Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mackosajt

addikt

Aprócska kérdésem lenne a tisztelt fórumozókhoz:

Auchan akcióban tegnap vettem fiaimnak egy drónt, ami ugye sem dobozán, sem reklámokban nem volt feltüntetve, hogy milyen gyártó melyik típusa.

Helyszínen megnézve Syma X5C, ami mindössze a drónra írt X5C jelölés és a gyors Google segítségével került beazonosításra.

Nem, nem a hamisított K300c vagy mifene, amiről már írtak valahol, ez tényleg X5C, ez a beüzemelés és kipróbálás után egyértelmű lett.

Ennek ellenére, mint első bálozó első drónozó félve vettem meg, nehogy gagyi legyen (mondjuk nem csúcs, de gyakorolni jó, és nem infrás), bár mivel nejem miatt sűrűn járok oda, így ha bajunk van, könnyen megoldom a garanciáztatást, nem úgy, mint mondjuk egy bangood-ról vagy bárhonnan rendelt cuccal (ezért mertem megvenni, mert ugyan a rendelésnek van előnye árban, de ez meg helyben van).

Szóval a kérdés: Mi fog kopni rajta gyorsan, miből érdemes tartalékot szerezni (propellerek egyértelmű, de van a készletben 4 tartalék), illetve nagyobb akksit érdemes venni bele, mint amivel gyárilag adják (gondolom ez egyértelműen igen válasz lesz, esetleg ajánlanátok konkrétat)?

Új hozzászólás Aktív témák