Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Hogy a témánál maradva írjam le:
Alkalmas ez az erősítő DVB-T-hez ?
Képgaléria: [link]Bár még nem néztem meg túlságosan, de elsőre úgy tűnik, hogy ez csak a táp része.
És maga az erősítő rész a csatlakozók mögötti részen van, csak az egy forrasztással összerakott "burokban" van, ezt egyenlőre nem akartam szétszedni.
Egyrészt az ott rendelkezésre álló helyből + abból hogy ott már nincs panel + amennyire belenéztem sok alkatrészt nem láttam - úgy tűnik hogy nem áll sok alkatrészből maga az erősítő. -
atesss
addikt
válasz
zhagyma #5507 üzenetére
És a 195Ft/m milyennek számít ?
De angol nem volt itt fent ?
Mert a lengyel nem igazán megy.Mondjuk egy jó része kitalálható a specifikációknak, de nem minden + azért a szöveg is jól jönne.
Félreérted, nem tervezek földi + Sat közösítést (illetve késöbb lehet majd amúgy, de ez teljesen más téma). Csak ami fönt van erősítő, azt rémlik hogy használtuk a földihez is (amíg épp nem volt se Am Mikro, se Antenna Digital). Lehet nem jól tettük amúgy ?
De lehoztam köben az "erősítőt", és szétszedtem. Egy egyszerű fekete fémdobozban volt, semmi márkajelzés vagy ilyesmi. Ki is derült, hogy azért, mert nagy valószinűséggel egy ismerősünk csinálta anno, aki ezzel (is) foglalkozott.
Pl. Puskás szövetkezet trafó van benne.
Elég egyszerű felépítésűnek tűnik, úgyhogy ezért csodálkozom, de lehet csak az egyszerű de nagyszerű kategória.
Mindjárt rakok fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged