Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz bigdigit #9620 üzenetére

    Csak ha kényszerített módot akarsz használni valamiben, de arra és videókódolásra is inkább ATT (teljesen CCC-funkcionálisan is beállíthatod, vagy hagyhatod a drivert működni, és csak grafikai profilokat csinálsz). Viszont ha mindent játékból állítasz, akkor nem kell CCC.
    Én a csomagból a driver mellett AVIVO-t szoktam feltenni, azt érdemes videolejátszáshoz v. kódoláshoz.
    Ahogy viszont Abu85 is írta, vannak hibák, amelyek driverből előjönnek (én is tapasztaltam), CCC-vel meg nem (ezt neveztem én csalásnak, szerinte meg a CCC kell a driverhez, amit személyes tapasztalataim cáfolnak :DDD ), de sztem ezek kiküszöbölésére is jobb az ATT.
    Mindenesetre azt, hogy konkrétan az AMD meghajtó okoz-e ilyesféle hibát, csak úgy tudod meg, ha csak az van fent. ;) Pusztán meghajtóból megjelenítési hibák fordulhatnak csak elő bizonyos játékoknál, kék halál nem.
    Hát majd nézd meg, hogy ATI driver pucolás után újra futtatva a DS-t megint ott lesznek az ATI fájlok. :(((
    Persze még mindig lehet, hogy más okozza a hibát, de az ATI-t a legegyszerűbb gyorsan megnézni. :R

    Abu85: De, éppen, hogy átlátom. :P Ha telepítéskezelő használata után hibázik a rendszer, anélkül meg nem, akkor a telepítéskezelő b.ssza el. Nyilván rosszul ír át valamit a reg-ben, vagy mást cseszik el, ez a user-t nem érdekli! :) Érdekes módon, tk nélkül, egyáltalán nem zavar bele a rendszerbe, hogy a W7 és az AMD meghajtója is fent van (sőt, anno több AMD meghajtóm is fent volt, mert driver frissítéssel nem távolítottam el a régit, így bármelyiket bármikor aktiválhattam gond nélkül :D ). Szóval ne akard megmagyarázni, milyen tökéletes az AMD telepítő csomagja, mert nem az. :P Hogy az MS hányféle hotfix-et ad ki erre-arra, az teljesen más tészta, a hardver-elemek gyártóinak kell biztosítaniuk az együttműködést az OS-szel, nem fordítva, máskülönben a MS-nak kellene írnia minden meghajtót minden hardverhez, azok gyártóinak meg semmit.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák