Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Hi, nyomjátok már a multit gondolom ezerrel... :DDD

    Én COD 1-2 fan vagyok a mai napig, már ki tudja hány éve majd mindennap nyomom esténként, már-már életforma 20 perc lefekvés előtti COD, amiből gyakran másfél óra lesz :DD
    Most kérdezte haver, hogy megvegyük e a 4-et.

    Egy profi írja már le, hogy milyen multiban a gépigény? Nem ilyen rekmenszes hülyeségekre vagyok kíváncsi, mert el tudom olvasni a rídmít, hanem, hogy (Konfigom az adataimnál) van e FPS rendesen? Megszoktam már az 500FPS-t maxolva stabilan, így biztos gyengébb lesz 4-ben, de az arányokra vagyok kíváncsi. Szóval pont akkora a különbség a csúcskártyák javára, hogy teszem azt nálam 45FPS nála meg 100FPS? Mert akkor pont tré a multi, szóval akkor még várok vele. Ha mondjuk 100 - 160 az már nem annyira nagyon gáz. Szóval halomra fognak lőni 8800GTX-ekkel, vagy azért lehet tolni normálisan? Én már nem bírnám elviselni a hardveres hátrányt, ahhoz túl sokat játszottam.
    Olyan írjon légyszi, aki Büdös Macskán (az eredetin, ahol csak dm van) első vagy második helyet ér el mindig, ne olyan aki állandóan süketel, hogy wh-zom, meg aim meg hasonlók.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák