Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Ne is mond...a műszak eddig egy közröhej...de bevernék egy sert és egy jagert... 
se söröm se jégerem, max pálinkával mérgezhetném magam 
Biztos ami biztos csináltam kávét, plusz bekészítettem a következő adagot, hogy csak alá kelljen gyújtani 
Different songs for different moods.
Ennek milyen bemenete van pontosan? Lehet veszek én is egy ilyen moncsit!
De várom majd a véleményed! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
További szép napot mindenkinek!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Jó reggelt 
Mentem dogzani!
Viszláát 
#### I <3 Deutschland ####

Dr.Én
(PH! addikt)
Jó reggelt Mindenkinek 
Blaze71
Gratula, nagyon aranyos kis baba

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Pecc
(őstag)
Jó reggelt!
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

menalcas
(őstag)
Napsugaras jó reggel minden kedves forumozónak!
És gamma sugarat minden nem fórumozónak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Bocsánat főnök
Összekapom magam! 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Bub0rek
(tag)
Verővényes szép jó reggelt, minden kedves Itt lévőnek. 
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
Ne szívd mellre, lehet legközelebb fordítva lesz

Different songs for different moods.

Dr.Én
(PH! addikt)
Helló
Én vagyok
épp procit tuningolok 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Bub0rek
(tag)
Ki az az én?
Én már nem lehetek, mert már itt vagyok.
Már ilyen kórán reggel?
Lábad?Amúgy grat, hogy végre nem egy olyan pasi, aki a piák rabbja. Azt híszem kedelek.

[ Szerkesztve ]

horyk
(senior tag)
Jó reggelt mindenkinek !
50 eurot adnak kezdéshez és ingyé lehet reggelni ! Skill 7
Gyerünk pokerezni ! 
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

Dr.Én
(PH! addikt)
Köszönöm kérdésed, lábam jol van, csak feszül ha kinyujtom, de a doki azt mondta hogy ki kell nyujtani különben nem lesz jo soha
Ritkán iszok piát(legutolján januári szallagavaton)Nem vagyok oda az alkoholért
Asszem itt lesz valami ![;]](/dl/s/v1.gif)

horyk
(senior tag)
ÁÁÁÁÁ !

Játékpénz
Jelentkezésekor játékpénzt kap és próbajátékossá válik. Ezzel a játékpénzzel kipróbálhatja játékainkat teszttermeinkben. Ebben az esetben nem olyan pénzről van szó, amit kifizettethet. Ha a teszttermekben játékokat nyer, akkor is csak a játékpénze gyarapodik.
Igazi pénz
Amit pénzt töltött a számlájára és a befizetés bizonylata megérkezett hozzánk, Ön próbajátékosból nyereményjátékossá válik. Mostantól igazi pénzért is játszhat.
Mégsem, sorry!
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

Dr.Én
(PH! addikt)
Na meghozzta a postás amit vártam
Végre tudok majd moncsit venni

szerbusztok
There's an app for that

horyk
(senior tag)
Miért baj az hogyha egy férfi kultúráltan iszik.
Minden este megiszok egy-két deci jó vörösbort vagy éppen pálinkát vagy sört, attól függően milyen hangulatom van vagy éppen milyen újdonsádot fedezek fel a boltban.
Persze azt én is elítélem aki minden nap fullra issza magát és a családját terrorizálja.
<NewL> Szasz !
[ Szerkesztve ]

Bub0rek
(tag)
Csak tényleg ,később se szeresd meg az alkóholt. Nehogy Flipper öcsi sórsára juss.
. Na most megyek, majd hólnap leszek. Addig is vigyázz magadra. Üdvözlet mindenkinek!

Dr.Én
(PH! addikt)
nem is áll szándékomban, láttam saját szemmeml hogy az alkohol mit müvel
Apám alkoholista volt, azért volt válás is.(illetve késöbb meghalt....)
Anyu is ivott de ő leküzdötte
szóval elöttem a példa hogy mit nem szabad

sNORh
(PH! addikt)
csű
Sziasztok 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Dr.Én
(PH! addikt)
Helló
Szevasz Newl
szerúsztok
olvasgatom a runneres cikkeket
nem kell kompúter

[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Dr.Én
(PH! addikt)
Computer kell
Runner is kell ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem lehet minden,nem kell telhetetlennek lenni
ha kibirtam játék nélkül lassan már 6 hónapja,akkor kibirom örökre
pedig napi 7 órába cod2őztem
inkább moci,egykerék,döntögetés...faterom inkább ezt dijazza mint a gépezést
ezzel a géppel is el lehet netezni,esetleg majd elveszem hugomtól a laptopot
There's an app for that

menalcas
(őstag)
JAJA ott a pont
Minden kell és azonnal 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
a betyár **** ****** ****** meg
az lg-t visszahozta a postás,mert nem vette át gyerek
minusz 3 ezer
most lenyugszok és a picsát szétverek valakit
a gyerekkel mit tudnék csinálni?
elsőnek felhivom és kiosztom.......
zzzzdcdc 746iugvi˙ghfgvb vb
There's an app for that

Dr.Én
(PH! addikt)
Te tudod
Aztán nehogy akkorát borulj a mocival hogy a gép elé kényszerülj hosszú honapokra 
menalcas
köszönöm 
[ Szerkesztve ]

menalcas
(őstag)
Ajaj,az nem túl jó, jaja sztem is először hívd fel a srácot hogy mit és miért, aztán mehet a fekete pötty + az akikkel érdemes vigyázni topik HACSAK , nem veaszi meg mégis a cuccot és fizeti ki a pk -t amit buktál , bár ez elég esélytelen, meg majd jön a duma hogy nem voltam othon vagy hogy nem is kapott értesitést blabla félre rizsa...... 
[ Szerkesztve ]

horyk
(senior tag)
Nagyon tud menni a kicsike
nekem is figyel egy a garázsban egy yamaha aerox társaságában. 
felhivtam
2 gyökérről lenne szó,az egyik 17 éves a másik 18
beszéltem vele
ezért érdemes a rendőrségre menni feljelenteni őket...az időmből kitelik
azt mondta igy első beszélgetésre ,h nem tériti meg a veszteségemet
hátha be kell menni párszor nekik és ott sz*pni vagy 4 órát
akkor megnyugodna a szivem
There's an app for that

Dr.Én
(PH! addikt)
Az szép, akkor bizd a zsarukra 

horyk
(senior tag)
Hali !
Nézd meg EZT, hogy az egyik fuvaros haverom emberei hogy jártak ! 
kicsit befenyitettem a sráct
azt mondja elküldi
ha nem akkor rendőrség blabla
There's an app for that

Str8 sk8r
(őstag)
...sziasztok...épp most szenvedek az ATI+MSI közös gyermekével...a chipset hűtése(mint minden más a lapon) passzív bordás megoldás...az "északi-híd"-on valami rószaszín rágo-szerű x@rral van pasztázva, ráadásul eléggé sok hőt kéne elvezetnie, a "déli"-n meg kajakra mellé volt nyomva a paszta a csippnek...
...ezekután úgy döntöttem gatyábarázom az egésszet...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Dr.Én
(PH! addikt)
Jól teszed
én lapomon nagy benga réz kinézetü borda van északot hüteni
Akkor pasztázd ujra 
úgy néz ki elutalja a pénzt
kicsit sztem beszartak
nem a rendőrséggel kell itt fenyegetőzni (17-18évesek) hanem az annyukkal
,h felhivom őket
There's an app for that

Str8 sk8r
(őstag)
...nah a pasztákat leszedegettem,csippeket megtisztogattam...az egész chipset-be bele van gravírozva hogy ATI...ez baromi jól néz ki, de szerintem rontja a hőközlést...az "északi"-n nekem egy 5x5x5cm-s aluborda van...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Dr.Én
(PH! addikt)
Az jól nézhet ki
az enyémen ekkora van [link]
link javitva 
nekem meg kb fél órája olyan hang jön ki agépből minth a za egyik venti zsirhiányos lenne?De megnéztem mindet mind jóki véve a táp ventijét azt nem szedem szét
[ Szerkesztve ]

menalcas
(őstag)
-De de megbántottál ezzel...
-Megbántottalak?
-Persze.
-Akkor rohadj meg!XDXDXDXD
muhahahaha
csíípes ganxtát
There's an app for that

Str8 sk8r
(őstag)
...lol...lefényképezgettem neked az egészet, erre meg az asszonynál van a kábel...
...mindenesetre itt a gyári honlap...
...a gépből jövő zajt úgy tudod csak kiszűrni, ha nyitott gépháznál menet közbe a ventiket egyenként megfogod...javaslom, ha megpróbállod: ne a lapátot kapd el, hanem a közepre tedd rá az egyik(mutató) ujjad...

horyk
(senior tag)
B+ de nagy állat ez a Zoli ! 

Dr.Én
(PH! addikt)
jol néz ki 
ventiket megállitottam, szoval, nem ventik, de most megszünt.
Fene tudja mi csinálja
Reggelt!

Dr.Én
(PH! addikt)
szevasz 

Str8 sk8r
(őstag)
...nah ez is jól hangzik...
...
...szia Kavics...