Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• VGYke

addikt

Sziasztok! Látom, mostanában sokan panaszkodnak a Digi sebességre.
    Már egy ideje, a Speedmeter felületen én is mérem (regisztráltaknak egy csomó mérésig megőrzi az értékeket, de nem ez a lényeg!).
    A méréseket ellenőrizni szoktam a speedtest.net-en is, de nincs szignifikáns eltérés. Ha az egyik kicsi, a másik is kis értéket mutat (az időpontokat ne nézzétek, tuti egymás után készült a 2 teszt, nem értem az idő eltérést)

A speedtest.net által rögzített adatokat átvittem excelbe, innen letölthető.
    40/20 előfizetésem van. Hihetetlen hogy a sebességeg Budapesti szerveren mérve mennyire ugrálnak, pl. a mai átlag 17/14. Az is érdekes, hogy szinte mindég a letöltés %-ban kevesebb, a feltöltés kb. ott van ahol lennie kellene (pl.), kivétel a mai nap.

Másnál is jelentkeznek ilyen ingadozások, sebesség csökkenések?
    Ok, tudom, ÁSZF szerint a garantált sebesség biztosított, de ennek ellenére:
    * Mit szólna a Digi ha a sebességek miatt reklamálnék?
    * Mi történne, ha egyel alacsonyabb csomagra váltanék (úgy is átlagban kb. egyel alacsonyabb csomag szerintiek a sebességeim)?

Aktív témák