Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst driverek topikja! (kiemelt téma)

(#151) *Zoly*

*Zoly*
(újonc)

nru3:hát figy itt ez a felállás: DIRECT 3D SETTINGS:
enable geometry instancing(nincs pipa)
support dxt texture formats(nincs pipa)
alternate pixel center(van pipa)
OPEN GL SETTINGS:
triple buffering(van pipa)
force 24-bit Z-buffer depth(nincs pipa)
itt az open gl és a direct 3d-t nem lehet kipipálni csak az alattuk lévő tulajdonságokat, lécci add meg az msn-ed ha van mert nekem 5.6-os catalystem van és angol, nem biztos hogy olyan mint a tied

(#152) nRu3 válasza *Zoly* (#151) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

nekem is az 5.6-os van a sima control paneles amit az ati oldalárol töltök mindig le és az magyar, msn -t nem használok

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#153) timin

timin
(lelkes újonc)

Szerintem JESTER Az CX_20581.inf file tartalmaza a regegedit beírásokat amik letiltanat dolgokat a telepítéskor (pl megkülömdeztetik a a régi radeon DDR- az DDR VE től vagy pl ''R300 lapka készlet 9500 Raden És R300 9700 Radeon'' tól.... Ez csak szerintünk így van /EZ NEM KIRALYI TÖBBES/ de lehet, hogy tévedünk. Amúgya azt a meghajtóprogamot amit ajálottál azt is emberek írták úgy mint mi, ha errről nincs tudumásod már mint a meghajtóprogramokról akkor, hogy lehetsz senior tag???? esetleg régóta netezel. (Bocs magyarul HÁLOZOL).

(#154) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bővebben: link
CATALYST 5.6 Driver Report

(#155) *Zoly* válasza nRu3 (#152) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

magyart én ott nem láttam az ati.com-on
amit leszedtem ott csak english language van

(#156) *Zoly* válasza nRu3 (#152) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

de elvagyok az angollal, na szal amit mondtál hogy bla bla, ott vok az open gl és direct 3d-nél(eddig nem a panelről mentem)szal így most pontosan ott vok ahogy mondtad, igen de nálad sem lehet kipipálni akkor az open gl meg direct 3d-t mivel azokből lenyilnak a tulajdonságok, és csak azokat lehet kinájkizni(mindet kipipáltam hogy hátha megy de nem, így sem, itt valami nagy gond van, pedig a cod az atira van szabva)

(#157) nRu3 válasza *Zoly* (#155) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

mert a ''Display Driver,Control Panel,WDM Integrated Driver'' kell leszedni ami 24.9mb-t az a magyar XP-n magyarul fog menni.
de te véletlenül nem a ''Display Driver,CATALYST Control Center,WDM Integrated Driver'' ami 32mb-os raktad fel?

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#158) _t0Mi_

_t0Mi_
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Kérlek titeket segítsetek, mert a tököm kivan már..
Van 1 Sapphire Radeon 9600 XT-m, leszedtem a legújabb ati drivert (5.6) de mikor felraktam, akkor láttam, hogy a speciális fülnél nincsenek ott az ati-s beállítások, csak a control center.. Aztán letöröltem, megpróbáltam visszarakni a régit, de már úgy se volt meg.. Próbáltam Omega drivert, de azt valamiért nem szereti a karim.. Aztán kétségbeesésemben leformáztam a vinyót, felraktam a wint, amiben alapból integrálva van az sp2, felraktam megint az 5.6ot de MEGINT NEM VOLT OTT! Így most semmit sem tudok állítani, tök sötétek a képek, és 60hz-n megy a monitorom akármit is csinálok!
Valakinek ötlete van?

70 379 43 93

(#159) _t0Mi_

_t0Mi_
(kvázi-tag)

Könyörgöm, segítsen valaki!

70 379 43 93

(#160) x_o_n válasza _t0Mi_ (#159) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

keress egy régebbi drivert,és azt rakd fel,pc ujdág mellékletek akármi,,google , aztán uninstall minden az ati szoft eltávolitó, restart ,és instal a régi catalyst

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#161) Waterman válasza _t0Mi_ (#158) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Lásd a (#156) hsz-t.De szerintem a CC-s verzióban is állítható minden,ha megnyitod a fület a közepén van a ''gomb'',de máshonnét is előcsalogatható.ATI szoftver eltávolítóval letudod szedni és felmegy simán a CP-s verzió.

A reinkarnációban már az előző életemben sem hittem!

(#162) _t0Mi_

_t0Mi_
(kvázi-tag)

Hát megpróbálhatom.. Valaki tud 1 normális driver eltávolító progit?

70 379 43 93

(#163) x_o_n válasza _t0Mi_ (#162) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

a programok hozzáadása / elvétel

ott lessz a programok között az ati szoft.eltávolitó

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#164) Waterman válasza _t0Mi_ (#162) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Leírom még 1x.Vezérlőpult>Programok telepítése törlése>ATI szoftver eltávolító.Mindent visz mint a piros ász.

Mod:Egy lépést kihagytam,de rájöttél volna ugy is.

[Szerkesztve]

(#165) _t0Mi_

_t0Mi_
(kvázi-tag)

Jah tudom.. azt már próbáltam csomószor ;) De azért a kedvedekért megpróbálom megint.. szóval mondjuk 5.1es driver fel, szoftver eltávolító, 5.1es megint fel..

70 379 43 93

(#166) Waterman válasza _t0Mi_ (#165) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Ha jólértem akkor most fennt van az 5.6. ATI szoftver eltávolító>bármilyen ATI driver föl.

(#167) Vigneau válasza _t0Mi_ (#165) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A RegCleaner is jó erre... ;)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#168) finest válasza Thom! (#154) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom megint érdemes cserélni, van ahol 1 teljes frame a sebességnövekedés!!!

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#169) Vigneau válasza finest (#168) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem bőven elég 3 havonta odalesni a frissítésre...

(#170) sube válasza finest (#168) üzenetére

sube
(fanatikus tag)

Nalam 3dmarkba +150 pont ;)

(#171) Viktor77 válasza sube (#170) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Az fontos.

Bazinga!

(#172) Vigneau válasza sube (#170) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már megérte... Nálam egyébként +200... Semmit se jelent. A játékok menjenek bugok nélkük, az a lényeg!

(#173) *Zoly* válasza nRu3 (#157) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

nru3 én azt tettem fel igen:)
akkor tudsz címet adni ahonnan leszedhetem azokat?

(#174) *Zoly* válasza *Zoly* (#173) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

ja bocs. az ati.comon ott van, de elvileg benne van a wdm vagy mi az alatta lévő 32 megásban is, na megnézem amit mondtál, egyszer ánr fentvotl ás akkor angol volt nűálam de megnézem milyen

(#175) *Zoly*

*Zoly*
(újonc)

na megvan, fent van és magyar és ugyanugy van ahogy mondtad nru3
szal ott van az open gl,de nem mondtam meg mit csináljak vele, kicsit többet írj metrt így naponként nem fogok haladni sokat, főleg hogy most megyek 3 napra el:)

(#176) Jester válasza timin (#153) üzenetére

Jester
(fanatikus tag)

Mivel a hozzászólásod két részre tagolódik, én is két részben válaszolok rá:
- Az első érdemi részére: valóban nem néztem az említett inf file tartalmát, ha ott megtaláltad amit kerestél, akkor jó.

A második személyeskedő részére a hozzászólásodnak a következő hozzáfűznivalóm van:
- Máskor használd a válasz gombot.
- Amennyiben a segítőkészségre nincs szükséged, akkor ne fórumozz! (Feltettél egy kérdést, kaptál rá egy egyszerű és gyors megoldást - de neked nem ez kellett, ezért nagyon nem illik személyeskedni és mínősíteni általad nem ismert személyt.)
- Amennyiben egyszerűen kisebbrendűségi érzés miatt van kényszered, hogy beszóljál másnak, keress más helyet erre.
- Amennyiben a fórum keretein belül még vitatkozni akarsz valakivel, használd a ring topicot, ne ezt rondítsd. Bővebben: link ;]
- Máskor, ha személyeskedni akarsz valakivel, inkább keresd meg IRL és úgy próbálkozz, de előtte ajámlom figyelmedbe a ''Az ezért ne beszélj hülyeséget...'' mottójú videót az esetleges következmények miatt. :DDD

[Szerkesztve]

Mehr Licht!

(#177) _t0Mi_

_t0Mi_
(kvázi-tag)

Okés mostmár jó! Köszi a segítséget.. felraktam az 5.2est, akkor már volt menü, aztán megint az 5.6ost és még mindig van menü szal király! Köszi

70 379 43 93

(#178) nRu3 válasza *Zoly* (#175) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Az alap beálitás a direct3D annak kell bepipálva lennie, de vannak játékok amik a openGl-t igénylik ezt a játékékok valahol irják, telepités elöt figyelmeztetik a játékost hogy jol menjen a game azt bekel kapcsolni, tehát az open Gl-t kell bepipálni, ennyi.

(#179) Legolas

Legolas
(senior tag)

Most raktam fel az 5.6-ot és megdöbbenve látom, hogy kivették a Video menüből a Theater módot. Gondolom aki szereti tv-n nézni a divx filmeket az tudja milyen okos kis funkció volt ez. Ráadásul amíg valaki mondjuk word-be gépelt, addig a másik a tv-n tudta nézni a divx-et.

Most ez abszolút eltűnt, vagy átrakták máshova és nem találom. Lécci segítsetek!

Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

(#180) sube válasza Vigneau (#172) üzenetére

sube
(fanatikus tag)

Annyit jelent, hogy +XXX pont, en nem is mondtam, hogy mast jelentene...

(#181) Vigneau válasza sube (#180) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom... Manapság nem a 3DMark-ról szól a fáma, hanem a bugmentesítésről. Én szintén csak a képhibák meglesésére használom a tesztereket. ;)

(#182) *Zoly* válasza nRu3 (#178) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

én mindent úgy csináltam ahogy mondtad, nézd meg a képeket itt nincs olyan, hogy kipipáljam az open gl-t csak a tulajdonságait(már azóta kipipáltam a 24 bitet és a tripla buffert) http://zolyzolyzoly.uw.hu/1.JPG
http://zolyzolyzoly.uw.hu/2.JPG
http://zolyzolyzoly.uw.hu/3.JPG
http://zolyzolyzoly.uw.hu/4.JPG

(#183) nRu3 válasza *Zoly* (#182) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

itt engedélyezed ,és kipipálod a 24 v 16bit-et Bővebben: link
itt pedig 2tiltás pipa Bővebben: link

(#184) nRu3 válasza nRu3 (#183) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

vagy pedig értelem szerüen ha vissza ,mindent forditva kell beálitani.

(#185) Waterman válasza Legolas (#179) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Ez biztos?
A fentebb adott Driver Report link alatt a CCC verzióban benne van,akkor szerintem a CP-sben is.
Bővebben: link

(#186) *Zoly* válasza nRu3 (#183) üzenetére

*Zoly*
(újonc)

ekkora bajjal még nem találkoztam gépen, két tiltás ment a direct 3d-re és engedélyezés, 24 bit az openre, újraindítottam a gépet is és nem jó, hm, talán már csak a c format segít:((((

(#187) Legolas válasza Waterman (#185) üzenetére

Legolas
(senior tag)

Hát én ezt nem értem.
Nekem a video menüben csak Overlay/Videovison menüpont van. Semmi más!

Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

(#188) Uzmany válasza Legolas (#187) üzenetére

Uzmany
(őstag)

Megnéztem, és nekem is :(
Újra tegyem fel a drivert?

®

(#189) Waterman válasza Legolas (#187) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Nekem az 5.4 van fönnt,ezért csak az adott link alatt tudtam megnézni.Hát ez nagy szívás ha az 5.6 ban nincs Theater mod.Madzagotok be van dugva TV-be és a kártyába is?

(#190) Legolas válasza Waterman (#189) üzenetére

Legolas
(senior tag)

Persze. Minden működik, csak ahol a képen 5 almenü van, ott nekem 1!
Nem értem.

(#191) Dravenstorm

Dravenstorm
(kvázi-tag)

nvidiahoz hasonlo digial vibrance szeru funkciot hol lehet bekapcsolni catalystben?

(#192) Waterman válasza Legolas (#190) üzenetére

Waterman
(fanatikus tag)

Ez mindenkinél így van az 5.6-ban?Kevesen használhatjuk ezt a funkciót ha mások nem hiányolják.Nehéz elképzelni,hogy ezt kihagyta volna belőle az ATI,persze minden előfordulhat,meg az ellenkezője is.

Mod:Nafene,most lettem fanatikustag.

[Szerkesztve]

(#193) Basmacskin válasza Dravenstorm (#191) üzenetére

Basmacskin
(fanatikus tag)

sehol,atinak bénácska driverei vannak...

--- Geri vagyok ---

(#194) LordX válasza Basmacskin (#193) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha tudnád, mit csinál pontosan a DV, inkább a gammával, telítettséggel meg ezekkel szórakoznál te is..

A DV azt csinálja, hogy a színjel amplitudóját feltolja, én nem vagyok abban biztos, hogy ez jót tesz a monitoroknak..

(#195) Basmacskin válasza LordX (#194) üzenetére

Basmacskin
(fanatikus tag)

naés? A tuningolás meg nem tesz jót a videókártyának. Az ütlegeslés meg a billentyűzetnek. Amúgy az ati driverei nagyon gyengusok, mert:

a. Nem lehet benne normálisan a frissítéseket állítani
b. a cc-ben ha letiltod a gyorsbillentyűket, akkor se lehet használni a billentyűkombinációt normálisan, hanem más gombra kell tenni
c. control center nagyon lassan töltődik be, holott nem egy ''hűdeodabasz''
d. nem lehet normálisan a maximális frissítést meghatározni, mindíg a windows bejelöli a monitortámogatást frissítésnél
e. nincs digital vibrance
f. nincs duplasoros üzemmód alacsony felbontásnál

ezek a dolgok nvidiánál mind megoldottak réges rég.

[Szerkesztve]

--- Geri vagyok ---

(#196) cousin333 válasza cousin333 (#149) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

#148 Más senki?

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#197) Dravenstorm válasza LordX (#194) üzenetére

Dravenstorm
(kvázi-tag)

és akkor atinál sehogyse lehet színjel amplitudóját feltolni?

(#198) Basmacskin válasza Dravenstorm (#197) üzenetére

Basmacskin
(fanatikus tag)

nem lehet, mert nem tudják hogyan kell, mert bénák, és nem tudnak drivert írni.

--- Geri vagyok ---

(#199) Viktor77 válasza Basmacskin (#198) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Flame OFF! :(((

ATI kártyáknál erre igazából nincs szükség, alapból is megfelelő a képük. TFT-nél esetleg lehet rá, de ez is inkább a monitor hibája, nem a kártyáé.

Ettől függetlenül az ATI beletehetné.

Bazinga!

(#200) t_ferenc válasza finest (#168) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

az pedig nem kevés! :C :DD

if you fall seven times, stand up eight

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst driverek topikja! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.