- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Szerintetek lehet negatív hatása annak, ha a rendszerem (Openelec+Kodi) USB2-es pendrive-ra van telepítve ?
Egyszerűen kifogytam az ötletekből, hogy filmnézés közben miért van többször is rendszertelenül kb.0,5mp-es hanghibák(akadások).
Ha a Kodin keresztül online rádiót, mp3-at, flac-et, vagy akár DTS 5.1 hangsávú zenét hallgatok, akkor nem hallok egyetlen akadást sem a hangba. Ha csak simán a TV-n keresztül nézek egy filmet, akkor ugyancsak nuku hiba, de amint bekapcsolom az AVR-t akkor előbb-utóbb jelentkezik az akadás. Ma a laptopon MPC-HC-al játszottam le teszt jelleggel 2 filmet is (természetesen a hang lejátszása az AVR-en keresztül történt), amit az utóbbi időben a Kodin keresztül néztünk meg, de a laptopon lejátszva nem tapasztaltam ezeket a hanghibákat. Tehát valami a Kodi és az AVR között nem klappol, de akkor ha csak filmet nézzek.
Kodi+Openelec kb. 1 hónapja lett feltelepítve, mivel előtte az XBMC-nél is elkezdet jelentkezni ez a hanghiba+képhibával. A képhiba meg is oldódott, de a hanghiba továbbra is fent áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest