- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz vedini #15101 üzenetére
Szia!
Ha a postai értesítőben nem szerepel összeg, az jó. Azt jelenti, hogy a dobozon nincs számla. Ennek nem szoktak örülni, de csomagot csak akkor nyitnak ki, ha az magánszemélytől magánszemélynek megy, ha cégtől kapod, akkor sem a posta, se senki nem bontja fel! Ezért is kérnek tőled számlát.
Arra érdemes odafigyelni, hogy azért átvilágítják, és ha te neadjisten megbütykölöd a számlát, és 4 doboz helyett 3 dobozt írsz rá, nem fogják elhinni és még okirathamisítás miatt is bajba kerülhetsz. Azt viszont senki nem tudja, hogy a fehérjédet 5$ vagy 25$ ért vetted. A csomag 10e Ft -ig áfamentes, ebben benne van a szállítási ktsg is. Egy 20 dobozos csomagnál ez sem igazán hihető, hogy belefér, de ezt még meg lehet reszkírozni. Vámot bizonyos összeghatár felett kell csak fizetni, asszem akkor, ha eléri az 5000 Ft-ot a vám, vagy valahogy így, nem tudom pontosan. Mivel már megállították a csomagodat, a posta kezelési ktsg-et számol fel, ami minimum 600Ft, pontosan nem emlékszem. Személyesen nem kell bemenni, beküldöd a számlát faxon, megállapítják az áfát és esetleg a vámot, majd szépen csengetsz a portásnak. Volt olyan is, hogy a banki átutalásról kértek kivonatot, azon meg az érték látszik - ha ilyen van, evvel nem tudom mit lehet kezdeni. Egyáltalán kérhetnek be ilyet??
Ez egy ilyen játék, rendelés előtt bele kell kalkulálni a 20 % áfát, ha még úgyis megéri akkor szabad csak berendelni. Remélem segített valamit.
-
dunkel
őstag
1db bontatlan 2,3 kg-os 100% whey prof 10k-ért eladó, Bp-en.
-
dunkel
őstag
Optimum whey zsákos akit érdekel 19k-ért és fővárosi, az dobjon privit.
A leggyorsabb versenyző nyer! -
dunkel
őstag
Adjonisten! Hosszas olvasgatás és kussolás után úgy érzem néha nekem is be kell szólni, de csak mert jó a hangulat és sok a p.... Mielőtt rákezdenétek: próbálkoztam az ugrással, de azt mondták, hogy csak ajánlólevéllel lehet!
Mingyá kezdek is egy szívmelengető történettel, [link] csakhogy lássátok a hozzászólás értéket (is) közvetít.
Jó szándékom jeléül szólok, hogy aki MOST vért vesz, sárga kukás sapit kap ajándékba![ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz ngabor2 #29213 üzenetére
Jól néz ki, a kérdés megéri-e az árát.
A teljes zabpehelynek 14%-a rost, a zabkorpának 28%-a. A darált zabpehely/zabkorpa + proteinshake még mindig a gazdaságosabb megoldás, nem ez a finomabb, de a gyomornak meg úgyis mindegy. Sőt, mivel a darált zabpehely/zabkorpa nem por, ezért még jobban elnyújtott a felszívódás.
Próbálkoztam egyszer az upyourmass-al, ami elvileg zabhely alapú ch-t tartalmaz, de 40 perc alatt a cukromat lepadlózta, szóval nem igazán hozta amit a reklámja.
A kérdés mégegyszer: neked megéri-e 2-3szor annyit fizetni a finomabb de nem feltétlen jobb turmixért? Költsd inkább a gyerekre, ha már itt a karácsony -
dunkel
őstag
válasz DAVID0000 #29224 üzenetére
Egyszerű pedig: tojásfehérjéből kicsapatják a vizet. Capriovus árul ilyet, de nem ajánlom
bandus: sajnos ki kell ábrándítsalak, mert a zsírmérő mérleg KAMU. Ha van shopbuilder accod akkor a vip-ben utána tudsz olvasni, Robi elég hosszan kifejtette a miértet meg a hogyant. -
dunkel
őstag
válasz DAVID0000 #29232 üzenetére
egyszerű: mert sűtőipari felhasználásra van kitalálva - belesütni/keverni valami tésztába, nem "nyersen" inni. Én vettem pár kilót, mer ócsó és papíron jó. Fsni nem fstam tőle, de elég nehezen emészthető. Több mint 1 év alatt nem fogyott még el a 3 kiló, kidobni meg nincs szivem
Bibby: láttam én már kopaszördög Tibit comközelítőzni, és nem mernék odamenni, hogy te Tibi figyejjémá micsinász azon a gépen?!?
-
dunkel
őstag
válasz marcus.fenix #29277 üzenetére
Épp reggelizni próbáltam.. valahogy nehezebben mentek le a falatok. Ki érti ezt?
-
dunkel
őstag
válasz Vandit. #29295 üzenetére
Én majnem beszívtam. Bepakoltam szépen a kosárba a cuccost, mondom akkor fizetés. Átugrik a bank oldalára és az összeg nem stimmel. Megnézem a megrendelőlapot, elfelejtették levonni a kedvezményt. A webshopban pedig még szerepelt. Írtam is nekik mélt. Szombaton. Válaszig még nem jutottak el. A sportika ügyfélszolgálata a legszarabb a webes tápkiegboltok közül imho..
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
No felhíttam őkegyelmüket! A csaj olyan udvarias volt, hogy amint kiejtettem a nevem már végig se hagyta mondani a mondandómat, közbevágott. Utána ezt eljátszotta megint. Majd átirányított egy másik ügyintézőhöz, akiről kiderült, hogy fogalma sincs az egészről. Végül 2szer hívtak vissza, majd arra jutottak, hogy sztornózzák a megrendelést és adjam fel újra. Feladtam. Most jó. De nem nagyon!
-
dunkel
őstag
Proteines bejglit nyomjátok már? Vagy csak a jó öreg mákos / diós?
-
dunkel
őstag
Aki kitalálja melyik filmben szerepel a Nagy Ő, nyer!
Ha már vót akkor áj em szorri. -
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #29617 üzenetére
Ezek a búgatóporok veszélyesek ám! Eccercsak azt veszed észre, hogy nem áll fel, másnap meg már benől és punci lesz a helyén. Hát kell neked ez??
Az izmot azt meg felejcsed el, mert ha 1 napig nem edzel egy hónapban, akkor összeesik mint a szuflé. Amúgy is teljesen felesleges ez a porozás, 1 hónap alatt simán lehet úgy kinézni mint a fekete laci, aki nem csak mutogatja magát de erős is.
Hurka, kolbász, szalámi, jön a tömeg legyen karácsony, újév vagy akármi!
Nameg a kisfröccs! -
dunkel
őstag
Minden kedves és undok gyúrós patetikusnak tápszerben gazdag, magas tesztoszteronszintű boldog új esztendőt kívánok!
Holnap majd válogatok, hogy mi fáj, a mai lábazás vagy a folyékony kenyér töltés -
dunkel
őstag
Lehet futni rendelni a nutráról. Többet vártam a nagy beharangozás után, de a 10% kedvezmény 100$ felett sem rossz. A kód newyear10 január 10-ig él.
-
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #29865 üzenetére
A flax az lenmagolaj, tomi pedig halolajról beszélt
-
dunkel
őstag
válasz BÁ Nutrition #29948 üzenetére
Nekem is volt. Pont kapóra jött egy kisebb sérülés, és ha már nem edzhettem - elmentem kiszedetni. Kb 5 perc volt az egész, 1 vagy 2 hét után szedték ki a varratot (2 vagy 3 öltés volt), rákövetkező héten már óvatosan neki is kezdtem az edzésnek. Nagyon szembetűnő helyen volt, a hónaljamban
-
dunkel
őstag
Kicsit kezd már az agyatokra menni az ON nem? Tömni kell befelé a fehérjét amennyi fér. Most, hogy elérhető áron lehet kapni amcsi fehérjéket azt hiszitek ettől fogtok hirtelen megnőni. De sajnos nem
-
dunkel
őstag
Tecsó virsli szilveszterkor a házibuliban alap. 20 db-ot kb 5 perc alatt toltam be. 1 harapás az egész, semmi nincs benne csak víz. Tecsó mustárt is volt szerencsém fogyasztani, na ennél szarabbat még keresve sem lehet találni.
Félek este terembe menni, tele lesz az újévi fogadalmasokkal. Februárban már úgysem jönnek hálisten, addig kigyúrják magukat. Majd megtanítom őket ugrani
-
dunkel
őstag
Na gyerekek jól telesz@rtátok ma a topikot. De minek??
Ma kemény voltam és lélegző guggolással fejeztem be a lábazást. Egy darabig ez lesz a módi. Olyan kislányoknak mint ti nem való!harry: napi 3g alatt nem érdemes karnitinban gondolkodni, de majd zeg megmondja a tutit
-
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #30217 üzenetére
A képeket elnézve sokat nem tévedtem
-
dunkel
őstag
válasz ForRedGlory #30231 üzenetére
Talán az elsőt. Kevesebb helyet fog foglalni a pince sarkában. Pár ruhát is rá tudsz majd akasztani
-
dunkel
őstag
válasz Bubee82 #30380 üzenetére
Szvsz edzés előtt egy "nagyobb" dózis finomam szólva is előnyösebb, mint a nap folyamán elpötyögtetni. Nem hiába írják így a gyártók (sztem kivétel nélkül mindegyik).
Ezt mire alapozod főnök? A kreatinnál például a "pötyögtetés" a jobb megoldás, legalábbis az alábbiak szerint: [link]
-
dunkel
őstag
válasz ngabor2 #30392 üzenetére
Jómagam meg azon gondolkodám, hogy a zsírvesztés nem a súlyzós edzés alatt történik. Az oké, hogy ott katalizáljuk a folyamatokat(ezért jogos a pre karnitin), de a nap többi 23 órájában, amikor negatív a kalóriamérleg a zsírvesztés olyankor történik. Én meg ezt gondoltam megtámogatni.
Karnitint még nem használtam, most van úton idefele. A szedési sémát valahogy így tervezem: reggel éhgyomor, napközben két kaja közt, edzés előtt, lefekvés előtt, szumma 2-3g. Ha találok valami hihető szakmai anyagot a témában akkor jelzek. Vagy megkérdem a Tibibától mit szól hozzá, ha már ő is edzőválaszol... -
dunkel
őstag
válasz BÁ Nutrition #30487 üzenetére
-
dunkel
őstag
válasz ngabor2 #30475 üzenetére
Tibi bácsi gyors volt:
[I] Ami az adagolást illeti a legtöbb kapcsolódó kutatás során napi 3-szor 500 mg-os dózist alkalmaztak, azaz napi összesen 1500 mg-ot.Ha konkrétan a SAN ALCAR termék adagolására vagy kíváncsi, ez egy nagy dózisú ALC kiegészítő. az ajánlott dózis napi 3-4-szer 1 adagolókanál (700 mg összesen napi 2100-2800 mg). [/I]
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz dunkel #30512 üzenetére
alcar adagolás folyt:
[I]egyenletesen szétosztva,étkezéssel.
egy reggel és egy edzés előtt kb egy órával, a harmadik az edzésed idejétől függően, hogy a bevitel egyenletes legyen.az ALC erőteljesen fokozza a szellemi frisseséget, nem stimuláns hatású, de arra érzékenyeknél zavarhatja az alvást így lefekvés előtt néhány órával már ne fogyaszd![/I]
A dölt betűt nem szereti. Miért?[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
Ez lustasági és kényelmi faktor, ritkábban kell főzni, ráadásul nem vagyok egy nagy konyhatündér. Eddig nem ettem ennyi port, amit eszek az mind valami akció keretében lett vásárolva. Kényelmes, finom, gyomorproblémák nincsenek. Ez az első ilyen hét, meglássuk...
Miért ér többet a hús?[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz BÁ Nutrition #30605 üzenetére
Kösz!
Annál jobb lesz, ha mégis működik -
dunkel
őstag
válasz kicsitomi88 #30607 üzenetére
Asszem még nem értetek meg arra, hogy befogadjátok az újdonságokat, hogy másképp is lehet csinálni. Vagy csak túl sok amcsi f@szságot olvasok. Well...
Azok a képek 2008 májusiak. Azóta felszaladt 11-2 kg. Ha minden jól megy egy hasonló fazon lesz február vége - március környékén 3-4-5kg al nehezebben. A cél ez, és utána egy normális formát tartani egész évben, és elfelejteni a szálkásítok-tömegelek ciklizálást.
Éhezni talán nem fogok, eddig nincs gond, 20-25g rost megvan, az telít.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest