Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10802 üzenetére

    Értem én, csak azt nem tudom elfogadni, hogy nem képes normálisan kezelni a módokat az AMD szoftvere. Az tény, hogy az ATT jóval kevesebb erőforrást használ.
    Sokadszor kérlek, mutass már legalább egyetlen példát arra, hogy 3D-ben ugrál az órajel ATT-szal! De tényleg, úgy szeretném látni! Én 1950XT-s korom óta használom, és még soha nem láttam ilyesmit. :Y (Kizárólag CCC-rel, és driverből.) Egyébként ATT 1mp-enként vesz mintát. Mellesleg mind az ATT, mind a RivaTuner, ha csak monitorozásra vannak is használva, szépen kimutatja a driver/CCC okozta órajel és venti ingadozásokat, tehát csak stabilabb a VGA ATT-szal, mert azzal szép folyamatosak a grafikonok, de Fraps-szel is meg lehet nézni a folyamatos FPS-t ATT esetén, hogy nem zuttyan le sehol.
    Arra nem gondolsz, hogy még ha le is esne 3D-ben az órajel, és a grafikonon nem jelenne meg, azért az látni lehetne laggolásban, vagy legalább benchmarkok tutira kimutatnák? Persze könnyű rávágni, hogy mert az ATT nem mutatja, de ez körülbelül annyira "súlyos" érv, mint amiket te ki szoktál kérni magadnak, amikor valaki bizonyíthatatlanul a CCC-t vádolja valami hibával. :)
    "Arra meg kifejezetten hülyeség építeni, hogy ha 5 másodpercenként nem esik le az órajel, akkor az eltel 5 másodperc alatt sem lehetett probléma." - kérem szépen, én reklamáltam az 5mp mintavétel miatt, amit te mondtál az AMD-t illetően, tehát ezt a megjegyzést nekem küldeni értelmetlen.

    gb4400: Azok mellett érveltél, akik ált. fennen hangoztatják, hogy az AMD milyen remek munkát végez, ha meg mégis kénytelenek szembesülni egy hibával, rögtön rávágják, hogy hát, lehetetlen hibátlan szoftvert írni. Mint igazolod ismét: CCC van, fogadja el mindenki olyannak, amilyen. Ez az érvelés kizárólag akkor lenne elfogadható, ha az AMD fizetne nekem, vagy legalábbis ingyen adná a VGA-t. A kiforgatásról meg annyit, hogy akinek a szavait eleve nem értetted meg (pusztán annyi jött le neked az egészből, hogy ATT vs. CCC-n megy a vita, holott nem erről volt szó), azt legalábbis mulatságos ezzel vádolni. :R

    ADAM1337: Jött ki újabb meghajtó azóta, hogy vissza kellett tenned a 10.7-et, mert sem a 10.8, sem a 2 10.9 nem volt jó? :F

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák