Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Visormail #10129 üzenetére

    Mikor értettem egyet azzal hogy az AMD leállította az egyik termék korlátozását? Azért írtam le ezt az X1950-hez, mert ez TÉNY ... basszus ezzel nem lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni. Leállt a támogatás, és kész. Ez nem hiba, hanem egy döntés. Mindenki eldönti magában, hogy mennyire ért vele egyet. Én nem, de ez csak az én véleményem, és messze nem tudom megítélni, hogy az AMD-nek mekkora munka tesztelni a régi hardvereket Win7-re. Így döntöttek, és ezzel senki sem tud mit csinálni.

    A hibákkal sem értek egyet, csak azt nem tudom elfogadni, ha valaki olyan hibát ró fel valakinek, ami nem is az ő hibája. Ez a probléma, itt mindenért a Catalyst felelős, de a független tesztekben soha semmilyen hibáról nem írnak. Ezt most csak megemlítettem, hátha valakit a tények érdekelnek, és nem az egyéni problémák.

    Szubjektív véleményt sosem mondtam. Leírtam mi hogyan működik, és mi lehet a probléma. Ez nem vélemény. Csak segít megérteni, hogy mi miért nem működik, úgy ahogy szeretnétek. :)

    Linkeld, azt aki Katt777-tel ért egyet egy olyan vitában, amit velem folytatott.
    Arra is kíváncsi vagyok, hogy miben segített, ami szerintem nem volt probléma? :))

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák