Miért van az, hogy a Connect3D 9800pro-m 5.3-as Catalysttel 600 ponttal megy többet, mint 5.6-tal? 

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
Ellopták!!!! IMAC 27"| MACBOOK PRO 15" | SONY VAIO 15" | Segítsetek!
Új dell latitude E5400,E5410,E5500,E5410,E6400,E6410,E6500,E6510,M2400,M4500 magyar billentyű számla
Kacatok 5990 ft: Nokia cuccok,hálókártya,samsung headset,mobil rack,floppy,billentyűzet.....
Új bontatlan garanciás dobozos Dell IN2030M 20" monitor eladó azonnal 24.990,-
Új bontatlan Lenovo Tablet, Edge Plus E220, T420, T420i, T520, T520i, X220, X1 laptopok eladók

Miért van az, hogy a Connect3D 9800pro-m 5.3-as Catalysttel 600 ponttal megy többet, mint 5.6-tal? 

no, nekem a lehgőjabb driverrel a Trackmania Sunrise kb 1 percenként állórafagy.
_ _ _ !!! SYSTEM OF A DOWN !!! _ _ _

a legszebb mikor nem indul el a CCC, csak háttérben pörög, de restartkor kidobja, hogy aCLI exe 4 példányban fut 
Coca Cola, sometimes war

pontosítok. Nem a driver miatt nem indult el, hanem a power strip miatt, ami beinduláskor kicsit túlzúzta a kártyát. Mostmár minden ok 
moderátorok réme

Szedd le a Powerstripet és kész.

Sziasztok.
Melyik az a driver,amit a Doom 3 miatt csináltak?Benne van vmi AI vagy mi a fene,lehet hogy rosszul tudom.Azért kellett;hogy jobban fusson a Doom 3.Tudja esetleg vkiFontos lenne.

Upp.

Üdv, nekem Sapphire 9600 pro 256MB-os kártyám van, milyen drivert javasoltok hozzá? GTA San Andreas-hoz kellene, meg CS-hez leginkább az FPS!

Nem tudja valaki hogy 5.6 catalystnál miért van az, hogy ha változtatok az AA/AF -en, akkor ujra kell indítani a gépet, hogy érvénybe lépjenek az új beállítások?? 

Nalam nincs ilyen gond control paneles verzioban.
CCC verziot nem tudom.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

a poén az, hogy újraraktam a win Xp-t, és az első fél órában működött normálisan, de aztán ''magától'' megbolondult. Először arra gondoltam hogy az atitool kavar be, ezért direkt nem raktam fel, de ugyanúgy újra kellett indítani AA/AF változtatáskor.

Szia!
Rakd fel a legujabbat (5.6) abban is benne van 
4.10 volt az elso amiben volt catalyst ai.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Ccc verzio?

Mindig a legujabbat erdemes felrakni ami van.

nem, sima cp

Nekem is ugyan ez a problémám.
Intel & ATI

Na végre valaki
Igaz milyen bosszantó??
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az a baj, hogy a gta sa miatt az utóbbi hetekben, volt fent a gépemen vagy 6 fajta driver, és nem emlékszem, hogy melyik volt az utolsó olyan amelyik normálisan működött..
Te hogy vagy ezzel ?
Játékok futnak nálad normálisan ??
próbáltam más programokat is, pl: atuner de semmi változás. 

Hát én úgy vagyok vele hogy szépen beállítottam 6X/16X-és nem piszkálom. Akkor vettem észre ezt a hibát amikor akartam 3dmarkot futtatni szűrők nélkül, és csak az újraindítás után léptek életbe a beállítások. Amúgy jelenleg az 5.6os drivert használóm. Előtte a 4.12es volt fent. Fut minden szépen, de azért picit zavar.
Intel & ATI
Nálam DVD-lejátszáskor, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, a feliratokban időnként villogó, színes hibák láthatók. Más is találkozott már ilyesmivel? Javíthatja ezt egy újabb driver szerintetek?
Mondjuk most nem otthon vagyok, így nem tudom megnézni, milyen verziójú van a gépen 
Szerk: De eléggé régi ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

Egy probat meger felrakni a legujabb drivert 

Hali újra
Nekem csak 2 gondom van. Az egyiket már feltettem, de most újra megpróbálkozom: miért van az, hogy a Connect3D 9800pro-m 5.3-as Catalysttel 600 ponttal megy többet, mint 5.6-tal? A második kérdésem az, hogy miért szaggat a gépemen a $an Andrea$ 1024*768, very high, 3* Anti Analising-en??? 2*Antin már nem szaggat.

A 3. gondom: nálam semmilyen CCC nem működik, nem értem miért. Már a sokadikat raktam fel, de egyik se működik. Mindig 2 hibaüzenetet dob ki, úgyhogy most le van törölve.

3dmark pontok nem fontosak, inkabb a jatekokkal teszteld 
Az a gta sa sajatossaga eleg bugos szegenyke, de az is elkepzelheto, hogy keves mar neki a 9800pro.

Ccc-hez kell a m$ .net framework.
ATI oldalan irjak a driver download-nal Bővebben: link

Köszi.

Amúgy ezt a m$-t honnan lehet letölteni??? Nem találta meg az ATI oldalán.

Angol verzio angol xp-hez: Bővebben: link
Magyar verzio magyar xp-hez: Bővebben: link
Kicsit lemaradtam a dolgokban. Kezdetben csak bizonyos kártyák esetén lehetett telepíteni a Control Centert. Azóta változott ez? Konkrétan a 8500le-t kezeli?
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX
Ilyen fogós kérdést tettem fel? 

Nem valtozott tudtommal.
Köszi szépen! 

sziasztok.
nem nagyon értek az ATI kártyákhoz de a pesti gépben Connect3d radeon 9200 van 128megás verzió passzív hűtés.
win xp sp1 alatt ment minden simán a gyári driver cédével de most szereztem xp sp2 integrált telepítő cédét is ha kész a rendszer feltelepíteném a drivert utána elkezd ökörködni meg ilyen olyen hibákat kiírni .
lehet új driver kéne sp2 alá már?
vagy mi a fene?
pl ha nagy nehézségek árán felrakom a drivert cédéről akkor utána akad a videózás meg pl képernyőkímélő ahogy bejön újraindul a gép és mikor belép winbe kiírja hogy a renszer súlyos hihából állt fel vagy mi a fene.
megpróbálok majd új drivert tenni rá hátha az teccik majd az sp2-nek
most az sp2 driverrel minden megy faszán de még játékot nem volt szerencsém próbálni.
aki tapasztalt már ilyet az írjon.
köszönöm
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

én is most tettem fel xp sp2 integrated-et de nekem minden megy jól
amúgy 5.6-os catalyst van fent a gépen
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Tudom eszméletlen off, de hogy lehet beszúrni ilyen arcot-(kék halálfej) Ja és honnan

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

THX
Azért szaggat, mert az nem 3xAA, hanem harmadik minőségi szintű AA (DirectX specifikációk alapján), ami 6xAA. A 2. szint 4x, az 1. szint pedig 2x. Egy 9800Pro-n nem csoda, hogy beszaggat ilyen beállításokkal. Egyébként meg használj Omega meghajtót, abból is kijött már a Catalyst 5.6 alapú csomag. Bővebben: link. Nekem eddig ez jött be a legjobban, a konfigommal az Aquamark3 51409 pontot ér el alapon.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
Elképzelhető, hogy a CD-n lévő driver még nem kompatibilis az SP2-vel (ugyi több szoftvert is újra kellett írni...), nem lehetetlen, hogy ez a probléma. Próbálj ki újabb Catalystot/Omegát, szvsz azokkal már nem lesz gond.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

okés köszi
most már én is erre gyanakodtam hogy a cédén 2éves driver is lehet és az sp2 meg tavaj jött ki aztán hátha amiatt van gubanc.
leszedem a gyártótól a legújabb ati drivert aztán azzal hátha menni fog
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Valaki mondja meg melyik a jobb az omega vagy a Calalist?
Mi a különbség?

Omega. Ez kb. olyan, mintha vennél egy alap Mercit, meg egy Brabus tuningosat
Komolyra fordítva: a Catalyst referencia-driver, az Omega meg ezt a ref. drivert fejleszti tovább, próbálja belőle kihozni a maximumot (több beálítás, integrált AtiTray Tools, stb...)

Ja hogy nem is ismered az omegát?
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

Valaki ismeri az UniAn catalystot?
Sorry ha már volt róla szó...
Bővebben: link
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...
Az Omega driverek nagyon királyak. A Catalyst egy fos. Nekem ez az első ATi kártyám és az nVidia driverek minősége után nagyon mellbevágott a Catalyst, viszont az Omega már hozza az elvárt minőséget, stabilitást. Mondjuk no flame, de valószínűleg ezen a héten már újra nVidia-felhasználó leszek (ha megjön a 6800GT), az ATi nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Hali!!
Lenne egy kérdésem! Mért van az hogy ha felrakom a Catalyst drivert, akkor nem tudom elindítani a Catalyst Control Centert?
Köszi!!
Jobb ma egy nő mint holnap egy asszony! :))
Két oka lehet:
1. Nem a Control Center-es verziót telepítetted.
2. Nem telepítettél hozzá .NET Framework-öt. Ebben az esetben Bővebben: link.

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a gépem elég jó konfiggal rendelkezik de mégsem mennek tökéletesen a játékok.
konfig:
intel p4 3.2 GH prescott asus p4p800 x alaplap
1 Gb memória
HIS excalibur 9600xt vivo 128 Mb videókártya
Felraktam a colinmcrae 2005-öt meg a 2004-et de akár 640x480 minimumon akár 1024x768 -on fullon játszok bármelyikkel szaggat mint állat.Pedig nem mai gyerekek. A flatout viszont tökéletesen megy full grafikával meg a doom3 is. A Sanandreas és a mafia be beszaggat mégha nem is nagyon de játékélményt elrontja.
winxp ujrainstall volt
tiszta zsir minden + driver az ati oldaláról van leszedve hozzá
alaplap driverek is fent vannak.
Omega drivereket még nem próbáltam de szerintem sokat nem segíthetnek.
Visszaraktam a régi nvidia 5200 Fx kártyát + drivereket. És a Colinmcrae 2005 meg a 2004 megy csodaszépen.
Mi lehet a baj?
Az ati kártyát teszteltem pcmark 05 meg 3d mark 2003 alatt és hasonló eredmények jöttek ki mint amit a fórumokon olvastam. Tehát nem rossz.
Mi lehet a baj?
Ati és p4 prescott üti egymást a játékokban?
vegyek nvidia-t?
Köszi a segítségeteket
Bumbella
MSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
Azért én kipróbálnám az Omega drivert. Lásd a véleményemet a #244-ben. SmartGart beállítások? AGP 8x be van kapcsolva? FastWrites ki van kapcsolva?

Hali megint én!!
Ha felrakom ezt: .NET Framework, tuti menni fog a Control Center?
Most ideiglenes felraktam az OMEGA 2.6.25.
Sztetek jobb mint a Catalyst!???
Passzív hűtős a kártyám raktam mellé egy tápventit, az 5 nanos ramok 400 MHz-en mennek, Kb meddig lehet húzni? A GPU csak 240 MHz azt is jó lenne húzni!!
[Szerkesztve]
Jobb ma egy nő mint holnap egy asszony! :))