Új hozzászólás Aktív témák

• paler

aktív tag

Szerintetek lehet negatív hatása annak, ha a rendszerem (Openelec+Kodi) USB2-es pendrive-ra van telepítve ?

Egyszerűen kifogytam az ötletekből, hogy filmnézés közben miért van többször is rendszertelenül kb.0,5mp-es hanghibák(akadások).
    Ha a Kodin keresztül online rádiót, mp3-at, flac-et, vagy akár DTS 5.1 hangsávú zenét hallgatok, akkor nem hallok egyetlen akadást sem a hangba. Ha csak simán a TV-n keresztül nézek egy filmet, akkor ugyancsak nuku hiba, de amint bekapcsolom az AVR-t akkor előbb-utóbb jelentkezik az akadás. Ma a laptopon MPC-HC-al játszottam le teszt jelleggel 2 filmet is (természetesen a hang lejátszása az AVR-en keresztül történt), amit az utóbbi időben a Kodin keresztül néztünk meg, de a laptopon lejátszva nem tapasztaltam ezeket a hanghibákat. Tehát valami a Kodi és az AVR között nem klappol, de akkor ha csak filmet nézzek.
    Kodi+Openelec kb. 1 hónapja lett feltelepítve, mivel előtte az XBMC-nél is elkezdet jelentkezni ez a hanghiba+képhibával. A képhiba meg is oldódott, de a hanghiba továbbra is fent áll.

Új hozzászólás Aktív témák