Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak

(#201) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Közben nézem a Fűrész 5-öt....úúúú, bazzz :Y

(#195) kavicssli...azért figyelek közben ide is ;)

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#202) Gorneck23 válasza buherka (#201) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az jó?

Én az egynél leragadtam...a többibe csak belenéztem...de nem hatottak meg...

(#203) adalbert1 válasza Gorneck23 (#189) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem jelenleg ezek vannak dvd-n Iron Maiden-ek:
Rock in Rio (ugye nem kell bemutatni :) )
Vision of the Beast (2 dvd-s válogatás a klippekből)

Beszerzés alatt a Live After Death koncertfelvétel is, amiből albumot is adtak ki.

Ezeket akarom normális mkv fileoknak megcsinálni x.264-el, de úgy néz ki hogy holnap estére tolódik a dolog, átrágom magam 1-2 x.264-es leíráson még.

Lehet hogy az angol tudásom se ártana jobban feleleveníteni, írásban kb. egy kisgyerek szintjére süllyedtem az évek alatt amíg nem használtam. A beszéd megy simán, azzal semmi probléma nincs.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#204) kavicssli válasza buherka (#201) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én hétvégén néztem meg hajnali 2kor! :O Nem gyenge film! A pengés résznél 5 percet pihentem előtte! :O

Lehet megfogadom a tanácsod és holnap megkérdezem hogy a gépem bevihetem e a Saturba! :D Nyomnák egy kis gyors CODot ;]

Str8 sk8r: Szép álmokat!

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#205) Str8 sk8r válasza kavicssli (#200) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...nah..kié lett az 50k... ;) ...mossá épek tényleg aludni... :P ...nyugis szolit... :D ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#206) Gorneck23 válasza adalbert1 (#203) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Rock in Rio...nahhh arra képes vagyok bevadulni, pedig már kinőttem a koncertezésből...hatalmas zene...
Most nagy kedvenceim...[link]

Amin küzdesz, mármint a beszerzésén aszhem az van meg...

Ha végre átjutok az Aceres tesztlaborba, akkor nekem is neki kell állnom az angolnak...mondjuk húzós lesz diplomamunka mellett, ha elfogadják a tervem...az államvizsgáról nem is beszélve...

(#207) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már teljesen kész vagyok ezektől a TFT tesztek olvasásától! :W Na majd délután okosabb leszek!

(#208) Gorneck23 : Hiába olvasom ezeket a rohadt teszteket nem elszek okosabb! :W Az egyik oldalon az írják hogy nagyon jó meg izé meg hozé BestBuy a másikon meg úgy lehúzzák mint az atom!

Mondjuk ha belegondolok hogy a mostani Asus moncsimat hogy vettem csak mosolygok rajta!

Bementem az elektroworldbe! Mondom kellene egy monitor! Mennyi a keret! 50-60k! Volt 6 monitor az egyikre rámutattam és hazavittem! :DDD így kell monitort venni! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#208) Gorneck23 válasza kavicssli (#207) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem szerdán jön a 3dik...Én így tesztelek... :D

Most is így kéne tenned...Én kifogtam két xar LG-t...most jön egy Acer. Remélem azzal már nem lesz gond...

[ Szerkesztve ]

(#209) buherka válasza Gorneck23 (#202) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Jó a története...kapcsolódnak a részek egymáshoz...kicsit morbid, de nekem tetszik :B :K

(#210) sNORh válasza kavicssli (#207) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

:F nefizess +20k-t a webcamért.. ;) :F

Jóéjt imi :R

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#211) buherka válasza kavicssli (#204) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Én is elkeztem megnézni asszonnyal...csak aztán "filmszakadás" volt ;]
Most bepótolom :B

Nekem a bizt őr rárakott egy matricát a gépemre és bevihettem az üzletbe. Nem pampogtak. Azért még mindig a vevő az úr...na.
Kb. 10 LCD TV-n kipróbáltam, volt egy eladó, aki bazi nagy kocka lehet, mert majdnem rárecskázott a gépemre. ;] ,,,Még most is előre köszön, ha bemegyek :D

(#212) kavicssli válasza Gorneck23 (#208) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hány colos?! Ponots márka?

(#211) buherka : Megnézzük hogy milyen Full HD-s TV-k lesznek meg monitorok és kész! monitorba szeretnék minimum egy 22-est de már 26 colost is néztem ki!

[ Szerkesztve ]

(#213) buherka válasza Str8 sk8r (#205) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Szép álmokat tesó :R

(#214) pohár válasza buherka (#209) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Imádom a Fűrészt :D

Jah olvassátok el guga írását a Karácsonyról :K :C
Vakegér hozzászólása nem épp szívderítő... :O

Jah és monitor... 24" alatt nem szabad Full HD-t venni, nem lesz jó a képe... :(

Samsung FullHD LCD TV

Árak

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#215) Gorneck23 válasza kavicssli (#212) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

22".

(#216) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

26 colos

SAMSUNG 2693HM

FUJITSU-SIEMENS SL 3260W

24 colos

SAMSUNG 2493HM

Sajnos mondjuk nem kívánság kérdése de a Saturnba amilyen lesz olyat veszek majd!

Az tuti hogy a Fuji 26 colos tuti van a Saturnba mert azt nézegettem

Pohár! Okés hogy full HD tv de mire én annak utánna olvaos khogy melyiket éri megvenni az egy fél év! Jó aláírom hogy jobb lenne egy full HD TV de azt se felejtsük hogy 2* annyiba kerülnek! na amjd a COD4 megmondja a frankót! :D

Amúgymeg szerinted szarom a pénzt! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#217) pohár válasza pohár (#214) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyban :))

GECINAGYBAN :DDD :B

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#218) kavicssli válasza pohár (#217) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt is néztem amúgy

SAMSUNG T240HD

TESZT

(#219) adalbert1 válasza Gorneck23 (#206) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Előbb-utóbb csak lejön... :)
Nem is rossz ez a zene amit linkeltél, szerintem holnap meghallgatom még pár számukat.

Mióta 3850-re cseréltem a 7600 GST-t pár dolog nem megy úgy mint kellene... pl.: kmplayer elszáll az utóbbi időkben. :(
Szerintem a powerplay miatt lehet, de érdekes módon a vlc és a media player classic nem szórakozik. :F
Vagy lehet hogy érik már egy vista reinstall, szerintem egy pár hónapja már fent van a cucc + eléggé tele is van már szemetelve...

Na jó éjt mindenkinek, én szerintem eldőlök.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#220) kavicssli válasza adalbert1 (#219) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép álmokat! :R

A többiek nagyon eltűntek! :(

(#221) Str8 sk8r válasza adalbert1 (#219) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...az ERtéelklub nagyonbetegg... :DDD ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#222) pohár válasza kavicssli (#220) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én itt vagyok, de tépek is kaksizni egy aktuális CKM társaságában :DDD :B :DDD

(#223) kavicssli válasza pohár (#222) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak semmi bohócpolírozás! :DDD ;]

(#224) Gorneck23 válasza adalbert1 (#219) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nagyon klafa kis cucc...facca dallamos...mondjuk mostanában ilyen lágyabb metált/punk hallgatok...blackout, alvin és a mókusok, tűzmadár...de a keményebb zenétket se vetem meg...Messhuga, Machinehead, FearFactoy, Soulfly, Sepultura, Slipknot...stb...

Annak sok köze nincs a vgahoz sztem...nálam tökéletes a kmplayer 32es és most 64es Vista SP1 alatt is...
Reinstall? Persze utána registry pucolás?

(#225) sNORh válasza Str8 sk8r (#221) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

OMG..
kb mint az anakonda volt.. améjk kinyalta a csajt :W :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#226) pohár válasza kavicssli (#223) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áááá semmi olyan... :D
Csak ez az egy olvasnivalóm van most ;] :DDD :D
A polírt majd zuhany közben megcsapom egyszer :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

(#227) Gorneck23 válasza pohár (#226) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

;] :DDD

(#228) Str8 sk8r válasza sNORh (#225) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...aszonygya"fefobbanta a Qrotrony"....lol...vege...

[ Szerkesztve ]

(#229) kavicssli válasza pohár (#226) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó szöveg! Bla bla bla!Na húzzál bohócot polírozni! :DDD

(#230) sNORh válasza Str8 sk8r (#228) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

wehe.. atomszar... :DDD
Nah jó éjt.
További jó munkát dolgozók :R

(#231) kavicssli válasza sNORh (#230) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép álmokat!

(#232) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó8!

Én még 6 húzom az igát... :)

(#233) kavicssli válasza Gorneck23 (#232) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyugodj meg én is 6-ig vagyok!Utánna hazamegyek megfürdök és befexek barátnőm mellé! ;]

(#234) buherka válasza kavicssli (#220) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Elmentem közben kaját sütögetni :B .
Ma kicsit linkóci vagyok :D

(#222) pohár ...na fasza...én meg most kajálok :o

[ Szerkesztve ]

(#235) Gorneck23 válasza kavicssli (#233) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:C

(#236) pohár válasza kavicssli (#233) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott alszik az albiban nálad?? :F :D
Jah és megjöttem :D
Olyat szartam hogy megemelt :DDD ;] :DDD ;] :DDD

Én is kajás vagyok mint állat :D
Fel is bontottam egy tábla narancsos Lindt Excellence csokit :D

Még van egy csomó milánóim meg sült kacsám is ;]
De lassan fekszek én lefele (kb fél óra)... 3-kor suli ;] ;] ;]

Jah és kavics, akkor lesz valami a Thomas Gold party-ból??????? :F :F :F :F :F

[ Szerkesztve ]

(#237) kavicssli válasza buherka (#234) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eléggé elvoltál tünedezve! HA nem próbálhatom ki gépen a FULL HD TV-t akkor megsem veszem! Én a full HD TV-t is moncsinak venném de ha elkezdenek szívózni mindenkit elküldök melegebb éghajlatra!Nem vagyok szívbajos ;]

(#238) kavicssli válasza pohár (#236) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen ott alszik :P

Elég sokáig matyiztál! :DDD ;]

Buli kilőve!MEló

[ Szerkesztve ]

(#239) pohár válasza kavicssli (#238) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sokáig bírom :D
Nem 5 percig mint Te ;] ;] ;] :D :D :D :R :R :R

(#240) kavicssli válasza pohár (#239) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD
egy 0-t lehagytál a végéről! :D

(#241) pohár válasza kavicssli (#240) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyááááááááááááááááá pppffff :D :D :D

Nah akkor a bulájjal mi a franc lesz?? :R

Jah tegnap mozi előtt vettem egy Puma pólót a Hervisből 5k-ért :D
Leltár előtti kiárusítás volt :D

(#242) buherka válasza kavicssli (#237) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Kicsit kóma is vagyok...elszoktam 2 hét alatt az éjszakázástól :B

Nem tudom, de engem ez a FullHD dolog, nem tud lázba hozni egyáltalán :B
A 82-es LCD-m 1366X768-as felbontást tud és nagyon faszán néznek ki rajta a játékok. HDMI-vel kötöm rá az asztali gépet.
A laptopot, meg DVD lejátszónak használom, mert azt is a 82-esre kötöm.

Nézd meg a boltban és döntsd el. Feleslegesen ne szórj ki az ablakon egy rakás pénzt, inkább gyűjts lakásra...TV-ben nem tudsz lakni Csibével ;)

(#243) kavicssli válasza buherka (#242) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lakásvásárlás egy kicsitkét eltolva! :U

Pohár: Leírom neked 1000szer hogy melózok szombaton délelőtt! :(

[ Szerkesztve ]

(#244) stephenpoe

stephenpoe
(fanatikus tag)

Jó éjszakát!

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#245) pohár válasza kavicssli (#243) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah ne szopass geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :O :O :O :O :O :O :O :O

Puma Kabát

Tök zsír, csak nem jó rá, és neten se találni ilyet :( :)

(#246) buherka válasza kavicssli (#243) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hát nem csodálom...gondolom te sem csattansz ki a sok pénztől :U
Mondjuk mostanában lakást venni hitelre, izgi tud lenni :o

(#244) stephenpoe...ez már inkább reggel :D

[ Szerkesztve ]

(#247) kavicssli válasza buherka (#246) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahol vagyok most haverral csak most látok bele igazán hogy hogyan is szopatják az embereket ha nem magyar forint alapúra veszed a hitelt!Elképesztő! Természetes a csoró magyarnak meg nem futja forint alapúra mert annak meg jóval drágább a törlesztőrészlete! Viszont ha svájci frank alapúra veszed ott az esély hogy cumizni fogsz!NA haverom nem gyengén cumizik! :(

Egyenlőre Hitel teljesen elfelejtve! Mármint lakáshitel! :B Csak akkor veszek hitelre cuccot ha THM % és nincs kezelési költség sem! Pl mint most a Saturban! 10hónap 10 részlet és 0% THM és minden egyéb költség is 0 ft!

NA kilépek kajálni !Ha valaki lelépne időközben jó pihit neki!

(#248) stephenpoe

stephenpoe
(fanatikus tag)

...nálam most lövik a pizsit....6 óra múlva kelek,sfolyikamálenkijjtovább....nagyon örültem... :C nemsokára ugyanitt..
Mindenkinek jó pihenést... :DD

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#249) pohár válasza kavicssli (#247) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én lépek is, 3-kor suli :D
Most nézegetem a M3 Polgár Outlet árait, komolyan fontolóra veszem hogy elvitetem oda magam anyámékkal :D

Nah jó éjt mindnekinek!! :R :R :R

(#250) buherka válasza kavicssli (#247) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hát ja...ahogy mondod. Nagyon necces most kölcsönt felvenni.
Haver is most vett fel 1 éve, lakásra deviza-hitelt és megy neki felfelé, mint állat...minden baja van. Melója meg alig-alig akad, mert valami burkoló melókat szokott csinálni. Pang a piac. Asszony ott van neki a 6 hónapos gyerekkel.
Nagyon szar helyzet...50nm-s panelnak a távhő díja 20K és ez csak a fűtés. +Még ott a közös költség, víz, villany.
Már kezdi eladogatni a cuccait... :(

Mod...jó étvágyat :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.