Ezeknek a tüskének az agp közelébe kell lenii-e,vagy a vidkarin??
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
jakewyler
(senior tag)

pinnacle
(őstag)
Alaplapon az elem/SATA csatlakozó mellett.[link]
Lehet,hogy egy BIOS-on belüli Load Default Settings is segítene.
[Szerkesztve]

jakewyler
(senior tag)
Nah meg van az a kisbütyök és nekem azon semmi nincs!!de egy évig jóó volt így!!!
Egyébként biosban a load default settingen bell mit álítsak??

pinnacle
(őstag)
Az alaplap kézikönyve nincs meg?Load default setting+Enter
,de előtte minden beállítást írj fel.

jakewyler
(senior tag)
Mindenkinek mindent köszi!!Sikerült a hibát megoldanom!!
Amin voltak a driverek azon a winyón az összes fájl vírusos volt!!Leírtottam újratettem és jóó let!!

pinnacle
(őstag)
Na végre!
Nekem idáig az AntiVir volt a legjobb.[link]

mikk2000
(őstag)
Ráadásul ingyenes
Elméletileg a spyware adatbázis csak a fizetős adatbázisában van.

pinnacle
(őstag)
Szerintem azt is frissíti, mert mióta megvan a Spybot-S&D nem talál semmit.

GERI_666
(tag)
Jakewyler:
próbáld meg ezeket:
-biosban hogyha kapcsolható, a FAST WRITES-t állítsd átt!
-AGP gyorsítást állítsd AGP 2X-re!
-ha van a gépedbe hangkártya, vagy hálókártya, VEDD KI!
-nemhasznált integrált COM, LPT, USB portokat BIOSBAN TILTSD LE!
-WINKEY+R msconfig-ban az indítópult részben vegyél ki mindent (különös tekintettel az ATi-s dolgokra)!
-ugyanitt a szolgáltatások lapnál vegyél ki minden nem microsoft szogáltatást (különös tekintettel az ATi-s dolgokra)!
[Szerkesztve]
K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

Xander_T
(kvázi-tag)
Már megoldotta, kiderült, hogy virusa volt. 
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy VIVO-s 9600XT-nél mi az a WDM izé, amit felrak az eszközkezelőben a ''Hang, videó és játékvezérlő'' részben a catalyst? Meg hogy ez most jó vagy nem jó nekem
? Ezt a videó in/out blablát nem használom egyáltalán... a másik fele meg az, hogy létrehoz egy új hálózati kapcsolatot nekem, ami (kissé) lefogja a netsávszélemet. Valami ötlet? (Mellesleg egy tipp is jöhet, hogy egy 9600XT 256MB karinak mi az ajánlott driver kizárólag játékra (már ha van ilyen). Előre is köcce.

Xander_T
(kvázi-tag)
Ne telepítsd a wdm drivert 
Nem ilyen egyszerű a dolog.... ugyanis ha NEM jelölöm be, akkor is felkúszik a gépre...

Xander_T
(kvázi-tag)
Akkor csak a vga drivert és a control centert töltsd le 

Frenky89
(őstag)
Egyik havernak olyat csinál a Catalyst vagy a 9550 hogy mikor belép a win, akkor neki megfelelően sötét a kép, egy pillanattal később elvakítja és mikor betölt a catalyst, akkor újra visszaáll a neki megfelelő sötétre.
Állítólag TI4200-vel nem csinált ilyet és már, akkor is 913v-je volt! Magyarázott még valamit a monitor drivelével is valami olyasmi, hogy meg lehet szabni hogy milyen programok módosíthatják a monitor beállítaásait. 

mikk2000
(őstag)
Nekem is pont így megy ez, csak nem vakít.
Ti. A gamát alacsonyabbra vettem a CCC-ben.
Tehát ha bejön a windows akkor ügye minden alap (világosabb), betölt a CCC (ha sikerül a mocsoknak betöltődnie) ha betöltött akkor ügye betölti a profilt amiben ott van hogy gamma le, ezt megteszi, és a kép ismét sötétebb.

pinnacle
(őstag)
A CP-s Catalyst-ben, hol lehet bekapcsolni a Catalyst AI-t?

rocket
(PH! kedvence)
Sehol.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

pinnacle
(őstag)
Köszi!Akkor,hogy tudom bekapcsolni?ATI Tray Tools,Omega?
Hi!
Catalyst AI csak a Control Centeres verzióban van, a CP-ben nincs.
ATI TrayTools-nál a Direct3D-n belül találod meg Catalyst AI címszóval - OFF/LOW/HIGH beállításokkal 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

pinnacle
(őstag)
Köszi!A CCC-től akartam megkimélni magam.

Gaboman
(PH! nagyúr)
Sziasztok!
Én nem tudom hogy vagytok vele de szerintem minnél frissebb Catalyst hoznak ki az annál gyengébb!
Vagyis a (Tesztek) rovatban amikor az 5.6-os Catalyst haználták 1600x1200-ban élsimításoknál jobb teljejítményeket mutat egy X850XT mint amikor az 5.8-as van felrakva.
Én úgy veszem ki hogy az X850XT kariknak ez a 5.6-os Catalyst a legjobb!
És a tesztekben AMD Athlon 64 3800+ mérték az eredményeket!
Az a meglepő hogy 5.6-al élsimításba többszőr megverte még a 7800GT-is mint az a X850XT.
De ez az frissebb catalysteknél már nem így van a kártya teljesíítménye visszaesik!
Hogy ez miért így van azt nem tudom de nem jó ez így!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

pinnacle
(őstag)
Az szerintem is nehezen megolható,hogy ennyi kártyának egyformán jó legyen a driver.
Radeon® X1800 series
Radeon® X1600 series
Radeon® X1300 series
Radeon® X850 series
Radeon® X800 series
Radeon® X700 series
Radeon® X600 series
Radeon® X550 series
Radeon® X300 series
Radeon® 9X00 series
Radeon® 8500 series
Radeon® 7X00 series
Üdv Mindenkinek.
6.1-es CCC-ben(ami egyébként jól fut nálam) nincs overdrive. Legalábbis én nem találom. Lehetséges ez? Vagy lehet az, hogy nem minden kártyánál engedélyezi? x600-am van (kéretik nem röhögni)
5.11 volt előtte, arra raktam rá, de abban sem láttam,igaz nem is kerestem, csak most amikor az x1900-as cikkjében láttam a screenshoton az újban. Szal mi a megoldás? Ja, AtiTool fenn van, de nem fut. Lehet, hogy az zavarja?
Ja és még1: telepítés közben nem volt netkapcsolatom, az gáz?
Kösz
BS
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

Gaboman
(PH! nagyúr)
Sziasztok!
Van valaki akinek X850XT PCI-os kártyája van?
Ezt csak azért kérdezem mert érdekelne hogy neki milyen Catalyst vagy Omega jött be a legjobban és melyiken futnak a progik gyorsabban?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

bozont
(PH! addikt)
Üzleti politika
Ha a régebbi kártyák úgy mennek mint az újabbak akkor minek vennék meg az újat 2x áron? 
ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

pinnacle
(őstag)
Az Overdrive csak akkor látszik,ha a kártya tudja.
Értem. Tehát a CCC mintegy a kártya szolgáltatása/funkciója-ként tekinti a túlhajthatóságot. Viszont akkor ha nem hajtható a kártya, akkor az AtiTool hogy képes mégis megtenni? (Mondjuk nekem hőmérsékletet az sem mér)
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

nemcso
(senior tag)
Lehet, hogy azért nem mér hőfokot, mert a karidon nincs hőmérsékletmérő chip.

nemcso
(senior tag)
Az omegához adott ATI Tray Tools be/ki tudja kapcsolni. 

P.Dude
(őstag)
Csocsesz.Lenn egy gondom!
Van egy Sapphire Radeon 9600om.Nem ez a lényeg!
Szal a drivert feltelepítettem és az agp sebességét nemakarja megváltoztatni!
Felraktam a 6.1-es verziót de úgysem akarja megváltoztatni!
Nemértem eddig engedte.Vagy valami levfan tiltva?
Segítsetek kérlek!
Zoll

GERI_666
(tag)
Bizony hogy gyengébb. Vagyis (#791).
K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

mikk2000
(őstag)
Hali, nekem se engedi, csak ki, vagy 4x-es.
Szerintem ha a BIOS-ban beállítassz neki 8x-at, akkor több lehetőség lesz. De úgy tudom a 4x a javasolt, FW OFF-al együtt.

rocket
(PH! kedvence)
Tessek egy catalyst teszt 5.1-tol 5.13-ig, van a tesztben x850xt is.
[link]
[Szerkesztve]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

pinnacle
(őstag)
Köszi!Már csak egy Omega vs.Catalyst oldalt kellene találni. 
Egyébként a Catalyst AI számít valamit?
Ezzel a teszttel csak az a baj, hogy kétmagos processzort használtak. Egymagos proci esetén korántsem gyorsítanak ennyit az új driverek
. Persze, akinek dual-core CPU-ja van...
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

Gaboman
(PH! nagyúr)
Köszi a tesztet!
Érdekes egy teszt a prohardveren is van Fear-nél ott jobb az eredmény,és nem is két magos procival mérték!
És régebbi Catalystot használtak!
Ki érti ezt!

qtrica
(senior tag)
Sziasztok.Kellene kis segitség.X700-ra hogy lehet ráerőszakolni, hogy DVI csatin legyen mit felismerni a monitoromnak.Catalyst 6.1 an telepitve. 
Yoda Jr.

P.Dude
(őstag)
Pontosabban holvan a biosban?
Mer a windowsot amikor telepítettem újra akkor állítottam hogy cdről bottojon nem az a hiba?
Zoll

P.Dude
(őstag)

qtrica
(senior tag)
Köszi.Mi a fene ez a jelenség?Olyan mint ha vidkari bioszban(?) tiltva lenne.Sok fórum foglalkozott a kérdéssel, de válasz sehol sem volt.Merre hurkásszak a karin, illetve softon belul?
Yoda Jr.

mikk2000
(őstag)
Nincs olyan sok menü-lapja a BIOS-nak hogy ne találd meg...de ha ennyire idegenkedsz tőle, inkább ne piszkálj bele, ha a rendszer amúgy jól működik, és a teljesítmény a konfigodhoz megfelelő...

pinnacle
(őstag)
Neked nincs ilyen beállításod?[link]

pinnacle
(őstag)
Felraktam az Omegát.Játékokban nincs különmbség CSS Video Stress 60FPS,America's Army 60 FPS,egyszerűen nem értem,hogy miért nem több?Ennyi volt 2.4GHz-n ATI 9600Pro-val is.Most meg 2.4@3GHz, X800XT.
Viszont a programok ,mintha gyorsabban töltődnének be.

Egész véletlenül nem 60Hz-en megy a monitorod?
Próbáld meg, hogy a teszteket minél durvább beállításokon futtatod. És egy darabig ugyancsak 60fps-t fogsz kapni. Vagy a driverben, vagy a játékokban be van kapcsolva a VSync feature. Ezt kapcsold ki, mert ez maximálisan annyi frame-t enged, amennyi a monitorod képfrissítése.
''Viszont a programok ,mintha gyorsabban töltődnének be.''
Navajonmért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

bozont
(PH! addikt)
Az érdekelne h az Atitools-al le lehet lockolni a monitor frissítését mint a powerstripben?Csak azért érdekel mert az atitoolsal tovább lehet húzni a kártyát minta a powa-val,de van egy-két játék(pl:doom3,cod1-2,quake4) ami alapból 60hz-en frissít és játékon belül nem találtam h hol lehetne átállítani 
ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

mikk2000
(őstag)
Van benne refresh rate fix, de a CCC-ben is be tudsz állítani fix frissítést...hogy opengl-ben műkszik-e nem tudom 
Lehet.
Ugye az ati tray toolsra gondoltál?
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''