- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz Borify Péter #43451 üzenetére
nálam főleg felhúzás, néha ezevés, meg húzódzkodás után szokott előjönni, hogy nem tudom mozgatni az ujjaim, annyira be vannak állva, kell várni 1-2 percet, mire ökölbe tudom szorítani a kezem, vagy kinyújtani az ujjaim
One Ring to rule them all
-
8nemesis8
veterán
Tudnátok valami fasza kreatin ajánlani!?
Edzések mennek, táplálkozás többnyire okéls, nyáron nem túl tiszta, de évközben rizs-csirke.
Fehérjét iszok edzés után szőlőcukorral.
Ezt szeretném kiegészíteni egy kis kreatinnal.Szerintetek? -
-
8nemesis8
veterán
Köszi srácok!
Igazából monoval töltenék és valami CE-EXTREM-re gondoltam, vagy valami ilyesmire.Erről vélemény esetleg? -
8nemesis8
veterán
válasz Manitou #43457 üzenetére
Még nagyon nagyon kezdőként (igaz most sem vagyok valami komoly), inkább tudatlanul szedtem ,akkor még kajálás teljesen ossze vissza volt és ennek hatására semmit nem is használt kis vizesedés volt csak.
Egyik ismerősömnek nem jött be, de jó ellenkező véleményt hallani.
Erőben mennyit hozott, esetleg egy viszonyítást tudnál írni? -
Manitou
veterán
válasz 8nemesis8 #43458 üzenetére
Ha nem kajál rendesen az ember mellé meg nem iszik eleget akkor nem használ más gyártmány se. Nekem rendben volt mellette a kaja és így.~+10kgot hozott egy 6 hetes kúra tavaly. 5 napig töltöttem fel kb 20 g-al utána meg napi 10g-okat szedtem. Erőben olyan +15%-ot dobott.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Manitou #43459 üzenetére
30 gramm feltöltés 15 gramm szintentartás minden 5 gramm krea 500ml vízzel és megvolt a 6 liter víz naponta minimum a kaja ugye sok ch illetve fehérje 2-2,5gramm/tskg hát pár hét alatt a 88kg om elérte a 97 et
Viszont brutálisan nagy vadkannak néztem ki[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz 8nemesis8 #43460 üzenetére
azt mondják az ethyl ester fasza mert nem szoktak felölteni bár én a CE Extremet még nem használtam de viszont cellmasst igen de az Creatine Ethyl Ester Malate-ot tartalmaz és megmondom őszintét nekem nem jött be, a sima mono eddig a nyerő nálam
ui: remélem a vitargo CRX fasza lesz majd a tömegelésben
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
8nemesis8
veterán
válasz Boxer001 #43470 üzenetére
Úgy látom szinte mindenki másra esküszik.
Igazából jó kajálás mellett több, mint valószínű, hogy sikeres lehet a kúra, ritka, hogy nem hozza a várt eredményt.Egy olcsóbb cucctól talán eleve kevesebbet is vár az ember.
Ennek is utánanézek, milyen márkákban, kiszerelésekben létezik. -
P00By
nagyúr
-
Manitou
veterán
Ma egy kurvajót edzettem , a dögmeleg ellenére. Hát-váll téma volt. Egy fél adag HB-t bedobtam edzés előtt 3/4 órával. Komolyan mondom, nekem hat ez a fél adag is egész jól. Felhúzásban 100kg-ig mentem fel a szériázással. , pedig nem is nagyon szoktam felhúzni, ha igen akkor is régebben max 80 -ig csinálgattam. Felhúzások között is érezhetően alig kellett pihenőidőket tartanom. Vállban is olyasmi erőben voltam mint mikor 10 kilóval több voltam
Szóval tud valamit ez a HB[ Szerkesztve ]
-
-
glutamin
őstag
válasz Vandit. #43465 üzenetére
Mármint Trans-FX-re gondoltál nem? Mondjuk a Pump-FX se rossz. Nekem jobban bejött mint a simia monó. Bár mostanában nem nagyon használtam kreatint.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Bibby
addikt
Ti is fogjatok egy jó hideg italt, kellemes zene, szombat este ez kell.
Ha jól sejtem God is épp siófokon mulat.Ελευθερια η θανατος
-
-
Manitou
veterán
Up, mert túrót ettem
-
cerkarobi
csendes tag
Beta-Ecdysone - hatásfoka egyenértékű doppingszerek használatával
http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop.htm
És erről mi a véleményhttp://www.indavideo.hu/video/Hat_eves_eromuvesz#comments
Erről kinek mi a véleménye -
cerkarobi
csendes tag
Pedig a Peak Whey fusion egyik legjobb választás!!!!!!
Én most a Peak új proteinjét vásároltam meg a Whey protein Fusion-t. Ebben sem csalódtam. Engem sosem érdekeltek az ízek - a hatásfoka az már igen!!!
http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop.htm na és az ára ami a legfontosabb. -
TommekT
csendes tag
Jóreggelt Mindenkinek ! Újra beköszöntött a hideg. Jelenleg 18 fok van
-
Boxer001
veterán
válasz Manitou #43492 üzenetére
Azért nem egészen, mert nagyrészt eladásra megy, meg persze a hűtőbe is valamennyi.
Az elmúlt napokban Hatvanban voltam (3 nap horgászat, hajnali keléssel, zéró fogással persze a múlt hónapban meg sokat fogott apum) aztán szerdán edzettem utóljára, akkor járt le a bérletem is, egy hát-váll edzést sajna ki is kellett így hagyni. Picit vesztettem a feszülésből, meg kimaradt a kreatin is, fehérjeturmix is, ezért lehet, hogy most annyi az eddigi erősödésnek, sőt... Holnap kiderül. Nem adom olyan könnyen magam...
Öröm látni, hogy vannak olyan emberek is, akiknek nincsenek anyagi jellegű gondjai, és valamivel el tud jönni edzeni:
[link]
[link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest