Az
Na most megyek...
Majd benézek valamikor
További szép napot mindenkinek 
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Az
Na most megyek...
Majd benézek valamikor
További szép napot mindenkinek 
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Szia !
Itt talász tőle még mást is.
Kár hogy már nem aktív a csóka. 
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

akkor egy kis old style Trance amit teis linkeltél, Annakidején egyik legnagyobb Előadó volt:
Kai Tracid - Conscious
ezek voltak az igazi Trance zenék, már hasonló stílusban nemnagyon csinálnak .. 
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Ehhh remélem nem a képen látható lyukfúróval , mert az 1 gyémánt szett és hát azzal csempét gresslapot estenként betont szokás "lyukasztani" a fémet mással illik
Egyébként szép napot mindenkinek !
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Cső all...én is felébredtem 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Jóreggelt buherka
hali menelcas 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

sex clubs friends
Tessék
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

valaki szerintem ideát pont ezt keresi 

Ok, már linkeltem is neki
Jó reggelt!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Az én örök favoritom pedig : B.B.E - SEVEN DAYS AND ONE WEEK (club mix)
Szasz Kavics !
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
Cső horyk!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Szép napot everybody!
Jön az enyhülés. Kíváncsi vagyok, hogy a kedvenc gombám fog még termőtestet fejleszteni?
Jó kedvem van. Jövő héten már kezdődik a decemberi ünnepkör.
Most megyek fűteni. Majd este tízkor jövök.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

Milyen gombád van

Gomba ..hmm..hmm...hmm erről jut eszembe :
Hogyan lehet felismerni a mérges gombát?
- Földhöz verdesi a kalapját!
Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet..... sokáig.
Minden gomba ehető. Van, amelyik egyszer és van, amelyik többször.
- Móricka, miről lehet megismerni a mérges gombát?
- A hasfájásról.
- Miről lehet felismerni a rókagombát?
- Sunyin néz.
Hogyan halt meg az első felesége? - kérdi a bíró a vádlottat.
- Gombamérgezésben.
- És a második?
- Ő is gombamérgezésben.
- És a harmadik?
- Koponyaalapi törésben.
- Mi történt vele?
- Nem akarta megenni a gombát.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

LOL ! 

Félelmemben léptem be a seregbe véletlenül rámentem a nejedre. xD

Azért úgy jól elbeszélgetsz magaddal . 
ha már viccek :
A leprást és az elmebeteget a dutyiban egy cellába zárják. Első nap lerohad a leprás keze, megfogja, kidobja az ablakon. Másnap a lába rohad le, azt is kidobja a rácsok között, és így megy ez napról napra. Egyszercsak megszólal az elmebeteg:
- Mi van leprás, szökünk, szökünk? 

Egy golfklubban volt olvasható a következő szöveg:
1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.
2. Két kézzel, laza csuklóval tart.
3. A fej lefelé néz.
4. Gyorsan hátracsapni tilos.
5. Vigyázzon a vízre!
6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.
7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.
8. Ne álljon közvetlenül senki elé.
9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.
10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra előtt.
És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-ből.
Egy milliomos srác vesz egy Porschét. Kigurul a szalonból, megy hazafele, amikor egy 60-as táblánál lefényképezik 120-al. Kiballag elé egy csinos rendőrnő és megállítja. A srác lazán lehúzza az ablakot, kinéz:
- Mennyi?
- 10.000 forint.
- Gumival, vagy gumi nélkül?
Hello everybody!
Tényleg jók azok a Geil Ultrák, én is elégedett vagyok velük... Persze vannak sokkal jobb ramok is, de azért az árért szerintem a tudása bőven jó.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

hi albert
Volt nekem is geil ultrám tényleg nem rossz sőt 2 haver gépében is az ketyeg és megállja simán a helyét, árban meg teljesen korrekt 

jajah nagyon jó kis ramok, nekem a 800-as állandóan 2,1V-on 960Mhz-en ment, de kiváncsiság kedvéért, 100X Mhz-ig is húztam, everest lefutott rajta 8600 körül kapott memóriaolvasásba, írásba már lefagyott
de elég jó ramok..
[ Szerkesztve ]

Nekem is Geil Ultra van a gépben. 

Nekem is! Átnevezzem a topicot? 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

LOL! Lehetne a neve: GEIL ULTRA FUN CLUB
Vagy csak röviden a : "GUFC" xD

Geil Exert Club International...
![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem Kingmax van a gépben 
Na a gép szerelés is megvolt, aztán nem is indul el a gépe havernak 

Még egy szavazat a Geil Ultra-ra
Nekem így megy 800-on...Olvasás:
[link]
Ja...és "csak" 3.2 Ghz-en megy a proci 
[ Szerkesztve ]
Cső tes!

Cső bratyó 
Kicsit zúztam COD4-et...naon béndzsa vagyok 
Mod:...látod a ramot...olyant kell venned 
[ Szerkesztve ]

Jó neked az enyém csak így. 
Olyat fogok!Majd valahogy összetákoljuk a gépemet hogy jó legyen! 

Azért te sem panaszkodhatsz 
Nekem főleg azért megy ennyit, mert Nforce-os deszkám van, ami sokkal jobban kezeli dual-ban a ramokat, mint az Intel chipset.
Próbáld meg 4-4-4-12-ben...szerintem 8K fölé fog menni és nem is kevéssel 
Nekem is kingmax volt, de azok szépen átkerültek apámék gépébe.
Durva, ahogy 2006. szeptemberében vettem a Core2 konfigom 1 Giga 800-as kingmax volt 30k, most meg 3-4k-ért hozzád vágják...
Egyre jobban kezdem amúgy beleásni magam az x.264 rejtelmeibe, még az is előfordulhat hogy normális minőségben fog sikerülni átkódolni azt a pár koncertvideót amit akarok. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Szegény csaj...kicsit kocka
....azon nagyot röhögtem, amikor fütyit rajzolt 
(#583) kavicssli ...már össze van rakva a géped...csak nem férsz a bőrödbe 
[ Szerkesztve ]
More ..more...more 
ÁLOHÁ 
There's an app for that
Ja, rólad jut eszembe (mert nagy Cod-os vagy), tegnap haverommal próbáltuk X-boxon a COD
AW-t cooperative-ban osztott képernyőn. Na így már fun volt a dolog!
Mondjuk a joy-os irányítás baromi szokatlan volt eleinte, de utána már hullott a wermacht. 

Juj buher az naon megy
És a többiben mennyit tól ? (olvasás,írás,másolás,késleltetés)

Majd elmúlik
...amikor én is összeraktam az új gépem, akkor azt sem tudtam, hogy mit csere-beréljek, tuningoljak rajta. Most már csak portalanítom, havonta egyszer 
(#590) menalcas...minnyá megnézem 
Na...tehát:
Írás....8560
Másolás...5220
Késleltetés...55.2
[ Szerkesztve ]
Otthon Ps2-n nyomtam a COD3-at! Hát azért én maradok a bill+egér mellett!
Csú nyúl!
Gyyííhháá megjöttem emberek 
Wwwwáá éhes vagyok fuck 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Gamepad-al ilyen FPS játékot nyomni, egyszerűen szörnyű 
szerú 
mán megint kockulnak a srácok
tényleg neked még a suliba kecskeméten kell fizetni a tantárgyfelvételélrt?
haverom amikor odajárt meghuzták matekból és amikor újrafelvette kreditenként 3K-t kellett leszurkolni
(államin volt!!!!!
)
szia kavics
tuti kihegyezte a cerkát
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
na megvolt a bohóc polírozás?! 

Vége az oskolának? 
(#595) <NewL> ...csocsi 
[ Szerkesztve ]
baszki
Nemtudom a dal cimét... totyikban
az tesóm volt,beirtam oda olvasd/sátok el
pohár : haveromnak már a 2.nál kellett úgy emlékszem,mert 1 évet töltött ott,és már fizetett
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Vége lett kb 
kavics jaja csak úgy ragyog 
NewL csak 3. tantárgyfelvételkor kell fizetni 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Halihó mindenkinek!
Azért elég érdekes az eredményed.
Kipróbáltam igaz q66-al de azonos szorzó, fsb, idözitések...everest verzió, szoval minden.
8000körüli olvasás jött ki. 
[ Szerkesztve ]