1 óra és itt van értem!
Kicsit autókázunk majd!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
1 óra és itt van értem!
Kicsit autókázunk majd!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Szép jó estét! Imivel haza hóztuk az újj számitógépet.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D

Vigyázzatok nagyon, mert a most ez a fagyos idő, nem kedvez a hátsó kerekes verdáknak 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Helló
Na milyen gépet vettetek?
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Csocsi
...akkor sikerült elmenni a cuccért, amit megrendeltem 
Ja és hamarabb megyek be melózni! 

Igen Imi üzeni, hogy a táp nagyon pronyó. Van rajta 4 mólex , 2 sata. Az alap 24+4. tűs táp. 
Dr. Én: AMD x2 6000+, MSI K9A Platinum, 2x1g cl4-estwinmos twister, hd4830, táp fsp400w
[ Szerkesztve ]

Na haz értem a melóbol gondoltam én is nyomok 1 gyors ram tesztet de sajnos az agodalmaim beigazolódtak, ez a ram kit lassab a réginél
Az előző Dominator kitem 9600olvasási/8500írási/8500másolási körül tolt ez pedig :![]()
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Annyi bőven elég...de legalább FSP és nem valami gagyi-szar 
(#658) menalcas...ez milyen ram? 
[ Szerkesztve ]
Na sziasztok 
Kamion szélesség jelző van a gépbe
Szerintem elég durván néz ki 

#### I <3 Deutschland ####

Jó kis gép
JJol fgonak menni rajta a játékok 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Én egy VBK-t ittam, de mi is az a teekanne 
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

Na mivan köszöni nukú? 

Corsair Dominator
De most 1 ILYEN OCZ kitet szeretnék 1ébként volt mát ilyenem és isten hoggy mit megy 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Tea
Nagyon finom gyümölcs tea
Mostanság rászoktam 

[link]
Mostanára megemberelték magukat és sokadik hívásomra elkérték a számlaszámom és visszautalták az árát, majd a számlát is elpostázták.

Szia Buborék! 
[ Szerkesztve ]
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."
Köszöntem msn-en

Képek 
Basszus nem jók a képlinkek ááá
[ Szerkesztve ]

HTTP 404, weblap nem található 

Ezt az elmebeteget xD
NÁLAM jó volt láttam csodás fényáradatot 
[ Szerkesztve ]
Szép estét! Látom zajlik itt az élet. 

Szia kedves Órószlánom.
Dr. Én: Úgyse az én gépem lessz , hanem Imié. A gyümölcstea pedig igen egézséges, és finom is.
Mingyá feltöltöm máshova 
Szerintem kajakra jól néz ki 
[ Szerkesztve ]

Van ilyen...Tényleg egészséges 

Az sem rossz, kicsit felborozva !
Én is a borra, persze nem a kannásra. 
HayHa mi ez UFO ?
Este nem idegesít?
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

Én alkoholt ritkán iszok, de kannást(tabblettás) soha nem innék 

Itt már akkór észre se kell venned? Már nem is kedvelsz.

Megváltoztattam az arcképem. Meguntama régit.

úhh ez nagyon vad.. Végignéztem teljes képernyőn, mondom ezt meg kell mutatnom apámnak, kifele menet belerugtam a kutyába, és átestem a fotelen.. Többet nem nézem meg..
(#677) Bub0rek: Nyugi bubi
Mostmár itt vagyok 
(#675) horyk: Mingyá adok képet a kamionomról estibe, ma csináltam, és meglátod hogy miért nem zavar 
[ Szerkesztve ]
rakd vissza a régit,mert nem ismerlek meg
szia bubi
kicsit elolvasgattam a robogókról,én inkább azt fogom tuningolni mint a gépet,annak idején kimaradtam a robogótuningból
There's an app for that
menny a pics@ba,megszédültem

There's an app for that
Majd megszokod... 

Na én viszont most lelépek mára, megyek ünnepi vacsorázni bátyámék nemsokára jönnek aztán megüljük a 21. születésnapom 

Nem kéne olyan sokat innod.

NewL: Szia- Mia.
menalcas: Bóldog születésnapot,s kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!
[ Szerkesztve ]

Az OCZ sem rossz...abból is az SLI ramot próbálnám ki, mert a lapom támogatja 
(#666) Pecc ...aha, így már beugrott
...lényeg, hogy visszakaptad a lét 
[ Szerkesztve ]
Inkább visszaraktam. 

Biztos sok páleszt zabáltál ! 
HayHa Ok !
Bub0rek Szerinted nem kostólt bele a 150 liter pálinkába ? 
menalcas GRAT ! Jó bulizást !
[ Szerkesztve ]

Boldog szülinapot kívánok 
Buher
Neki álltam ramokat nézni, de annyi van nemtudok választani
Deil és Corsairt nézem, 800 ill 1066-os kiteket
[ Szerkesztve ]

Én a HayHára gondoltam.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPT! 

jujjj...karácsonyra kérjél a Jézuskától egy rendes digit.fényképezőt, mert kifolyik a szemem
Amúgy szép kis gépezet....lenne, ha látnám

(#683) menalcas...boldog 21. szülinapot 
[ Szerkesztve ]

Geil ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jaja, a robogó jóó dolog 
Menalcas: Boldog Szülinapot Néked!

[ Szerkesztve ]

bizony jó...télen hóban, fagyban ![;]](/dl/s/v1.gif)

csókolom.. 
buherka ha összeakarod magad törni, mindenféleképpen 
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Én a Jézuskától inkább egy monitort kértem.. Mind1.. Úgysem kapom meg..
Aminek látszódnia kell, az látszik!
Boldog szülinapot Menal!
Buher! Hogy lehet ilyen ramtesztet nézni? Akkor már megcsinálom én is! Ja és mien beálításokon?
[ Szerkesztve ]

Black dragon illetve az Ultra közt leskelödöm
nem is tudom 
én akkor is 1066-ost veszek 
|*HayHa*|
Everestel tudsz ilyet csinálni 
[ Szerkesztve ]
Nemár!!! Nem szoktál elesni?
Na itt egy ma reggeli kép!
(#700) buherka
: Akkor ha nem gáz most nem szenvednék vele 
[ Szerkesztve ]

Dehogynem...ha jó "gyerek" vagy, akkor a Jézuska megajándékoz 
Everest-el szoktuk nézni az ilyen memória, olvasás, írás, másolás dolgot. Én speciel a 4.60-as verzióval tesztelem
A beállítás rajtad múlik...az bármilyen lehet. általában a legjobb eredmények 1:1-es arányon szoktak kijönni 
(#695) sNORh...maradok az autónál
, mondjuk ott is le tudom zúzni az arcom 
[ Szerkesztve ]