akkor csak a szokásos 
Astra F 1.6i
akkor csak a szokásos 
Astra F 1.6i
Jah.. Semmi új..
Te hogy éled mindennapjaid? Rég hívtál már fel éjfél és reggel 6 között úgy hogy azt kiabáltad a telóba hogy ASDASDASD ALUDTÁÁÁÁÁÁL???? LOOL HÁHHÁÁÁÁ! 
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

...engem még sose hívott fel, pedig majdnem minden nap fent kuruttyolok...
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
De ide te is ritkábban írsz 
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
(#7006) gamerkiller válasza gamerkiller (#7005) üzenetére
Nesze neked éjszakai.. A fénykorában ilyenkor már lapozni kellett volna.. TAG LETTEM!!!
Fanatikus: Vigyázz!!! Jövök!
Még a végén beérem a legelső nickemet! xD
[ Szerkesztve ]
nincs meg a számod
Astra F 1.6i
De engem miért nem hívsz mostanában?
Na de én 13-án hívni foglak
Lesz ám ASD xD Bárány papit hallod majd a háttérben 
[ Szerkesztve ]
Höhö.. ja. xD lol na hol vagytok emberke? Ne hagyjuk már hogy elsüllyedjen a topik!
[ Szerkesztve ]
ASD =?
Életérzés.. Tomyoy mond el légyszives.. xD
áh nem értelmezhető az asd érzés
Totál
imi: tudtam hogy írni fogsz 
Astra F 1.6i
full asd van
ajajaajjj....totál
Astra F 1.6i
de legalább ezt le tudtad írni helyesen.. akkor még nincs is annyira asd
![]()
[ Szerkesztve ]

(#7018) gamerkiller válasza philoxenia (#7017) üzenetére
I.link: Ez mi ez? :S
II.link: Semmivel nem nyomom.. Hú de nem értem ezt a hsz-edet..
(#7019) philoxenia válasza gamerkiller (#7018) üzenetére

(#7020) gamerkiller válasza philoxenia (#7019) üzenetére
Apám megy hétfőn a Wabis-hoz ha érdekel 
távolodunk az LSD-től.. 
Akarod mondani ASD-tol?
~kb 
Astra F 1.6i

Ahoj 
Gondoltam benézek
...eltüntem, mint fing a szélben 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Azta rohadt te még élsz? Hát tényleg eszméletlen rég láttalak! Te még azt sem tudod hogy ki vagyok
))

...azért én jót nevetgéltem rajtuk...
...
...(#7025) gamerkiller: azért szerintem sejti...
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
Fú de nem értek már semmit :S
sztem józanodj ki!

szeva buher 
Astra F 1.6i

LMAO
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

...kicsit bővebben?
...

Van egy sejtésem, hogy ki vagy
...csak pár hsz-ed elolvastam és ki is találtam. Jó a memóriám 
(#7026) Str8 sk8r ...cső papi
Ha minden jól megy holnap megyek a notiért. Csapok is nagy balhét ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#7028) tomyoy ...Astra jó?
[ Szerkesztve ]
úgy is sirva mennek haza úgy leoltod őket 
astra jó
már nem sergetem annyira, csak papásan
holnap reggel 8 ra viszem fényezőhöz, másfél hét 
KMan : kiengedtek a börtönből,
rég jártál erre
Imi: én notim aljából meg a csavarok lazulnak ki és hagyom el őket, minden héten meg kell húznom...csutkán ...de kilazul, meg kezd a venti benne néha recsegni
[ Szerkesztve ]
Astra F 1.6i

...heh...
...most meg már az enyim is roszalkodik...
...de ha megpüfölöm a tetejét, megjavul...
...
Ahhoz képest milyen vagyok, és hányan ismernek itt és miket csináltam egész jól elvagyok nem? Már csak egy modi hiányzik innen aki ezt alá tudja támasztani..
Szerintem nem sokára meg is történik 
Kman= Te ki vagy?
Szerk: Csá Imi! De rég volt ennyi hsz egymás után ilyen rövid időn belül 
Már csak kaviccsli kéne ide, ő gyártaná a hsz-eket..
Szerk2: -3 smyle, hogy ne lehessen belekötni...(smyle..)
[ Szerkesztve ]
kavicsal most akartam dumálni msn, csak épp főz vagy mi
Astra F 1.6i

Magas szoke kekszemu hosszu combokkal 
szerk: amugy tenyleg 
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Hát tesó, annyira nem követem a történéseket, de mostanában jó fiú vagy úgy hallom. Ez maradjon is így
Hidd el azért a Modik még sasolják a bucidat, te nehezen vagy felejthető

Kavics tesóval beszéltem telón, és már nem nagyon gépezik. A COD4-et sem nyomja, mert már unja a kockulást...hozzáteszem meg tudom érteni.

...de mi az a "LMAO"???
...
Astra F 1.6i
Miért ne maradna?
Úgysem leszek sokat itt, legalább meghagyom a nyomom..
Egyéniség vagyok.! 
Amúgy te hol voltál ilyen sokáig? Járod még Németországot? Olvasd el a blogomat, én is kinéztem, csak mi autókat vittünk! 
jövőhét hétvégén tolni kellene valami bulit!
mi?
Astra F 1.6i
Ahogy gondolod! Jövő hét végén én megyek Egerbe, ha nekem útba esik egy neked is jó hely, elindulhatok 1 nappal elöbb..
Imire gondoltam, lehet össze kéne szedni..
[ Szerkesztve ]
na! mi lesz ott?
Astra F 1.6i
ezen 20 perce röhögök! nagyon kemény
a hszok
Astra F 1.6i

Még a termékinfó is tökéletes
.

Hy
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

épp a majmok bolygóját nézem...4. résznél tartok
Dody üdv!
[ Szerkesztve ]
Astra F 1.6i

Dodi megy pü.
Csak felmegyek egy ismerősömhöz..