- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pavicevic
tag
válasz
csendes #15456 üzenetére
A Synaps vevőnél menüből semmit sem lehetett állítani ezzel kapcsolatban, bíztam benne, hogy a wayteq 95CX vevőnél ilyen nincs, mert jó árban van, plusz kártyát is fogad.
Ha NTFS-re formáztam a pendrive-ot, akkor is darabolt, nem volt egyszerűen megoldás a problémára. És ahogy olvasom azt a bizonyos 104. hsz-et, ugyanaz a problémája, mint ami nekem is volt. Azért nem szeretném külső programmal összefűzni a .ts fájlokat, mert szerintem biztosan lenne valahol akadás, akár tsmuxerrel, akár tsdoctorral csinálnám.
-
csendes
addikt
válasz
pavicevic #15455 üzenetére
Ez fájlrendszertől is függ, például FAT32 fájlrendszerrel maximum 4 GB-os lehet egy fájl (LFS-sel, 2GB LFS nélkül) [link]. Ezt más stb is csinálja, pl: [link] 104. hozzászólás. Akkor is darabol, ha NTFS-re formázott külső tárolóra veszel fel? Esetleg menüből állítható a mximális fájlméret? Elvileg utólag össze lehet illeszteni a darabokat, pl tsMuxeR-rel: [link], vagy fizetős TS-Doctor-ral [link]
-
csendes
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
wwenigma #11859 üzenetére
Amit a "rilizer" csinál, az nem újrakódolás, csak belecsapja mkv-be és kész. Amit Te akarsz, és csinálasz is, az meg újrakódolás. A 2. sokkal lassabb, időigényesebb feladat, de a végeredmény rosszabb, mint a forrás, hisz 1080i-ből csinálsz kisebbet. Én meghagynám a .ts eredeti streamet, azt sok minden lejátsza. Ha meg nem, akkor kell belőle más formátumot csinálni. Én tudok 1080i-ből 720p-t csinálni, viszont a .ts-t én sem tudom normálisan becsomagolni mkv-ba, hiába szedem szét tsmuxer-al, majd mkvmerge-vel meg össze, az 50i-től megbolondul a program. De ezt max 1x-2x próbáltam és nem sikerült, tovább nem is érdekelt a dolog, hagytam a csudába. Úgyis mindent tévén nézek meg, amit előtte felvett a STB.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre beszereztem egy új sat/dvb-t hibrid vevőt (edision argus mini 2in1), módosított fw-t raktam fel rá, és ezzel már megoldódott a régebbi tivusat kártya kompatibilitási gondom.
Viszont előjött egy másik problémám.
Ha veszek fel usb eszközre adást, akkor nem csak az aktuális adást rögzíti, amit én szeretnék, hanem az egész transpondert.
Így egy perc kijön kb 280mb-re, és van benne kb 4-5 adónyi műsor.Ez mind szép és jó, de még nem találtam alkalmas programot, ami pikpak szétszedi a felvett ts-t csatornánkénti streamre.
Próbáltam a tsmuxert, de ott párosítgatni kell, ami időigényes dolog.
Nincs vmi egyszerű program erre, ami könnyebben végzi el ezt a feladatot?
Dvb-t része még nincs beüzemelve, de feltehetőleg az is így fog felvenni, ami nem jó nekem. :S
-
nfsu17
veterán
Nekem Golden Media 9080-am van és TS doctorral összefűzve az illesztési pontnál én még nem találtam hibát. Pedig nagyon figyeltem. Sem a hangnál, sem a képnél.
Ugye 000.ts és 001.ts a fájl neve, amit készít a készülék.
A 000.ts-t megnyitom a doctorral és kérdezi, hogy megnyissa-e a többi fájlt is hozzá - ami ugye a 001.ts lesz. Igent nyomok és a timeline vonalon már szépen is látszik a teljes idő, ami a 2 fájl idejének összege. Erre nyomok egy save new file-t és ki is menti, át is nézi a fájlt. Ha 0 errors van, akkor hibátlan minden. Ha jól emlékszem én is próbáltam anno a TC-t, de az illesztésnél picit hibázott. TSmuxerrel szintén. Nekem csak a tsdoctor vált be.
Szerencsére ezzel csak szgépre pakoláskor kell foglalkozni - ha kell -, mert a tévén visszanézve észrevehetetlen az, hogy igazából 3,81GB-onként darabol a készülék. -
zhagyma
őstag
válasz
Watt25 #10065 üzenetére
A transport stream 188 byte-s csomagjai tartalmazzák az általad vágni kívánt MPEG videó "file"-t. Minden TS csomag PID mezője határozza meg mely csomagok tartoznak össze: sorfolytonosan az azonos PID értékeük adnak például egy MPEG videó "file"-t. A kérdés az melyik PID értékű csomagok adják a videót. Ehhez kellenek információs táblák amik szintén jönnek a stream-ben (PMT/PAT) de néhány esetben nem kerülnek mentésre. Bizonyos méret felett (időszakonként újra kell egy PMT/PAT a ts-be) A szabvány a DVB-SI cím alatt: [link]
Ha sikerül betenni (TSDoctor) PMT/PAT bejegyzést akkor minden program kezeli a ts-t. Én nem vágnék közvetlenül TS-t - ha nem muszály - végül is az egy "szállítókonténer" és nem kifejezetten erre lett kitalálva (A sync bytenak fontos szerepe van a DVB eszközök múködésében, de a videóstream esetén semmi haszna). A TSMuxer-rel a szabványos ts-t szét lehet szedni az MPEG videóra / hangra külön file-okba és MPEG szabványt ismerő szerkezetőprogrammokkal lehet manipulálni / vágni / összeragasztani. Utánna bármilyen konténerbe be lehet rakni az eredményt.
A DVBViewer képes lejátszani az SI tábla hiányos TS-t és képes lementeni ebből egy helyes ts-t amit már a TSMuxer kezel. Sajnos a felvétel eleje lemarad (gyalog módszer: indít -> ment). Azt nem tudom melyik program képes referencia képekre vágni, hangot illeszteni probléma mentesen átkódolás nélkül.
Anno mezis kolléga "hegesztett" táblákat ts-hez hexa editorral. Nála "bukott" ki az is hogy az információs táblákat úgy 400 Mbyte-onként ismételten be kell szúrnia mert több program a kardjába dőlt az inbformációhiány miatt ezen fileméret felett. Ha jól emlékszem az STB-je tábla nélküli ts-t állított elő titkosítás gyanánt.
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
cigam-nak válaszoltam erre:
"Ez azért, furi, mert windows alatt kezeli a tsmuxer:
Supported audiocodecs:
AAC;"Ez nem az az AAC, mint ami DVB-T-n van, ezért nem kezeli.
Youtube-on a HD videók alatt általában AAC hang van. Letöltöttem egyet, betöltöttem tsmuxerbe és simán látja a videó és audio hangsávot, írja is, hogy AAC.
-
cigam
titán
Ez azért, furi, mert windows alatt kezeli a tsmuxer:
Supported audiocodecs:
AAC;
AC3 / E-AC3(DD+);
Dolby True HD (for streams with AC3 core only);
DTS/ DTS-HD;
LPCM.Ugyanakkor a te mintádra ezt írja megnyitáskor:
Can't detect stream type.Szóval vmi el van keffentve benne, amire a vlc/mediaplayer érzéketlen.
-
nfsu17
veterán
A tsmuxer nem ismeri az aac hangot, szerintem ezt közli is az elején a fájl beolvasásakor. Ezzel nem lehet mit kezdeni, az mp2-t, ac3-t kezeli (m1, m2, duna).
--
Igen, kiírja, kipróbáltam. "Néhány track nem felismerhető. Ezeket figyelmen kívül hagyom". Durván fordítva ezt írja. -
aag
őstag
Nem értem a kérdést, de azért körültekintő módon próbálok válaszolni:
Van ugye a 10.10-es ubi. Rjta van minden kodek, ami csak létezik ezen a bolygón. Van egy DVB-T dongle, amivel felveszek a mindigtv műsoraiból például TV2-es, vagy RTL KLUB műsort. Aztán próbálom vagdosni. Például a TSMUXER-rel. Az elkészített fájlnak nem lesz hangja. Egyszerűen hiányzik. Én ezt a jelenséget, az AAC dekódolás hiányára vezetem vissza.
Szóval ebben kellene segítség.
Például itt egy rövid felvett anyag. Megkérlek ellenőrizd le, hogy nálad egyáltalán le lehet-e játszani a VLC és az MPLYER-en kívül bármi mással. Ha nem, akkor nálad is fennáll ugyanaz a helyzet ami nálam.
-
aag
őstag
válasz
csendes #8590 üzenetére
Már említettem volt neked, hogy nem elsősorban lejátszani akarom. Ugyanis a tévém számára szeretnék gyűjteni anyagot. Az pendrájvról lejátszik mindent. Emiatt nincs is értelme átkódolni a transzport-sztream felvett anyagot. Én csak leszélezni, reklámmentesíteni szeretném. Tipikusan 5 perccel korábban indítom a felvételt és szintén 5 percet ráhagyok a végén. Ez egy hosszabb filmnél (mondjuk 4) reklámkivágás esetén 10 darab vágási pontot jelent. A TSMUXER jó lenne, de itt jön a bibi. Nem tud hangot csinálni.
Van valami tipped? Hálás lennék a megoldásért, mert már ezerféle kodeket telepítettem (fordítottam), de a 10.10-es ubi nem tud mit kezdeni az AAC hanggal.
-
m_kovacs
tag
válasz
upszilon #7571 üzenetére
Konkrét példa:
Alcor 1500-al a Duna tv-ről rögzitett stream(BDAV formátum)
Média info szerint a hangcsúszás -768 emp.A szájmozgást meredten figyelve nekem nem tűnik fel csúszás.
Megnyitom a Ts4Pv v.0.8.0.0 ,a kimenet helyének megadása után kijelölöm a videó és hangsávot,majd output formának a TS formátumot
választom.Remux. (visszafele számlál, érdemes figyelni, mert ha hibás a stream, akkor nem jut el 0-ig)
Ekkor a Médiainfo hangcsúszásra azt mondja, hogy -468 emp.(továbbra sem hiszem el, inkább a szememnek hiszek)
Tegyük fel, hogy más elhiszi(vagy azt tapasztalja hogy csúszik a hang) akkor lehetőség van a korrekcióra a
TsMuxer GUI 1.10.6 -al.Meg kell nyitni az immár Mpeg-TS formátumú állományt, (a hangsávra állva kiírja a hangcsúszást,akármilyen érték
beállítható) az output formát TS. Ezután Start muxing. A keletkezett Ts re a Médiainfó hangcsúszásra 13 emp-et mond.
Vágásra a H.264 TS Cutter V111 programot használom.(azt tapasztaltam, hogy csak h264 Ts tream-et kezel)Ennek a programnak
a kezelését most nem írnám le.(azt a részt jelölöm ki,amit meg akarok tartani,akár több részt is.)
A keletkezett új Ts-t a DS Mux (gdsmux néven keseshető) programmal teszem MKV-ba.
A folyamatban sehol nincs konverzió(minőségromlás).Megjegyzés:A Ts4Pv v.0.8.0.0-helyett használható egyből a TsMuxer GUI 1.10.6 , azt mondja a M2TS re hogy ismeretlen formátum, de ettől függetlenül megnyitja.
Ha a H.264 TS Cutter V111-programmal nem sikerül a vágás, mert nem lehet beletekerni, akkor az a stream hibás.(még akkor is hibás, ha a
TsDoctor hibátlannak látja.valamilyen playerrel végignézve az eredeti rögzített stream-et, igencsak kockásodik)
Röviden ennyi. -
csendes
addikt
válasz
upszilon #7346 üzenetére
"Ezt ő maga írja ki?"
Igen, ha elindítom a tsMuxerGUI-t, akkor a "Meta file" ablakban megjelenik az opciók között, például m1 HD-ra:
A_MP3, "/home/xyz/m1 HD-141732.ts", timeshift=-718ms, track=1002, lang=hun
A_AC3, "/home/xyz/m1 HD-141732.ts", timeshift=-713ms, track=1004, lang=hun -
upszilon
őstag
-
csendes
addikt
válasz
upszilon #7341 üzenetére
"Full-HD mp4 transport stream esetén is működik?"
Működnek, csak lassú az import. De most csak három ilyen csatorna van nálam (m1, m2, Duna), azokat meg lehet vágni ts formátumban a tsmuxer-rel is.
"Ehhez a megoldáshoz viszont előtte kell olyan program ami a videó-fáljt analizálni tudja és megmutatja nekünk ezt az értéket (is)."
Akkor innen jön a tsmuxer-ben a "timeshift=-718ms"? -
csendes
addikt
válasz
upszilon #7321 üzenetére
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik.
Ez persze igények kérdése, egy ingyenes videószerkesztőtől szerintem nem rossz, konvertálások után. Itt van néhány ötlet arról, hogy például mencoder-es átkódolásnál hogyan lehet megszüntetni a csúszást (és miért vannak a csúszások): [link]. Nekem működik a Kino is egyébként, és a LiVES is, de mind a kettő konvertál.
Amit találtam Linux-ra: ProjectX [link] elvileg egy TS editor, nekem nem tudta kezelni a felvett TS-t, még a demux se nagyon ment, talán túl sok a hiba.
Linux-ra, Mac-re és Windows-ra is: tsMuxeR [link], illetve ennek a grafikus felülete, erről sokat írtak a témában [link] . Lehet vele vágni, összefűzni is, de nálam az AAC hangot nem kezeli (pedig elvileg tudja), ezért csak m1, m2, DunaTV, Autonómia vágható vele. Az m2t állományt nálam át kellett nevezni ts-re ahhoz, hogy megnyissa. -
atesss
addikt
Igen, Tsmuxer-ben megoldott a batch.
Na de a többi programban ? (ha már fizetős a TSdoktor, abba már csak benne van...)Itt mit jelent pontosan a próba verzió, a 30 napon kívül van bármilyen limitáció ?
Mert a VB-felvételeket bőven megvágom 30 nap alatt.A reklámokon még gondolkodom, hogy mit is vágjak ki.
Mert pl. az ajánlók bent maradhatnak a következő meccsekről.
Meg ugye az sem lenne jó, ha a beszélgetések elejét (a közvetlenül a félidő vége utáni rövid "bejelentkezéseket") reklámnak nézné.
Esetleg néhol - poénból - meghagynám az MTV-s "VB-indulót" is."A h264tscutter simán vágja a több audios folyamokat."
Igen, tudom, azzal nincs baj.
Ha már csak a két audio folyam van benne (pl. Tsmuxerben való megnyitás és elmentés után), akkor nekem is vágja.
Az okozza a problémát, hogy a PVR2 valamiért felvett egy szövegsávot is - ahogy írtam a MediaInfo eredményében - és az nem tetszik a Tsmuxernek.
De (most már asszem csak holnap) csinálok egy képet is, hogy egyértelmű legyen mire gondolok.Esetleg nem tudnátok ti is MediaInfo adatokat feltenni, hogy hogyan vesz föl nektek egy-egy bizonyos program, ha több hangsávot - vagy akár egész muxot - vesztek fel ?
-
atesss
addikt
Hát nekem most van egy szép adag VB-meccs felvételem (néhány kivételtől eltekintve az egész VB, a beszélgetésekkel együtt), amit PVR2-vel vettem fel a nyáron.
Erre kéne egy megfelelő megoldást találni, amivel nem rontom el.
Illetve legyen is a legoptimálisabb.
(Később majd DVD-kre írom ki, ezeknek az ára lesz kb. 8000 ft, úgyhogy emiatt is)
Méret nem érdekes, nem ezeken a pár100 kbps-es hangsávokon fog múlni.
Ha egy kicsit bonyolultabb a megoldás, nem baj, ekkora mennyiségű felvétel átalakítására már érdemes kikísérleteznem / megtanulnom.
Mondjuk a batch jól jönne...Ahogy írtam már a korábbi hsz-emben (ahol a MediaInfo eredményét is beszúrtam), úgy néz ki a Tsmuxer egy szövegsávot nem ismer fel.
Hogy a ProgDVB berakja-e ezt a szövegsávot, ha mindegyik hangsávot belerakatod (amit írtál), azt nem tudom.
No de mi is ez a szövegsáv a gyakorlatban ?
Este ha otthon vagyok csinálok még képet, hogy még egyértelműbb legyen mire gondolok.És ha ez tényleg bug, mit tudtok ajánlani a Tsmuxer helyett ?
-
cigam
titán
Furi, mert progdvb-el lehet váltogatni az ac3 és mpeg hang között. Mindkettőn szól a műsor, szóval nem kamu sávok. Valószínű programfüggő, hogy ebből melyik stream-et és hogyan teszi a ts fájlba. Pl. ProgDVB-ben van olyan opció, hogy mind1ik hangsávot tegye bele. Érdekes, hogy akkor is panaszkodik a tsmuxer, hogy az 1ik hangsávot nem ismeri, pedig utánna szépen szétszedi a videót, és a 2 hangsávot. Sztem ez vmi bug lehet a tsmuxer-ben.
ProgDVB-ről jut eszembe. Az EPG miért csak időpontokat és műfajt mutat? Miért nem a rendes műsorcímet írja ki? -
m_kovacs
tag
Elnézést, nem gondoltam kellően végig,mert én csak
ritkán találkozom vele, nekem természetes hogy a TS-ben csak egy hangsáv van.(Dvbviewert használok felvételre)Ha ritkán az Alcor 1500 STB-vel készítek felvételt, akkor előfordul(csatornától függüen) hogy több hangsáv van a TS-ben. Ekkor nekem is hibát jelez a
H.264 Ts_cutter. A tsMuxer GUI vel új TS-t készítek,amiben csak egy hangsáv marad. Ekkor már
tudom vágni a Ts_cutter-rel.
Az Mkvmerge nekem nem kezeli a TS állományt,és nem is találom benne a vágási funkciót. -
atesss
addikt
válasz
m_kovacs #6969 üzenetére
Hát pedig több M1-es felvétellel próbáltam.
Akkor valahogy hibásan vette volna fel a Leadtek WinFast PVR2-m ?
Vagy alapból hibás volna a stream ?
TSMuxer betöltéskor ezt írja ki rá:
"Some tracks not recognized. This tracks was ignored. File name:... "MediaInfo 0.7.32 a következőt írja ki rá:
Általános
Sáv száma : 1
Teljes név : I:\DVB-vágáshoz 10.29\Videó_1029-0826(m1 HD)[Ma Reggel].ts
Formátum : MPEG-TS
Fájlméret : 28,4 MiB
Időtartam : 34 mp
Teljes adatsebesség : 6 977 KbpsKép
Sáv száma : 1001 (0x3E9)
Menü azonosító : 100 (0x64)
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.0
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka
Format_Settings_GOP : M=1, N=16
Adatsebesség : 6 183 Kbps
Szélesség : 1 440 képpont
Magasság : 1 080 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebesség : 25,000 fps
Felbontás : 8 bit
Színkódolás : 4:2:0
Sorváltás típusa : váltottsoros
Sorváltási sorrend : felső mezővel kezdődő
Bit/(képpont*képkocka) : 0.159
Adatfolyam mérete : 25,2 MiB (89%)
colour_primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
transfer_characteristics : BT.709-5, BT.1361
matrix_coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177Hang #1
Sáv száma : 1002 (0x3EA)
Formátum : MPEG Audio
Formátum változat : Version 1
Formátum profil : Layer 2
Format_Settings_Mode : Joint stereo
Időtartam : 33 mp
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 128 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Videó késleltetés : -493emp
Adatfolyam mérete : 530 KiB (2%)
Nyelv : magyarHang #2
Sáv száma : 1004 (0x3EC)
Formátum : AC-3
Formátum/adatok : Audio Coding 3
Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 384 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Videó késleltetés : -610emp
Adatfolyam mérete : 1,56 MiB (5%)
Nyelv : magyarSzöveg
Sáv száma : 1003 (0x3EB)
Formátum : Teletext
Nyelv : magyarMásnál is ugyanilyen egy M1 DVB-T felvétel ?
Pl. a két hangsávot nem igazán értem.A TSMuxer úgy néz ki a szöveget nem ismeri fel, ezt írja:
MUXOPT --no-pcr-on-video-pid --new-audio-pes --vbr --vbv-len=500
V_MPEG4/ISO/AVC, "I:\DVB-vágáshoz 10.29\Videó_1029-0826(m1 HD)[Ma Reggel].ts", fps=25, insertSEI, contSPS, track=1001
A_MP3, "I:\DVB-vágáshoz 10.29\Videó_1029-0826(m1 HD)[Ma Reggel].ts", timeshift=-507ms, track=1002, lang=hun
A_AC3, "I:\DVB-vágáshoz 10.29\Videó_1029-0826(m1 HD)[Ma Reggel].ts", timeshift=-505ms, track=1004, lang=hunEz a TSMuxer elsőre kb. ugyanúgy néz ki, mint az Mkvmerge Gui. Gondolom kb. ugyanúgy is működik.
MOD: Ebben is van vágás alap szinten, ugyan kevésbé kényelmesen, de ha nekem van amikor ez elég lenne, akkor használhatom ezt is ?
Vagy vágásra nem ajánlott ? -
m_kovacs
tag
Én évek óta használom a H264TSCutter-t.
Ez a hiba akkor jelentkezik, ha hibás a TS.
(még akkor is hibás ha egyébként lejátszható)
Én először a Tsmuxer Gui 1.10.6 programmal
végzek rajta "remux"-ot.(utána vágom) Ez az esetek döntő többségében segít. Ritka eset ha nem segít,
akkor a TSdoctor még segít. -
atesss
addikt
Üdv !
DVB-T adások (ts fájlok) vágására milyen programokat tudtok ajánlani ?
Még mindig ez a több hónappal ezelőtti kérdésem az aktuális: [link]
, csak azóta nem nagyon foglalkoztam ezzel, mert csináltam máshogy helyet a gépen.
De most már tényleg neki kéne állnom megcsinálni...
H264TScutter-el valami probléma volt, valamiért nem ment (most nem vagyok otthon, du. meg tudom nézni pontosan).
Amit viszont a muxok szétszedésére írtatok TSMuxer-t [link] és [link] , azt asszem nem próbáltam, gondoltam először menjen csak a vágás.Ja és 32 bites Win7-em van (bár virtuális gépben, vagy a lenti gépre átpakolva a fájlokat esetleg lehet Xp is).
-
zhagyma
őstag
válasz
zhagyma #6758 üzenetére
DVBViewer Pro 4.5.0.0. Szerintem ez űdítő kivétel lehet, ami igazából a program érdeme. Szerintem a készülék által előállított stream hibás (nem szabványos). Például a tsMuxer nem tudta azonosítani a stream-t: [link]. A ts-ben a videó és a hang stream packettek eltérő pid-khez van rendelve így elvileg elkülöníthetők (lejátszható), de úgy látszik ez nem minden programnak elég.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Egyszerűen még mindig nem tudom megoldani, hogy hogyan kell egy csatornát felvenni dvb-t-ről. Muszáj nekem az 1, mert ha több, azt nem nagyon kezeli semmi, tsmuxer is kihal az aac hangok miatt.
Valami olyasmit írnak a vlc fórumon, hogy:
:program=100 (pl m1), ezt beírom az alá a sor alá, ahol kiírja, hogy melyik dvb-t frekiről akarok felvenni...majd mentés, célfájl. Ugyan úgy felvesz mindent.Én nem értek a linux nyelvhez, így lehet az sem jó, amit csinálok.
Azt meg már meg sem merem kérdezni, időzített felvételt hogy tudok csinálni, hogy ha nem megy a vlc, akkor is mondjuk 15:00-tól vegyen fel 10 percet, majd lépjen ki a programból.
-
Agent87
aktív tag
hali
vágásra én a H264TScutter -t ajánlom nekem működik egyszerű ingyenes jó.
A muxok szétszedésére pedig TSMuxer.a videohelp.com -on nagyon sok ilyen progi van meg tutorialok minden nyavajára konvertálás, mux, demux stb..
amúgy ezzel a demuxolgatással azér vigyázni kell mert ugye az adás interlaced és van hogy ha 25fps-t adok meg akkor mintha felére lassult volna a video de ha 50 fps-t adok akkor is néha érdekesen játtsza le. ebbe nem vagyok guru.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged