom h ez gáz, nem ennek kéne az elsőnek lenni..... Nembaj, jövőre talán majd felnövök....
-
törölt tag
Ha angliai webshopból rendelek prohormongokszot azt itt a vámon gond nélkül átengedik vagy rám rúgják érte az ajtót?
-
deniro2
senior tag
Nem egyenlő, mert ez prohormon, tehát egy hormon (tesztoszteron) előanyaga, amit a szervezet alakít hormonná. Metilcsoport ebben is ugyanúgy van és ez az egyik dolog, amiért én is hanyattfekvős szmájlival röhögök azokon, akik a legalitással takaróznak, mert pontosan ugyanúgy mérgezi a májat, mint bármelyik szemes cucc. És ez akkor is így van, ha esetleg semmi izmot nem hoz(na)... A methához a hatása miatt szokták hasonlítani, mert nagy vonalakban megegyeznek.
-
11-oxo
csendes tag
válasz
mocsanisi #34256 üzenetére
Semmiképen se vedd támadásnak,de a Superdrol a prohormonok legalja.Nem is értem,hogy eshetett erre a választás,vannak nagyon jó "készítmények"a prohormonok között,de ez nem az.Nem csak "hallottam valakitől" ezekről,hanem valószínűleg amikor még a kis falepkét tologattad én már "ismertem"ezeket.
-
deniro2
senior tag
válasz
mocsanisi #34242 üzenetére
Gyakorlatilag én is ezt szedtem és a végén folyamatosan görcsöltem, érzékenyek voltak a melleim és semmi nem maradt meg az eredményekből... Régi pct-vel és novadex xt-vel...
Woodnak szintén semmi nem maradt meg belőle, Janesz ufo, Bubinak vérzett tőle az orra, Bá meg közel 2x akkora, mint te, 600 kúrával a háta mögött, igy nem feltétlenül jó viszonyítási alap neked...
Egyéb kúrát is úgy kezdenél, hogy körbekérdeznél a teremben, aztán jól van?
Nekem tök mindegy, hogy mit csinálsz, de kissé idegesítő, hogy mennyit okoskodtál korábban, hogy az emberek faszok és nem néznek utána a dolgoknak, erre te is ilyen józskapisti aszontta háttérrel kezdesz a dologhoz és láthatóan meg sem fontolod, hogy kimondottan prohormonokkal foglalkozó oldalak és fórumok tanácsait kövesd...
Könnyen lehet, hogy semmi negatív tapasztalatod nem lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet. A másik meg az, hogy, ha nem is lesznek mellékhatások, szar utókúrával semmi nem fog megmaradni és feleslegesen mérgezted a májad 2 hónapig... -
littlelion21
addikt
válasz
Casanova* #33574 üzenetére
Fáradékonyság, és a memóriám is mintha romlott volna.
De ez az a kategória, hogy ha nem tudnám hogy mi a bajom rá tudnám fogni ezeket ezer más dologra.Wood: na, szép kilátások
de nem baj, legalább szálkásodok (na nem mintha olyan zsíros lennék)
amúgy meg kapjátok be, már én is kezdtem elgondolkodni ezeken a prohormonos állatságokon, erre meg jön ez, úgyhogy érzésem szerint búcsút inthetnek a terveknek
legalábbis feltételezem még egy dologgal ne nyúljak bele az amúgy is elb@szódott belső folyamatokba.Tulku: sajnos (?) nem...
-
válasz
deniro2 #33532 üzenetére
senki le se xarja mit linkelsz én már csak tudom
God: ott volt a "de egyébként"
ennyi erővel az egész élet egy qrva utókúra, úgy értettem amit Deniro mondott, nem ment össze a herém, nem lettem impotens, nem lett csomó a mellemben stb. (ma meg akkor se lenne meg amit hozott, mert kihagytam 1 évet utána
)
de egyébként meg kapja be aki felhozta ezt a prohormon témát, már tökre belenyugodtam a helyzetembe és elfogadtam hogy ennyi volt hoztam egy hájas fitness modell formát és kész, de most megint lehet agyalni, de inkább arra gondolok hogy veszek az árából inkább valamit a gyerekeknek
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #33529 üzenetére
Phera maxot próbáltam, az kb. ugyanaz és lószart nem ért utána a bolti pct, de nem is az én tapasztalatom a lényeg, hanem olvassátok el az irodalmát és láthatjátok, hogy mindenhol vényköteles pct-t ajánlanak hozzá.
Mennyit linkeljek még
A tunedsporton mindent ellehet olvasni a prohormonokról, aztán ott van még pl. az anabolicmind fóruma, ha valaki személyes tapasztolatokra kiváncsi. Nyáron napokig kutattam a témát, de, ha nekem nem hisztek, legalább a linkeket nézzétek át...
Egyébként sok idióta metha kúra után sem használ pct-t, úgyhogy semmi nem kötelező, csak épp jó esetben nem marad meg semmi, rosszabb esetben meg lehet csodálkozni, hogy mi ez a csomó a mellemben, miért ment össze a herém, vagy miért nem fejlődök szart sem kúra nélkül... -
deniro2
senior tag
Linkeltem már ezeket [link] [link], de látom továbbra is megy az okoskodás prohormon ügyben, pedig elég jól átláthatóak a cikkek...
Mocsokmisi te meg mindenképpen olyan szart vegyél, amire még a hatóanyagot sem képesek ráírni...Ja és arra készülj, hogy rendes pct kell a superdrol után, nem tápkieges vckok...
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #33473 üzenetére
Te is olvass utána, most nincs kedvem keresgélni, a prohormonok közül messze ez a legszemetebb...
Nem hiszem, hogy hivatalosan lehetne kapni az eredeti formájában, de elfekvő készletek mindenből vannak. -
mocsanisi
senior tag
Használt régen valaki SuperDrolt vagy valamilyen prohormont?
-
_NCT
addikt
válasz
kisbrekes100 #29005 üzenetére
Ez még lóf@sz a kúrához képest. bár itt is ugye van aki rohadtul érzékeny a stimulánsokra valószínű a koxot se tolerálná a szervezetem, ezért nem is merek semmit sem tolni. Se Prohormon se semmit.... Ma kb 2g-al toltam többet Pow3rd!-ből és már ez a hatása. Még most is fáj a fejem, valószínű a vérnyomásom az egekben.
Mod: most mértem meg, 124/54 a vérnyomás, 84 a pulzus.
Radnix: meg a HTC reklám
Te milyen magas is vagY?
-
deniro2
senior tag
válasz
drogery #28561 üzenetére
Az eredeti Gasparis volt, de aztán ők felhagytak a prohormonok gyártásával és a késöbb hasonló néven forgalmazott cuccuk már csak valami gyógyfüves vacak...
Akit érdekel, itt talál részletes leírásokat ph témában -
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition #28553 üzenetére
ez a te cuccod IronFlex Supplements HaloX Supplement Facts:
Serving size: 1 capsule
Servings per container: 60Ingredients:
4-chloro-17a-methyl-androst-1,4-diene-3b,17b-diol 25MGOther Ingredients: Rice Powder, Magnesium terate, and silicon dioxide
komment vélemény: legjobb kiváló termék,hatékony prohormon.
-
Radnix
senior tag
válasz
kennystyle #28273 üzenetére
Először is szerintem hülyeség a prohormon dolog, ha már belenyúlsz a természetes hormonháztartásba, akkor azt rendes gyógyszerekkel csináld... (természetesen így, ilyen hiányos tudással leginkább sehogy se csináld!)
PCT levezetés pedig eleve képzavaros. A PCT annyit jelent hogy post cycle therapy, azaz kúra utáni terápia, vagyis a normális hormonális működés rendbetétele, azaz a levezetés szinonimája, olyan mintha azt mondanád: bacon szalonna
Ebből már kiderülhet számodra, hogy a PCT nem arra való, hogy "csökkentse a saját ösztrogén termelésedet". Eleve az ösztrogénnel nem kúra után kell elkezdeni foglalkozni, az már rég rossz.
Abba már bele se menjünk, hogy igazából nem ösztrogén termelés zajlik, hanem ha magas a tesztoszteron szint, akkor arra a test úgy reagál, hogy elkezdi átalakítani egy részét ösztrogénné, ezt nevezik aromatizációnak.Azt már végképp nem értem, hogy: "a PCT termékek önmagukban, a megelőző kúra nélkül is vannak-e ilyen hatással ? Vagy nagyon nagy baromság ez így ?"
Miért akarnál PCT-t ha eleve nem toltál semmit? Rendbe teszed a természetes egyensúlyi állapotot? Azt már nem lehet "rendebbre" tenni.
-
kennystyle
aktív tag
Hülye kérdés lesz...
Prohormonok, vagy egyéb kúrák után javasolják a PCT levezetést.
Na már most elvben a PCT arra kell, hogy csökkentse a saját ösztrogén termelésedet, ami elvben megemelkedik a kúra hatására válaszreakcióként illetve annak folyományaként, plusz segítse a saját teszto termelést.
Keresgéltem, de nem találtam semmit arra vonatkozóan, hogy a PCT termékek önmagukban, a megelőző kúra nélkül is vannak-e ilyen hatással ? Vagy nagyon nagy baromság ez így ? -
deniro2
senior tag
válasz
korcsillio #26712 üzenetére
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy mit is takar valójában a naturálság... Mindent lehet, ami legális? Mert nemrég olvastam valakitől, hogy soha nem nyúlt szteroidokhoz, csak prohormonokat használ, ami betű szerint naturál, de valójában baromira nem az...
-
dupladollár
csendes tag
Thai Labz Oxymethyl-S ( 2a,17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one),ez az egyik legjobb Superdrol klón.2 kapszula hiányzik belőle (90 kapszulából),2 kúrára elég,nagyon erős orális prohormon.
1 db eladó,7500ft.postával együtt.(nagyon jó ár).
Érdeklődni privátban.Kisköcsögök hozzászólásaira nem reagálok(akinek nem inge..) -
paye
tag
Nemrégen történt itt valami utalás Janesszal kapcsolatban vmilyen pre- vagy prohormonosdi a múltban? Erről lehetne többet tudni hogyan sült el a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest