Hát azt azért nem mondanám hogy nem lehet venni , menj fel 1-2 bazára tuti találsz 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Hát azt azért nem mondanám hogy nem lehet venni , menj fel 1-2 bazára tuti találsz 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

...hát én egyet találtam, ő 15.5k-ért hozna egy 500gigást, de nekem nagyon gyanús az ára...az IPON-ban 24k felett van...ez még nem is gáz,de tegnap vettem az IPON-ba a 4830-as karim 33k körül, és a srác is annyiért árulja...miután beszéltem a sráccal telcsin, megnéztem az IPON árlistáját ahol az 500-as nem F1-es kerül annyiba...máshol meg nem találok Samsung F1-est...
...pedig 320-ast szeretnék...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Hát figy cseszternél láttam árlistában ott 16'400Huf az 500as a 320as meg 13'400Huf ennek fényében gondolkodj 
Megsúgom hogy Cerebellum csak F1-es winyokat árul!!

Ráadásul pesti is... 
De CSAK 640-est vagy terásat vegyél, ezek a 2 illetve 3 tányérosak, sokkal gyorsabbak mint a 250GB-ás tányérosok!! 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
MUHAHAHAHAHA
hugomat gyilkolják
jól felcukkoltam mindenkit
hohóó már eltértek a témától
mostmár a suli megy...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Ezt hogy érted??? 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

már vége!
Milyen lett a hajad? Csinálj egy képet a busafejedről!

[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Én is gyilkolnám húgodat 
Nincs itthon a fényképezőgép 
De csak annyi hogy rövidre vágattam azt csá 
[ Szerkesztve ]
a sajátodat gyilkold
nincs mi? mondtam ,hogy elbaszta a fodrász
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Dikk milyen szutyok motor ez?? 
Venne a pöcsöm ilyen szart 
Minimum 125ccm vagy 250ccm motor jöhetne szóba, nem ez a robogó 
180 as te péniszfejü
ilyet láttál már?
van belőle egy csomó videó
vááá ezisjó!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Húúú ez RTL-en milyen picsák játszanak

19 és 20 évesek a csajok 
[ Szerkesztve ]
Itt vagyok!
Hát monitort nem veszek a Saturnban mert rohadt drágák viszont néztem faja LG 82cm FULL HD tv-t csak 144.990ft-ért! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
LG-t neeeeeeeeeeeeeeeee
Én nem vennék LG-t 
Jót játszottál a Saturnban? 

Na ja, meg hát, akár többször is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hali Mindekinek
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva
Jaaahh 
De nem dúl bennük az és sztem 
Ooohhh kiestek... Jöhetnek hozzám, itt vigaszra találnak majd
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

ebben eggyet értek veled

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva
Nah lépek megnézem a Szökés és a House új részeit, hát persze hogy 720p-ben ![;]](/dl/s/v1.gif)
Majd jövök!! Addig legyetek jók 

...felhívnám mindenki figyelmét a #1002-es HSZ figyelmes végigolvasására...nem hiszem egyszerűen el hogy egy 25k-s terméket ők képesek megszerezni nagytételben majdnem féláron...szerintem azok nem F1-esek...
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Jó szorakozást hozzá,House-t én is imádom 
jó hogy szóltál
reggel pont arra gondoltam ,h én akarok lenni ebben a topicban az 1K-s
sikerült,csak észre se vettem
There's an app for that

ügyes vagy

Azt tudom, hogy itt kötetlenebb a stílus, de azért törekedjünk arra, hamár a színvonal olyan amilyen, legalább a nyelvezet maradjon vállalható
[ Szerkesztve ]
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Szívesen
Mit nem értesz?az aláírást, azt én se
Nah Newl most megkaptuk 
Bocsi Foglalt név

Sztem azt hogy Fanatikus Tagként egyedi avatarja van 
Nah tényleg lépek filmezni, csak csináltam 2 szenyót magamnak 

hát ezek ijen alúliskolázottak, vagy bannolod őket vagy beletörődsz, mert űk tudatlanok.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Elnézést,többet nem fordul elő,ez a pohár kihozza az emberből
Tényleg nem lesz többet.
Nem Doki,fantasztikus tag avatarral,de még régen sem lehetett őstag...
szeru snorTh
ehagattá
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

...nah már megint a két kötetlenszólású duplanullás IQbetyár...
...
mi az hogy megint? 
soha nem lettem még megszólitva
POHÁR hozta ki belőlem,mert csak így érti meg amit mondok neki! Nem beszélek veled többet pohár
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Szép estét mindenkinek 
Látom srácok hozzátok a formátokat 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

nincs T birkasz*pó 
puszilom drága hugidat ^^
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Az fel se tünt
De az tényleg fura
Helló buher
[ Szerkesztve ]
Cs tesó! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

...ma melózol?
...
...#1023: nyúl: az a fazon még a "régi rendszerben" kapta meg a saját avatart...nézd azt is hogy már majdnem 2000 napos a regje...akkor még másképp mentek a dolgok...amúgy jó8...
...sokadik szerk: az jú rendszerre törtémő átálláskór sokaknak(nekem is) a piacos HSZ-jei elvesztek...
[ Szerkesztve ]
na mentem az éccakába 
str8 : és hogy? köze nincs a hsz-ei száma az őstaghoz
mondjuk nem érdekel,csak érdekes volt...
na csű
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Jó bulit!
remélem meglesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
There's an app for that

...nos...milyen a helyzet meló ugyben?
...sok a tennivaló?
...
Hol jár a XP tesa? 
Lépek vissza Szökést nézni 
Majd 22.00 után leszek melóban most készülődök!

Cső tesó
...ma együtt nyomjuk 
Az LCD-re visszatérve, szerintem tök mindegy mit veszel...lényeg, hogy azt vedd, amelyikre a legtöbb gar. van.
Amúgy meg az LG nem rossz egyáltalán, nem is azért mert nekem az van. De megbízható TV-ket csinál már. Semmi gond velük 

...még nem kezdtem el a telepítést...majd ha meglessz az F1-es vinyóm...
...
...Buher: mit szólsz a #1002-es HSZ-emhez?
...
[ Szerkesztve ]
asddsad totűál sárgabarck foerever ! aztakruhva! soiry!

Astra F 1.6i
Yeeeeeeeeeeeees! 
Buher: Még sokat kell utána olvasnom 

Na most akkor mi van?...Az tudom, hogy az Ipon az F1-es vinyókat drágán árulja 
(#1045) tomyoy ...csocsi Tomikám
...asadasda=>ezt ismerem már
. Kicsit be vagy zúzva, annyi baj legyen ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ne kapkodd el...Amit meg fogsz venni, biztos tetszeni fog.
Az viszont tény, hogy a Samsung paneleknek nagyon szép a kontrasztjuk. Szóval ott a fehér az fehér a fekete meg fekete. Valaki ezt szereti, mondjuk az én szememet bántja...mert nem szeretmem ha "világít" egy monitor...kifolyik tőle a szemem
.

...én itt szemeltem ki...csak nagyon megilyedtem, mert tulságosan olcsónak találtam...aztán felhívtam, és mondta, hogy azóta az árak emelkedtek 10%-ot...de még igy is furcsáltam...
...amúgy egy cikk a VGA-mról + a gyári adatok...nagyon komoly...amikor bekapcsolom a gépet, elösszőr elindul a ventije, majd megáll teljesen, és csak akkor indul el újra ha már bemelegedett...
...