- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régi gépet szeretnék főleg filmnézésre, de netezésre, szöveg, és xml-szerkesztésre is.
A gép: CPU: PIII 1000B133MHz, RAM: 256MB133MHz, VGA: 32MB Riva TNT2 M64
Vmware-ben kipróbáltam több változatot, úgy láttam az lxde-s kb. annyi memóriát foglalt, mint az xfce-s, de az 6% processzorhasználatot írt ki, az lxde 0-1 közt mozgott a 2,5GHz-es gépben, ezért feltelepítettem már a régi gépre is az lxde-s verziót.A kérdésem egyrészt az, hogy miért van az, hogy ha Openboxot választok, és annak a menüjében a Debian-Fájlkezelők-Nautilust választom, vagy Terminálból nyitom meg, akkor betölt mögötte az Asztal háttérkép, esetleg asztali ikonok is, és megszűnik az Openbox, már az asztali menük jönnek csak ki. Viszont innentől nem lehet még kikapcsolni sem, mert az asztali menüben ilyen nincs.
A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan billentyűparancs, vagy valami amivel egyszerre mindent be lehet zárni? Nem nekem lesz, és elképzelhető, hogy megnyit 10 fájlkezelőt, és 10 vlc-t, és egyenként elég hosszú folyamat lenne bezárni.
Próbáltam telepíteni a Standard verziót is, de nem sikerült telepíteni rá az Openboxot.
Lehet ez amiatt, hogy miután nem #, hanem $ van, úgy váltottam, hogy újraindítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest