- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
derapo
tag
Akkor sem nyugszom bele!!!
Egy ilyen rohadt gennyes pinaclis szartömlőt. Millió media center progival próbáltam. Hang van kép meg az ablakba..vagy ott se van. már az egész netet ismerem kívülről dvb-t tuner program ügyileg. Esetleg linuxal kéne próbálkoznom.Vagy hipoval,vagy egy kis arzénnal.
Nem lehet az,hogy valamilyen codec köllene neki?
de úgy látom,hogy telepít valamilyen mpeg2 ,h264 izét. A saját szoftjával van kép a hd adásoknál,idegen progival max csak hang van. Vétel az szerintem jó: 92-97%Létezik még valamilyen program,ami "univerzális" dvb-t tuner program?
Sesametv,progdvb,total media, meg ilyeneket próbáltam egyikkel se semmi. A csatornákat mind megtalálja de kép meg sehun.
Az analóg csatornák mennek de az meg kit érdekelnek?
Ha van valakinek még ötlete szivesen várom
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Ha valakinek lenne feleslegbe PCTV Hybrid Pro 340e USB kábele érdekelne.
Vagy ha hjlandó ilyen stick tulajdonosa a lábkiosztást kimérni nekem azért is nagyon hálás lennék -
Agent87
aktív tag
-
nfsu17
veterán
Én is ajánlom a H264 TS Cutter-t, ingyenes, egyszerű, de nem vág pontosan (nem frame pontos), de szerintem ez a h264 hibája, mpeg2-őt pontosabban lehet vágni. A SmartCutter-re írja a gyártó, hogy frame pontosan vág, de ez sem annyira igaz, bár valamivel pontosabb, de fizetős és nem ér annyit.
A vágással szerintem nem nyersz sok helyet, mindenképp ki kell venned a fölös csatikat. -
premete
veterán
válasz
m_kovacs #5841 üzenetére
B***hatom, semmivel sem talál egyetlen analóg, vagy digitális adót sem, tavaly szeptember óta a fiókban pihent, most meg se kép, se hang. Előtte ment WMC-vel, saját pctv cuccával is.
bementem az Office depot-ba, ahol vettem, azt mondták, lejárt az egy év gari, szerviz nincs, kuka.
Előtte Avertv picimacim volt, éveken keresztül, semmi gond nem volt vele, ma is működik, csak nem nálam, mert a pcmcia sehogy se akar belemenni a 34 mm-es expresscard aljzatba. -
bnorci71
addikt
válasz
andrewgeee #5690 üzenetére
wazze király vagy
bár nem tökéletes ici-picit akad néha,azért élvezhető-nézhető a noti ami nem tudja "lejátszani" M1HD-t PCTV progival az a Splash Lite-vel megy
szóval nem csak Hw kérdés ez az Mpeg kódolás, gondolom itt nem az egész muxot kódolja ki az szoftver hanem csak a nézett adóta noti egy Cerka M440 1,86ghz 2Gb Ram-os HP Nx6310
-
derapo
tag
válasz
premete #5836 üzenetére
Ez rajta van a gyári lemezen is. ...már késő
visszaraktam xp-t
nem tudtok véletlenül egy olyan dvb-t progit ami kezeli rendesen a pina..izét is?
Azt nem hiszem el. a saját tvcentere,csak a hd csatikat mutatja miközben a csatorna lista beállításoknál vagyok..de csak azokat.ha elindítom a tv centert akkor az azt mondja nincsen hardver vagy csatona..és egy tv-t sem mutat,csak analógot.
-
derapo
tag
Köszönöm a segítségeteket.
Most felraktam a win7-et és nem talált hozzá drivert,pedig direkt a mediacenter miatt raktam fel ezt az ablak 7-est.
kipróbálom az ajánlott alternatívát..megírom sikerált-e
-
premete
veterán
A pinnacle az tényleg kidobott pénz, az én 330e-m tavaly volt párszor használva a telken, idén bekapcsoltam, nem talál egyetlen adót sem, gai lejárt, szerviz nincs... Egyébként tavaly is jobb volt a képminőség a windows media centerrel, a windows7 által talált driverrel, mint a hozzáadott pctv-cuccal.
-
vegyszer
addikt
válasz
lorenzen #5829 üzenetére
akkor ha mondjuk valaki a hétvégi telekre veszi a kártyát. akkoz az is előfordulhat, hogy nem tudja (az elején) újból nézni a casatornákat?
ez meglepő.
azt lehet ellenőrizni valahogyan, hogy mikor módosul a kódolás?a tv-ben van CI menü, bár nem igazán értem mit lehet vele kezdeni, de a kártya kódja megjelenik...
-
derapo
tag
Sziasztok!
Fogom magam és megőrülök.
Van egy retkes pinnacle 320e usb-s tv tunerem. Dvb-t és analog egyben.Az a bajom,hogy a hozzáadott pctv center nevezetű retek,csak a hd adásokat mutogatja és az analog csatornákat. Van-é valakinek ötlete,hogy milyen progit kéne használnom vagy mit csináljak?? Komolyan mondom senki ne vegyen pinnacle fost.Volt már PCI-os kártyám is és azzal is csak szívtam.
Segítsen valaki..köszi
-
lorenzen
aktív tag
"..mivel akkor mondjuk a kártya megállítás üzenetet akár blokkolhatnák is a beltérik, illetve a kártya indítást meg adhatnák simán menüből indítva egy módosított okos sw esetén. Biztos meg van ennek a mikéntje is, de még nem látom...
Nincs meg a mikéntje.
A digitális adások hőskorában még elkövettek néhány hibát, és lehetett manipulálni a rendszert. Mára már nem maradt ilyen kiskapu.
Nem azt tolják ki az adatfolyamba, hogy melyik kártyák nem mehetnek tovább, hanem azt, hogy melyik kártyák mehetnek a következő ciklusban. Az engedélyezési ciklus végén automatikusan leáll a kártya, feltéve, hogy nem kap újabb engedélyt.
(A német Premierenél (ma már SKY) előfordult, ha sokáig ki volt kapcsolva a készülék, hogy nem indult be. Rá kellet kapcsolni a Discovery csatornára, és várni a ciklikusan ismétlődő engedélyezést.)
De az aktiválásnál és letiltásnál sokkal többet tudnak változtatni ezzel a módszerrel. Ezen az úton kapja meg a kártya, hogy mely csatornákat nyithat. (Ha több csomag közül választhat az előfizető.) Sőt a PPV szolgáltatások esetében csatornát is váltanak távolról a készüléken.
Magában a kártyában is tudnak szoftvert cserélni. Ha publikussá válik valami törés, akkor az egyszerű kódváltáson túl, algoritmust is tudnak cserélni, a kalózok életének megnehezítésére.A kártyát vélhetően takarékosságból kérik vissza, újra eladható a következő előfizetőnek.
-
Agent87
aktív tag
hali
vágásra én a H264TScutter -t ajánlom nekem működik egyszerű ingyenes jó.
A muxok szétszedésére pedig TSMuxer.a videohelp.com -on nagyon sok ilyen progi van meg tutorialok minden nyavajára konvertálás, mux, demux stb..
amúgy ezzel a demuxolgatással azér vigyázni kell mert ugye az adás interlaced és van hogy ha 25fps-t adok meg akkor mintha felére lassult volna a video de ha 50 fps-t adok akkor is néha érdekesen játtsza le. ebbe nem vagyok guru.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest