- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
vedini
őstag
-
nostrum
tag
válasz dunkel #16956 üzenetére
Az első olyan tervem, amivel 2 hónapja folyamatosan (ha lassan is) tudok erősödni, és a közérzetem, kedvem is szuper. Szerintem már előjött volna, ha a túledzettség probléma lenne.... azért kösz a tippet
Most gondolkodtam rajta, hogy ha a munkaidőm engedné, teljesen átállnék a 2 days ON 1 day OFF ciklusra... ha egyszer megtehetem, meg is lesz...
Váll nap külön van.... még valami?
Nekem a delta nem a váll... de lehet hogy keverek valamit...[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear you scream...
-
penene
őstag
válasz dunkel #16965 üzenetére
Nincs előttem az excel, nem otthon vagyok. Megmondom őszintén ránéztem, és azt mondtam, jólvan ez nekem sok.
8 gyaksi az sok. 4-5 elég lehet, de az akkor 1 alkalomra. Bár ha már annyira rommá van edzve a háta, hogy nem bírja sokkolni 5 gyakorlattal, akkor érhető a 8.Nálunk a szép deltás azt jelenti, hogy szép vállas... Hiába nagy ország ez a Magyarország, mindenhol minden máshogy van értelmezve.
[ Szerkesztve ]
-
-
LOTR
addikt
válasz dunkel #29930 üzenetére
azért nem feltétlen, annyira én sem dőlök előre, mint ahogy a 2. linken lévő pali, bár az elsőn a súly kicsit nagyobb volt, mint amivel normálisan tudna szériázni, de azért nem volt egy annyira rossz gyakorlat, látszik rajta, hogy nem kezdő (tehát tudja, hogy mit bír, nem kell annyira tartania a sérüléstől sem) akkor meg simán belefér már az ilyen mértékű csalás - aztán azt nem tudom, hogy ez nála egy standard edzés, vagy csak a felvétel kedvéért, én az ilyet nem tartom viccesnek, néha kell "csalni" egy gyakorlatban
One Ring to rule them all
-
Bubee82
őstag
válasz dunkel #30384 üzenetére
Arra h talán a karnitin közvetlenül a gyomorból, azonnal felszívódik és bekerül a véráramba. Hasonlóan mint a koffein vagy a szabad aminosavak, MCT.
Nyilván ezért is ajánlják edzés előtt 30 perccel.
Mellesleg a kreatinnak az általad említett CSAK egy fogyasztási módja. A mai kisebb molekulaméretű kreatinok (mikronizált) is mehetnek edzés előtt például.
-
ngabor2
nagyúr
válasz dunkel #30402 üzenetére
a szakértő válasza engem is érdekelni fog.
penene: nem mr olimpiának készülök (mr tajgetosz ILV. esélyesebb ), csak 1-1g-ot kimérni egyszerűbb. mint 500-700mg-okat, hogy ne legyen agy a szórás. ráadásul elég csalós a cucc, szemre ugyan akkora mennyiség (~1g) 0.7 és 1.3g között mozgott... ami ne mindegy.
Bubee: atyaúristen én se... csak vegyész
a galériához ezexerint nem is érdemes képet készítenem kb. kiindulásnak...
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz dunkel #30512 üzenetére
alcar adagolás folyt:
[I]egyenletesen szétosztva,étkezéssel.
egy reggel és egy edzés előtt kb egy órával, a harmadik az edzésed idejétől függően, hogy a bevitel egyenletes legyen.az ALC erőteljesen fokozza a szellemi frisseséget, nem stimuláns hatású, de arra érzékenyeknél zavarhatja az alvást így lefekvés előtt néhány órával már ne fogyaszd![/I]
A dölt betűt nem szereti. Miért?[ Szerkesztve ]
-
Warriv
csendes tag
válasz dunkel #30581 üzenetére
Hát igen, az biztos, hogy tudom mi az edzés.
Értem a célzást, nem, nem újévi fogadalom, régebb óta tervezem, csak most jutottam el odáig, hogy megyek is, jövő héttől.
A gazdasági válság miatt kormányunk lekapcsolni kényszerült a fényt az alagút végén. Megértésüket köszönjük.
-
Bibby
addikt
válasz dunkel #30600 üzenetére
Jaj de cukin megszerkesztette...
Te aztán zabálod a port rendesen. Ráadásul egyből 3 féle fehérjét? Én biztos inkább a húst növelném, többet ér.
harry: minek magyarázkodsz? Nem kötelező, de "mindenki" tesz fel, te is megteheted. É itt a topikban szerintem pontosan tudja mindenki milyen munka van mindenki mögött, mert többé kevésbé ugyanazt csináljuk.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest