Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

cellpeti

üzenetére
						Hali!
Nos én a bináris számok beviteléhez szólnék hozzá. (CodeBlocks-ot használok)
3 figyelmeztetés jelenik meg a fordítás alatt(célszerű ezeket is javítani)1. warning: unused variable `rosszszam'
deklaráltad a rosszszam változót de nem használod, töröld ki2. warning: implicit declaration of function `pow'
anélkül használod a pow függvényt, hogy a header file include-olva lenne
írd be, hogy #include <math.h>3. warning: return type of 'main' is not `int'
a void main(void) helyett int main() ill. a program végére egy return 0A programról(bár lehet, hogy ugyebár azóta továbbfejlesztetted
 )Hibás az adatbevitel azon része, ami a bináris jegyeket ellenőrzi, mert simán elfogadja ezt:
0a vagy 1a vagy 010101a0101

Ez javításra szorul.Bár tudom, hogy a feladat szerint "pontosan 16 darab" számot kellene bekérni, de engem roppant módon irritál. Gyakorlásként majd ha minden működik így, utána írd át úgy, hogy max 16 darab számot lehessen bevinni, de ha üressort talál, akkor csak annyi számmal dolgozik amennyit addig bevittem.

Fire.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
 - DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)