KORN kolléga a 7295 hsz-re ránéznél. köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
arti1121
(kvázi-tag)

korn
(fanatikus tag)
a drivertől lehet valószínű

arti1121
(kvázi-tag)
ok. kösz

tomab04a
(kvázi-tag)
Köszi.És mit jelenthet a 2 pcs feliratocska?Ha rendelek és csak 1 db van akkor adnak vmi kárpótlást? 

Roliiii
(fanatikus tag)
Tuti 1db van benne, legalul ott van:
Package Included:
1 x Flashlight
1 x Pendant Rope
http://www.ipodhungary.eu

arti1121
(kvázi-tag)
120 lámpárol beamshot fotok 2beállitásal Katt ide/L]

tomab04a
(kvázi-tag)
Ez oké,de akkor meg 2 adat van feltüntetve. Ugyanúgy megtévesztő,nincs sehol h "ha kétféle adat van egy ajánlatban akkor a lehető legrosszabbat értelmezd!"

dale74
(lelkes újonc)
Nincs valakinek "'véletlenül" egy 41,5mm átmérőjű eladó lencséje (üveglap inkább) ? A DX-en csak 10-esével adják és 1 hónap míg ideér.
[ Szerkesztve ]

Avicularia
(őstag)
Dx-en meglepődtem kedden. Rendeltem 2 pakkot, kifizettem délelőtt és délután már jött 2 mail,hogy mindkettőt postázták is
Ilyen se volt még

d4d
(kvázi-tag)
Balder SE-2 képek és összehasonlítás három másik lámpával
[link]

ruger
(újonc)
nekem tegnap érkezett meg a DX-ről egy csomagom, amit 10 napja rendeltem!!

tomab04a
(kvázi-tag)
Az igen.Szép. 

kowik
(tag)
Korn kollégától kérdeznék főleg, mint a lencsés lámpák nagy tudorától.

Unokatesóm motorra szeretne kiegészítő világítást, látva az én P60-as XM-L 2.8A-en hajtott saját építésű lámpámat. Viszont szerintem ennél többet lehetne kihozni valami lencsés lámpából. Úgy gondoltam, hogy egy C8-ba(mert ez viszonylag olcsó és mivel csak a feje lenne használva a méretéből adódóan a hűtése is megfelelő lehet) kellene valami lencsét rakni és úgy belőni, hogy kb. 50-80 méterre a legtöbb fényt adja.
A kérdés, hogy egy C8-ba beletehető valamilyen használható lencse? Illetve bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Kettő darab ilyen lenne a motoron XM-L U2 3A-en.
[ Szerkesztve ]

korn
(fanatikus tag)
hát, a C8 fejébe max valami 40mm körüli lencse férne bele, az meg már elég kicsi xm-l-hez. A gyári refivel majdnem ugyanolyan távolra világítana, mint a 40-es lencsével, ráadásul szórt fénnyel, ami a lencsénél nincs.
Csináltam egy xm-l-es lámpát 44mm-es lencsével, végül is nem világít rosszul. A lencsével kb 35e luxot tud, a C8 refivel meg 25 körül. Ráadásul ez a 44-es lencse bele se fér a C8-ba, faragni kell belőle. Ami pont passzolna a C8-ba, olyat nem tudok, ez nem zárja ki azt, hogy valahol mégis kapható ilyen.

dale74
(lelkes újonc)
Akkor viszont lesz pár eladó lencsém
41,5mm (C8 refihez jó pl.)
[ Szerkesztve ]

kowik
(tag)
Pont azért gondoltam lencsés megoldásra mivel a szórt fényre nincs szükség. Valami közép állásra gondoltam ami se nem flood se nem throw.. 50-80 méternél terítsen elég nagy felületen.

kowik
(tag)
Kifejezetten nem kellene messzire világítani. Nem kell, hogy 200 méterre elvigyen. Inkább az összes fényt egy bizonyos távolsága összegyűjtse.

korn
(fanatikus tag)
ilyesmire lehet, hogy jó, csak keresni kell hozzá lencsét

kowik
(tag)
Pont 40-est nézzek?
A 7325-ös hsz-ben dale74 41,5mm-t ír. 
[ Szerkesztve ]

korn
(fanatikus tag)
Megmértem, 41.5mm, ilyesmi kellene. A gyújtótávolság egy másik dolog...

kowik
(tag)
Köszönöm!

A gyújtótávolságot az esztergályos megoldja
és a fej hátulját is le kell vakolni.

kowik
(tag)
Ilyesmi megoldásra gondoltam.

jada00
(tag)

Roliiii
(fanatikus tag)
Sziasztok, épp rendelnék dealextreme-ről, de fizetésnél két féle paypal opcio is van egy sima meg egy express, meik kéne?
http://www.ipodhungary.eu

Mittu88
(senior tag)
tökmind1, én az express-t szoktam (az a weboldalon keresztül átirányít paypal-re), a sima meg azt hiszem úgy történik, hogy paypal-re felmész és megadod a fizetéshez szükséges adatokat.

dale74
(lelkes újonc)
Ma megérkezett a Manafont-ról rendelt TrustFire F23.Egy apró próblémám van vele, hogy karcos. A driver érintkezője is össze volt karistolva. Szerintetek érdemes írni nekik e miatt?![]()
![]()
Eh, ez azért elég gáz, én írnék nekik. Bár ha működik lehet elhajtanak majd... 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Cyborg
(lelkes újonc)
Sztem is mindenképp reklamáld meg, kíváncsi leszek, miben egyeztek meg a végén.
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illöen, meghalt.

QWAZU
(újonc)
Már így, ennyi infó után is nagyon szimpatikusak, csak az áruk zavar egy "kicsit"... 

macikos
(PH! addikt)
5xXM-L, 4x18650, elvileg még tudhat is 4000 lument 4 akkuval.
A nagy erő nagy felelősséggel jár

korn
(fanatikus tag)

zoli03
(senior tag)
Hát nem tudom, a formája eléggé érdekes, nem pozitív értelemben (bár ez szubjektív). De ha már fogantyú van rajta, lehetne nagyobb is (főleg a feje). Bár ez tuti megáll gyertya módban, aztán úgy egy átlagos szobát lazán bevilágít 
[ Szerkesztve ]

korn
(fanatikus tag)
zoli03, egy újabb small sun?
http://www.ebay.com/itm/Cree-T6-5-Mode-1200-Lumen-Memory-White-LED-Flashlight-/180880506958?pt=US_Flashlights&hash=item2a1d51804e
elég nagyfejűnek néz ki
[ Szerkesztve ]

zoli03
(senior tag)
Ez is X9 klónnak néz ki (a feje alapján), csak két akkus. Én már annyit vettem ezekből, hogy nekem több biztos, hogy nem lesz
.

Cyborg
(lelkes újonc)
Itt csak 85 dollár, és plusz 8dollárért Neutralban is elérhető
[SolarStorm 5xCREE XM-L T6]
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illöen, meghalt.

korn
(fanatikus tag)
ez nem az, amire te gondolsz, ez inkább a nagy small sunra hasonlít, a fokozatmentesre
a fej/refi méretekre gondoltam
[ Szerkesztve ]

zoli03
(senior tag)
Itt az eredeti X9. Nekem ez a kettő klón van (meg volt egy eredet eBay-es gyenge driverrel): [link] és [link]. Teljesen ugyanazok, csak színben és minőségben térnek el, meg egy-két apróságban. Amit linkeltél eBay-esnek szerintem ugyanaz a feje, csak a testéhez van egy közdarab (nem hinném, hogy többfajta fejet gyártanának, az nem éri meg nekik). A fokozatmentes Small Sun-nak egész más a feje.
[ Szerkesztve ]

korn
(fanatikus tag)
refi méretre gondoltam a hasonlóságot a fokozatmentessel
itt van dx-en: http://www.dealextreme.com/p/small-sun-zy-a621-xm-l-t6-5-mode-900lm-white-led-flashlight-2-x-18650-117320#open%20full%20view
nem egyforma a feje a klón lámpákkal, és nekem egyértelműen nagyobbnak tűnik

zoli03
(senior tag)
Ennek tényleg nagyobb a feje. Azt a gumit vajon le lehet róla szedni úgy, hogy normálisan nézzen ki utána (nekem nagyon nem tetszik rajta)? Ha megveszik az egyik lámpámat (most igen sok felesleges van itthon), lehet veszek egyet. Ez ráadásul kétakkus, talán nem csökken a fényereje az akku merülésével.
[ Szerkesztve ]

tjano8
(újonc)
[UltraFire C8 CREE XM-L XML T6] $15 az ebay-en, milyen minőségűek lehetnek ezek? Szerintetek érdemes lenne ilyet venni?

korn
(fanatikus tag)
felejtős, a led alatt hatalmas lyuk van, a csillag alig ér hozzá a széléhez, a led nem sokáig fog élni benne

tjano8
(újonc)
és Ez?