Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak

(#3001) pohár válasza Algieba (#2999) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én még nagyon nem is hallottam erről a sorozatról... :U
De látom rossz nem lehet, mert neked tetszik :D

3000. hsz :D

Ááhh bazd+ rasko, én akartam a 3000. lenni :D

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#3002) raskolnikoff válasza pohár (#3001) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

voltám már nekem ilyenem több is :D

[link]

pedig gondolhatod hogy nagy volt a nyüzsgés érte :))

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#3003) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

qwertzuksdgdlm,vcb l,dfaéggggggf, adá,erokgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőgvpőf

:DD :D :DDD :DD

There's an app for that

(#3004) pohár válasza raskolnikoff (#3002) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaahh :D
Bemakkolsz itt mindent, mint Winner :D

Hallod öcsém, elég bolond macskáid vannak neked :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#3005) fekeandras válasza pohár (#2991) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Eddig is itthon voltam.Bevállaltam a hétvégi telefonos ügyeletet.Most telt le.Vagyis nem most hanem negyed egykor. :DDD De már alig vártam.

(#3006) kingi válasza raskolnikoff (#3000) üzenetére

kingi
(tag)

titeket olvaslak :)
ne legyél már olyan szigorú a warezozozással, ez az úgy tűnik már túlzás, szerintem, mert ugyanúgy szubjektív a megítélése, úgyhogy mindegy is.. Vicceltél ugye? mert akkor az ajánlataimat is levédetem -:) Teszik sokan. És nevetséges. és ha valaki ugyanúgy használja az "és-t", mint én beperelem, de elég, ha csak úgy tűnik... :) a double click után ez a minimum :) de nem szeretnék vitázni, mert úgysincs jelentősége, szerintem, itt, hogy hogy fogalmaztok, kereskedelmileg kell érdekeltté tenni a felhasználókat, hogy megvegyék, tiltással ÖNMAGÁBAN úgysem lehet elérni semmit vagyis nem túl sok mindent :), esetleg pont az ellentétét, a csakazértist :)

szia andris, nyuszi :)
node evezzünk vidámabb vizekre, mégis mMikulás van :) Virgácsot kaptál vagy csokit?
Megyek aluszkálni, sziasztok, jó8, szép álmokat mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

(#3007) raskolnikoff válasza pohár (#3004) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja :D sajna már mind a múlté, azóta már más utánpótlás van.

Csá nyul! Komolyan mondod? :C

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#3008) <NewL> válasza raskolnikoff (#3007) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tejjjesebn::D
a pájinkám nagyooon jűűű vegyétek iygátpkl:D

ávátár:D mjahahahahha

OLYAJN vagyok mint tomijoj:D

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#3009) raskolnikoff válasza kingi (#3006) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

hát szubjektivnek nem mondható a megitélése mert egyrészt a törvény tiltja másrészt itt a modiknak az a harci feladatuk hogy kiirtsák innen még a gyökerét is. na én erre mondom hogy ha vki ugy jár hogy nem warezről beszél de annak tűnik, az még kifelé warez lehet akár arról beszélt akár nem, ez viszont nincs benne az alapelvekben, mégis simán büntit kaphat az illető. viszont ha benne van hogy a kifelé wareznek tűnő hsz-ok sem tűrhetőek akkor nincs probléma. ez viszont olyan mintha nem akarnám elfogadni hogy 200 ft a kenyér :D érted miről beszélek ugye?

csak tenni kell ellene mert ez a törvény.

kegyetlen mennyi alkoholista van itt :D

[ Szerkesztve ]

(#3010) fekeandras válasza kingi (#3006) üzenetére

fekeandras
(őstag)

"Megyek aluszkálni, sziasztok, jó8, szép álmokat mindenkinek!"

detto.(ásítva nyújtózkodós smily) :)

(#3011) <NewL> válasza raskolnikoff (#3009) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hol?

ááá andreja nylamom a pázsitod:D
hónap megyewek hoozzá:D

There's an app for that

(#3012) raskolnikoff

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Na megyek kockulni picit.

(#3013) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Miért a kedvencem a Mentalista? :B
Tetszik Patrick Jane. És nemcsak nekem. A héten a legnézettebb sorozat volt. Nézik a 18-49 korban lévő nők.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#3014) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én meg alduni megyek, mindenkinek nyugodalmas jó éhszakát kívánok!!! :R :R

NewL te meg hányd össze magad :DDD

(#3015) raskolnikoff válasza pohár (#3014) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Áldjon az ég.

De ne hagyjon ki engem se.

Jóéjt.

(#3016) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...csü oll...örömmel látom: kezd visszatérni a topikba az élet... :O ...nem, mégse, csak vak vagyok... :( ...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#3017) sNORh válasza Str8 sk8r (#3016) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

csűcsű

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3018) |*HayHa*|

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

#### I <3 Deutschland ####

(#3019) Str8 sk8r válasza sNORh (#3017) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...helló...bocsika, csak kicsit olvasgatok unalmamban...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#3020) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szevasztok

fáj a fejem,másnapos vagyok:((
hátha hat a húsleves:))

There's an app for that

(#3021) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Szép napot mindenkinek!

Hidegfront jön és megy. KO vagyok, és még vár rám a házimunka tömege... Aaah

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#3022) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah megjöttem :))
Megint ki vagyunk halva... :(
Buhert is elnyelte a föld... :(

(#3023) kingi válasza raskolnikoff (#3009) üzenetére

kingi
(tag)

Rasko, ne szórakozzunk már egymással :) az, hogy mi tűnik annak, az a szubjektív, egyébként a törvény értelmezésben általánosságban is jelen van szubjektivizmus, de ezt nem lehet teljes mértékben kiküszöbölni :) Értettem, amit mondasz és ennyi jutott eszembe:
„Az idő kevés, a tét nagy, a feladat hatalmas!” (by e-Magyarország, e-Kormányzat) :) :) :)
na léptem

(#3024) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg lépek, mert vár a házimunka, a kazán is.
Majd este tíz környékén leszek.
Közben angolt is fogok tanulni. Meg kell találnom az angol nyelv logikáját, mert egyelőre csapnivaló a nyelvérzékem... :O

Hiszen ez az Éjszakai műszak, nem a Napközben topik. :DDD

(#3025) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Üdv. a nagyérdeműnek.Meggyüttem. :DDD

(#3026) kingi válasza Algieba (#3024) üzenetére

kingi
(tag)

beszélni tanulj meg, és annak velejárója, hogy lépésről-lépésre rutinszerűen "érted/érzed" a logikáját, máshogy nem megy, azaz nincs ilyen, hogy általános logika, vagyis max. akkor ha már tudsz... Sokszor eldobom az agyam az angol tanárral együtt, amikor vmelyik nagyon okos eminens tanuló kérdezi: és ezt miért így kell mondni, mire a tanár mit válaszol: MERT így kell mondani angolul, ennyi... Ezért is van "native" angol anyanyelvű tanárom, vagyis amerikai, aki NEM tud magyarul -.)

(#3027) Str8 sk8r válasza kingi (#3026) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...szerencsés vagy...én csak azt tudom megtanulni, amiben van logika, és csak ha megértem...különbe hiába magolok, egy-kettőre elfelejtem pár év alatt...

[ Szerkesztve ]

(#3028) Foglalt név válasza Str8 sk8r (#3027) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Magyarul is egész jól megy, pedig ha valahol, akkor ebben aztán találni kivételt, kitételt, rendhagyást és egyéb nyalánkságokat. :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#3029) Str8 sk8r válasza Foglalt név (#3028) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...volt is vele gondom bőven...de azért ez már gyerekkoromban belémivódott...de az elmult 20 évben nem sikerült elsajátitanom egyik "idegen nyelvet" sem... :( ...

(#3030) raskolnikoff válasza Str8 sk8r (#3029) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Rá kell szánni a időt és kész.

(#3031) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a ph-n lehet felhasználót keresni?
haveromat Zoli21-et bannolták,és csak privátba irtak neki az egyik hirdetésére...

balgee9002 vagy valami ilyesmi a neve

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#3032) |*HayHa*|

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na hazaértem! Gyűjtögetek monitorra :)

#### I <3 Deutschland ####

(#3033) Str8 sk8r válasza <NewL> (#3031) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...kérdezd meg Winner_hun-tól privibe... :K ...ő mindenre tudja a választ szinte...amit ő nem tud, azt talán még a modik se...

...Rasko: ahoz évekre lenne szükség... :DDD ...

[ Szerkesztve ]

(#3034) pohár válasza |*HayHa*| (#3032) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki kamionozik, annak mióta kell gyűjtenie?? :D

(#3035) <NewL> válasza Str8 sk8r (#3033) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szevasztok!

irtam neki egy püt

na mivan pohár,megvan a fuxx?:D

There's an app for that

(#3036) Str8 sk8r válasza <NewL> (#3035) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...amúgy az eredmény engem is érdekelne... :B ...

(#3037) pohár válasza <NewL> (#3035) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, nincs...
Majd jövő hétvégén, mert nem volt elég hosszú amit kinéztem :K

(#3038) <NewL> válasza pohár (#3037) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D
olyat vegyél ami a puppodig ér:D nagy keresztel:D

There's an app for that

(#3039) Foglalt név válasza <NewL> (#3031) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Már meg sem lepődök... Látom azóta csinált új accot. Esetleg szólhatnál neki, hogy csiszoljon a stílusán, ha maradni szeretne.

Utánanézek és küldöm privátban. De csak mert gonosz vagyok és rosszindulatú...

[ Szerkesztve ]

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#3040) <NewL> válasza Foglalt név (#3039) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D
hát ő ilyen,már mondtam neki ,h ne ugasson be mindenkinek...

:R

There's an app for that

(#3041) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

winner megtanálta!
goggle segitségével :)

KLIKK

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#3042) pohár válasza <NewL> (#3038) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor előbb adjál rá pénzt héé :DDD

(#3043) <NewL> válasza pohár (#3042) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

adjon apád ha megcsinált:D

There's an app for that

(#3044) pohár válasza <NewL> (#3043) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Háppersze :D

(#3045) buherka válasza pohár (#3022) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Vagyok tesó...csak most read only vagyok inkább.
Hiányzik a barátom

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#3046) <NewL> válasza buherka (#3045) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is :O
Szerbusz buher!

pohár : akkor mennyé lopni tyukot:D

kavicsnak

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#3047) pohár válasza buherka (#3045) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is... Kihalt de rendesen a totyik... :(

Ment PÜ ;)

(#3048) buherka válasza pohár (#3047) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hát igen...most kicsit "gyászolunk".

Repü.

(#3046) <NewL>...mindannyiunknak. Alig várom, hogy jövő héten mehessek már hozzá :U

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#3049) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

küggyetek nekem is:D

There's an app for that

(#3050) Str8 sk8r válasza buherka (#3048) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...és velem mi lessz? :F ...mielött még valaki félre értené, én a menetelést mondom..."alig várom...mehessek"...

...sNORh: csá...levert a pia? :DDD ...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.